Eşlerinizi siz mi uyandırıyor sunuz?

saçmalamış eşin. koskoca adam kalksın bi zahmet. neden seni azarlıyor ki?

1 milyon tane alarm kurar kendine ve kendi uyanir. Kahvalti yapariz mesela ben kalkar hazirlarim uyandirmaya giderim tuvalette olur. Bazen ben gidiyorum diyw gelir montuyla sarılır ben uyurken gider haberim bile olmaz uyku sersemi. Bence bir bireyin eşinden yardim beklmesi normal ama o olmazsa olmaz seklinde yasamasi biraz insan kullanma olayina giriyor. Esim mesela cok hasta isem ütü de yapar yulaf ezmesi ile sut de yer yumurta haslar havuc rendeler oyle de gecirir aksamini. Abim ise yengem corabini cikar demese cikarmaz o derece kullanır kadini. Bu kadini yipratiyor

Esim kahvalti yapmiyor o yuzden beraber kalkiyoruz ikimizde de alarm kurulu o uyuyakalinca ben uyandiriyorum gec kalmamasi icin. 6.45 te ayaktayiz.

Şu anda çalıştığım için çocukları hazırlarken kendi uyanıyor zaten. Çalışmadığım dönem kendi uyanıp sessizce gidiyordu.

Eşim kendisi alarmını kurar, uyanır. Aynı saatlerde uyanmamız gerekiyor zaten, onun alarmı ile ben de uyanıyorum. Kaç yaşında adamın uyandırılmayı beklemesi ve sorumluluğu size yıkması ilginç

Alarm kuruyoo ama duymuyo ben uyandırıyorum o zaman.. ya da oğlanı okula yollarken bakıyorum uyuyo uyandırıyorum..

Sabah 6 da çıkıyor evden küçük bebeğimiz var uyanmasin diye cok sesini acamiyor 2 tane alarm kurar birincide duymazsa dürterim ikincide duymazsa şaplaa yiyince uyaniyo

Normalde saatlerimiz aynıydı ben kahvaltı hazırlayıp eşimi uyandırıyordum. Şimdi eşimin saati baya öne çekildi. 3 saat uyanık kalmiyim diye kendi kalkıp gidiyor. Hatta 8 de beni arayıp uyandırıyor ben alarm kurmuyorum. Ama çalışıyor olmasaydım kesinlikle eşimi kahvaltısız göndermezdim işe. Eşiniz gidince tekrar yatarsınız.

Önemli bir iş varsa ben kaldırırım ama genel de o beni kaldırır kalk artık diye

Ben calismiyorum ama bebegim var ve hamileyim gece uykularim yarim yamalakk yinede esim kalkinca illa ayaksesini duyar kalkarim. Kiyafet hazirlarim falan zatenn cok gec gider kendi isi oldugu icin. Kahvalti duzenimiz hicc yoktur. Simdi okuyunca masallah ya herkes erkenden kalkip kahvalti yapiyo nasil oluyo ben heralde 7 de falan ya hala sabah olmadi modunda geziyorum. Bebegim saat basi kalktigi icin gecem gunduzum karisiyo mubarek. Ben illaki kahvalti ederim ama 1 de ! Erken kalkip gune erken baslamak super biseydir heralde ama calismayan kadin sabahin koru napsin? Herkes uyuyo falan tek kendim kalkcam kahvalti poff anam poff esim napiyon sabah sabah diye soylenir oda en erken 11 de uyaniyo cunku .. ne gicik ya saat duzenim olsaydi ne iyi olurdu.

Evliligin ilk yılları ben ise erken giderdim o ogleden sonra giderdi donuste arardım uyanirdi, simdi tam tersi ben evdeyim o erken gidiyor. Alarm kuruyor ben uyaniyorum kapatsin diye, ben uyandiriyorum ya da hic duymuyorum kalkip gider. Ben cok uykucuyum ama cocuk var artik uyuyamiyorum, ne kadar yatsam kar bana o yuzden hic kalk demiyor, demesin de aten bir zahmet.

Ha bu arada cocuk var mi bilmiyorum ama olunca alarma ya da kim uyandiracak diye sormaya gerek kalmadan o " eee aaaa baaa mamaa vs" diye uyandirir zaten.

oysaki eşinizi öperek sevgi ile uyandırsanız hayatınız öyle güzel yönde değişecekki...
ben anlamıyorum, neden bu konularda bir yarış içerisine giriyorsunuz? sizinki şirket ortakılığımı yoksa evlilikmi?
sabah uyandırma meselesi için dahi konu açmanın manasını göremiiyorum, zira bu bir dert değil... bu bir nimet... öpün uyandırın hazırlayın kahvaltısını gönderin işe, sizde mutlu olun o da mutlu olsun.
yok sen kendin uyan, yok alarm kur, yok ben neden seni uyandırayım gibi saçma sapan yarışlara girmenin manası yok. hayat bu saçmalıklar için çok kısa.
kaldıki böyle şeyler size ağır geliyorsa sorunu eşinizde değil kendinizde arayın.

Bende eşimi uyandırmıyorum. Bende calissam yada cocugumu kreşe gotursem saatler uysa kahvaltiyi da beraber yapardik onuda uyandirirdim ama kendiside hic boyle bir talepde bulunmadi

Kendi alarmı kuruyor bazen alarmı erteliyorda erteliyor diyorum ya kalk yada kapat şu alarmı :))) ne gerek var canım ben işe gitmeyeceksem niye kalkayım ki? Ama ev hanımı olunduğunda erkekler başka ne işin var sanki gibi düşünüyor..

Niye bu görev kadında olsun ki

Eşim kalksın kahvaltı hazırlasın öpüp uyandırsın

Hatta çocuğu da kaldırıp hazırlasın

Zaten çoğu sorumluluk kadına zimmetli işe gitmek için kalkmak sorumluluğunu bari adamlar alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…