- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Duruşma?? Avukat mı??Kendi uyaniyor. Eger sabah durusma gibi onemli bisey varsa bende alarm kuruyorum
Duruşma?? Avukat mı??
Kendi alarmı kuruyor bazen alarmı erteliyorda erteliyor diyorum ya kalk yada kapat şu alarmı :))) ne gerek var canım ben işe gitmeyeceksem niye kalkayım ki? Ama ev hanımı olunduğunda erkekler başka ne işin var sanki gibi düşünüyor..Hanımlar merhaba;
Size danışmak istediğim konu şu; eşlerinizi sabah işe siz mi uyandırıyorsunuz yoksa kendisi alarmı kurup uyanıyor mu.
Mesela bu sabah uyandım kahvaltı hazırlayayım mı dedim yok dedi. Bende tekrar yattım. Sonra kızarak uyandırdı beni, neden beni uyandırmıyorsun geç kaldım hep böyle yapıyorsun diyerek.
Bir defa daha önceden bunun için tartıştığımızda koskoca adamsın kendim uyan demiştim.iyi öyle olsun ben uyanırım diye çok ofkelenmişti.
Bu sabahta tmm bundan sonra uyandırırım dedim daha ılımlı yaklaşınca birşey demedi
Siz kalkıp uyandırıyor musunuz
Teşekkürler..
oysaki eşinizi öperek sevgi ile uyandırsanız hayatınız öyle güzel yönde değişecekki...
ben anlamıyorum, neden bu konularda bir yarış içerisine giriyorsunuz? sizinki şirket ortakılığımı yoksa evlilikmi?
sabah uyandırma meselesi için dahi konu açmanın manasını göremiiyorum, zira bu bir dert değil... bu bir nimet... öpün uyandırın hazırlayın kahvaltısını gönderin işe, sizde mutlu olun o da mutlu olsun.
yok sen kendin uyan, yok alarm kur, yok ben neden seni uyandırayım gibi saçma sapan yarışlara girmenin manası yok. hayat bu saçmalıklar için çok kısa.
kaldıki böyle şeyler size ağır geliyorsa sorunu eşinizde değil kendinizde arayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?