Eşlerinizi siz mi uyandırıyor sunuz?

Cocuktan once kendi uyaniyordu
Ben mışıl mışıl uyurdum :uykucu:
Cocuk olduktan sonra sabah 7.30 da ayaga dikildigim icin kocanın da calar saati oldum:cool:

hasta veya çok yorgun değilse sabahın 6 sında kalkan bir esim var zaten.7 de kalkan iki çocuk.
hafta sonları 8 de hadi çok aciktik kalk kalk diye basimda uyutmuyorlar:KK51:
10 yıllık evliligimde eşimi toplasam 3 sefer uyandirmamisimdir.
hep o beni uyandirirdi bu yıla kadar.
çocuk okula başlayınca ben alarmla uyanmaya başladım.uyandigimda esim kanepede birşeyler okuyor olur:kahve:
bence gereksiz alınganlık.yeni evliyseniz nasıl alisirsa öyle gidiyor.
erkeklerin jestleri vazifeye dönüştürmekte üstlerine yoktur:işsiz:
bence alarm kurun ve birlikte uyanın.:uykucu:

Çalıştığım dönemde ondan önce uyandığım için onu da uyandırıyordum, şuan çalışmıyorum bebeğimiz var oyüzden o beni uyandırmamak için parmak ucunda geziyor sabahları , ama bebeğimiz yokken de çalışmadığım dönem de kendi uyanıyordu:uykucu:

Uyandırmak zorunda değilim..kocam da kızlarım da alarm kurup kendıleri kalkarlar .. eşim beni uyandırır kahvaltı hazırlamam için onlar hazırlanana kadar kahvaltı hazır olur

Eşim beni uyandırıyor genellikle. Sabah insanı olamadım hiçbir zaman.

Hanımlar merhaba;
Size danışmak istediğim konu şu; eşlerinizi sabah işe siz mi uyandırıyorsunuz yoksa kendisi alarmı kurup uyanıyor mu.
Mesela bu sabah uyandım kahvaltı hazırlayayım mı dedim yok dedi. Bende tekrar yattım. Sonra kızarak uyandırdı beni, neden beni uyandırmıyorsun geç kaldım hep böyle yapıyorsun diyerek.
Bir defa daha önceden bunun için tartıştığımızda koskoca adamsın kendim uyan demiştim.iyi öyle olsun ben uyanırım diye çok ofkelenmişti.
Bu sabahta tmm bundan sonra uyandırırım dedim daha ılımlı yaklaşınca birşey demedi
Siz kalkıp uyandırıyor musunuz
Teşekkürler..

Biz işe birlikte gidiyoruz, uyandırıyorum o yüzden, eşim çok zor çıkar yataktan yarım saat kadar şarkı söyleyerek dolaşıyorum, yorganı üzerinden alıyorum, orasını burasını çimdikliyorum her sabah bir savaş veriyorum uyanması için

Genelde alarm kuruyoruz sen uyandircaksin die bi sorumluluk olamaz is onun işi kalkmak zorunda olduğunu bildiği için 2mizde kalkariz.. 3 senelik evliligimde 2 kere evden çıktığını görmedim geri kalaninda o çıkmamış bn yatakta olamam içime sinmiyor

Kendi uyanıyor, 5 dkda hazırlanıp çıkıyor :D Ben de yarım saat sonra kalkıp işe gidiyorum.

Farketmiyor benim uykum hafif hep tetikteyim gec kalirsa kaldirırim.Benden önce kalkarsa uyku numarası yapıyorum öperek kaldıriyor .:oops:

Yillaaardir kendi alarmini kurar ilk olarak o uyanir, ben yarim saat sonra kalkar minnaklari kaldiririm.. ilk kalkan da cayi koyar ehi ehi ehi :27:

Kendi alarmını kurup uyanıyor o uyanınca oğlumda uyanıyor sese beşikte eline tabletini verip ben geri yatıyorum :) hiç uyanmasam da öpüp gidiyor ama arada taş yağdırıyo tabi başka karılar kalkar eşine kahvaltı hazırlar uğurlar sende nerdeee diyor :D

cok erken kalkan bi nisanlim var. ikimizde calisiyoruz yani hafta arasi sorun degil ama haftasonlari beni erken uyandirmamasi gerektigini kesinlikle adama simdiden defalarca soyledim. dugune bikac gun kaldi diyebilirim, hafta arasi yeterince erken kalkiyorum zaten uykuma dokunamaz haftasonu.
ayrica calismadigim gunlerdede beni neden uyandirsin ki, insan kiyamaz. kalkip gidiversin isine. kahvalti zaten eden bi tip degil, cornflakes'ini kendi koyuversin bi zahmet. bi sandvic filan hazirlamami istiyorsada gun icerisinde yemek icin olur, ama aksamdan soylesin aksamdan hazir edeyim.

cok gerek yok bence yorgun hayatlarimizda birbirimizi uykumuzdan etmeye.

benden cok daha erken kalktıgı için kendisi uyanıyor :)
benim işyerim iki dakikalık mesafese son dakikaya kadar uyuyorum

Hanımlar merhaba;
Size danışmak istediğim konu şu; eşlerinizi sabah işe siz mi uyandırıyorsunuz yoksa kendisi alarmı kurup uyanıyor mu.
Mesela bu sabah uyandım kahvaltı hazırlayayım mı dedim yok dedi. Bende tekrar yattım. Sonra kızarak uyandırdı beni, neden beni uyandırmıyorsun geç kaldım hep böyle yapıyorsun diyerek.
Bir defa daha önceden bunun için tartıştığımızda koskoca adamsın kendim uyan demiştim.iyi öyle olsun ben uyanırım diye çok ofkelenmişti.
Bu sabahta tmm bundan sonra uyandırırım dedim daha ılımlı yaklaşınca birşey demedi
Siz kalkıp uyandırıyor musunuz
Teşekkürler..
Eşim bunu görevimmiş gibi görmediği için kaldırıyorum. Geç kaldığında bana yükselse deli olurum. Onu yolcu etmem onu da beni de mutlu ettiği için kalkıyorum yoksa kendi alarmını kurar kendi kalkar. Eşiniz sabah sinirini sizden çıkarmış.

Kendisi alarm kurar uyanir.kahvalti yapmayi cok istiyorsa hazirlasin yapsin.koca adam bir de kahvalti mi hazirlayacagim.eli kolu tutuyor.peyniri zeytini tasiyamiyorsa otursun ben de bir problem mi var diye dusunsun.hangi kanunda yaziyor acaba isleri yemegi vs kadin yapar cocuga kadin bakar diye hic anlamam.hic sorun etmedi bugune kadar.hem boyle daha kiymetli oluyor.hafta sonu kahvaltilarinin degerini anliyor..hafta sonu bir patates kizartsam tesekkur ediyor cok guzel olmus diye:))hergun yapsam bi anlami yokki:))ev hanimi olsam neyse bir ihtimal hazirlardim belki(ikimizde calisiyoruz ama ben ondan cok sonra cikiyorum evden)

Ananemin yanında büyüdüm en büyük nasihati kocanı kapıya kadar uğurla, gülücüklerle karşıla. Eşim koşarak eve gelir :) çok memnun bu düzenden. Ben kaldırıyorum kahvaltı yapmaz, ceketini montunu neyse tutarım güzelce uğurlarım. O gidince geri yatıyorum bazen , bazende yatmıyorum uykuma bağlı :)

ay ben cok isterdim uyandirmayi esimi Sabah.. kahvesini yapardim, kahvaltisini hazirlardim.. zaten kendim erken kalktigim icin bunu seve seve yapardim.. gözünde degerim artardi...allahim bana o günleri gösterir insallah..

Back
X