- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi Aylin343534
-
Maddi açıdan destek oluyorlarsa bırak eşin istediği kadar gitsin.., sen ara ara git.Oda arada kalmış laf ve tavır koyarsa gelme tamam ama bizden birşey bekleme diyorlar ayrıca görümcem var kızları o senede ıkı kez geliyor uzaktaymışlar ve eşim çalışıyor parayı o alıyor alsınlar ama onlarda calışşınlar
Canım sen 28 yasındasın ben zaten 40 yasında evlendim ıkı sene oldu senin yasında olsaydım gene gec evlenirdim amacım bir evlat sahibi olmaktı yoksa annemin evi cennet cennetİşte herşey burda başlamış. Bende 28 yaşımdayım bekarım ve evlilik mutlu son falan değil, beraberinde bi çok sorunu getiriyor acele etmemek lazım. Eğer bu duruma devam edersen çok ezilirsin canım acilen tavrını tutumunu değiştirmen gerek.
Köyün isi cok olur. Onlar bahçede calisinca evde biri yemek yapsın temizlik yapsın isterler. Bu kişiler memnuniyetsiz ise onları memnun etmek zordur. Tamahkar insan yapılan bir çorbaya memnun olur. Kişilerde sıkıntı var. Siz gitmeyin eşiniz gitsin gerektiği zamanlarda.Eşim haftaiçi çalışıyor haftasonu zeytine yardıma gidiyor bana illaki bahceye gel demiyorlar ama evde duruncada hizmet iş bekleniliyor annemde diyor hatayı basta yaptım saflıkta değil İstanbul’dan bıkmıştım köy ortamı güzel geldi doğal temiz ama insanları değil malesef
Çok haklısın doğru ama bende diğer gerçek kişiliğim var o biraz çok sert yani ona uyarsam bu evlilik biter zaten biraz sakini oynuyorum ama zarara sokuyor sadece sorunum bu ama beni yıpratıyor bu köylü kafalıları kendi anlayacagı dil bulmam lazım ben terslenimce o iyi eş surat asıyor daha farklı birşey yapmam lazım yoksa gitmek çok kolay buda işime gelir aslında ama işteOnlar kim ki seni yollamıyorlar harbi birde istanbulda büyüyüp böyle özgüvensiz olmana şaşırdım.. Eşim bazen bana bu tatilde gitme dediğinde fıttırıyorum kendi aileme gitmezsem senin ailene de gelmem sende gidemezsin diyorum ve konu kapanıyor gidip 1 ay kalıyorum canım istediğimde. Çocugun yok bence hakkını aramanın tam zamanı bir çirkefleş bir işlerine göre hareket etme bakalım iyi dediğin eşinin tavrı ne olacak
İşte öyle bir manzeret bulmam gerek ki eşime bize tavırmı yapıor demesin tek care işe girmekMaddi açıdan destek oluyorlarsa bırak eşin istediği kadar gitsin.., sen ara ara git.
Şu ruhunuzu bir hafta sonu bana verinde işlerimi çözeyim yeminlen..işte benim sizin gibi olmam gerek ama ortam yok ya çok iyi niyetli yada yeter ulan deyip tamamen bitiren ..ben sizin gibi olmak istiyorumKırmayayım diye bükülmeye, eş ile kavga etmeye ya da kendi kendini yemeye gerek yok.
Konu muhattabı ile açık açığa konuşacaksın.
Ben net bir insanım, sorunları direk kişiyle çözerim.
Yalana dolana da gelemem. Apaçık hislerimi dökerim.
Bir daha şunu yap bunu yap derse direk o an konus.
Ben iyi niyetimden her haftasonu eşime yardım olsun diye geldim ama iyilikten maraz doğdu. Hizmetçi sandınız galiba. Artık hiç gelmiycem gelmek zorunda da değilim de kvne.
Ister tansiyonu çıksın ister şekeri sonra.
Herkes duracağı yeri bilecek.
Aynı tarz seyler yasanmış hatta dedim köyden kız alaydınız sacmalama dediler keske cıt kırıldım Gibi davransaydım ah kafam ben güçlüyüm yaparım ederim al sana sonuç adamlar havaya girdi..işte Rabbim bana çocuk verse bu mesele kapanacak yaBenim Kv de köyde, öğretmeniz biz, beklediler ki yaz tatillerimiz köyde tarlada işçi peşinde geçsin, diğer kardeşler ailece rahat etsin... İnsanın ilk zamanlar saflığına geliyor gidiyor... Sonra bi aydınlanma geliyor-sana da gelmeye başlamış- gitmek istemiyorsun... Şimdi eşim genelde tek gider. Soran olursa o tarlada iş yapıyor, ben evde çocuklarımıza bakıyorum, daha açıklamaya gerek var mı? Herkes işine baksın.
Şu ruhunuzu bir hafta sonu bana verinde işlerimi çözeyim yeminlen..işte benim sizin gibi olmam gerek ama ortam yok ya çok iyi niyetli yada yeter ulan deyip tamamen bitiren ..ben sizin gibi olmak istiyorum
Aslında bütün iş eşinizde bitiyor, ses çıkarmadığı, size destek olmadığı için cesareti ondan alıyorlar.
Sizi hizmetçi gibi düşünüyorlar, gitmeyin hafta sonları mesafenizi koyun.
Annene gidecegin süreyi kv mi belirliyor ne münasebetAslında gitmezdim benim ezikliğim iki ayda bir anneme gidiyorum İstanbul’a ona yollamazlar diye düşünün eşimin sesi çıkmıyor bana kendisi oglumu yanlız bırakma uc günlüğüne git varmı böyle birşey sonuçta evlenmeden evvel konuştuk herseyi harbi çok zormuş çocukta olmuyor olsa keskede o baglasa beni
Biraz cesaretli olun, siz pasif davrandıkca eşiniz sizi savunmaz bunlar da böyle sizi kullanmaya fırsat arar.Yada eşim benden ayrılcak bu yüzden derse belki susarlar yada gerçekten aileme dönecegim diken üstündeyim
Yok eşim yolluyor sonra diyor erkek milleti tel bırakılmaz aldatır çok kalma falan..ben kocamdan birgün ayrı yatmadım..canı sıkılıyor işte bana sarıyor..eşim kendi git diyor zaten..Annene gidecegin süreyi kv mi belirliyor ne münasebet
Eşimi dolduruşa getirip soğutmasınlarda sıkıntım o..ama bu sebepten dolayıda boşanma olmaz sanırım..benim işte bunlara hisettirmeden gitmemem politik davranmam gerekBiraz cesaretli olun, siz pasif davrandıkca eşiniz sizi savunmaz bunlar da böyle sizi kullanmaya fırsat arar.
Eşiniz bunun için sizden soğuyacaksa evlilik bilinci oluşmamış demektir.Eşimi dolduruşa getirip soğutmasınlarda sıkıntım o..ama bu sebepten dolayıda boşanma olmaz sanırım..benim işte bunlara hisettirmeden gitmemem politik davranmam gerek
O eskilerin lafi öyle görmüşler öyle söylerler bazen ayri kalmak iki tarafta içinde iyidir düzenini kimseye göre ayarlama kendine ve eşine güveniyorsan değil bir gun 1 sene kalsan bi şey olmazYok eşim yolluyor sonra diyor erkek milleti tel bırakılmaz aldatır çok kalma falan..ben kocamdan birgün ayrı yatmadım..canı sıkılıyor işte bana sarıyor..eşim kendi git diyor zaten..
Ya esin kaç yaşında öyle hemen doldurusa gelecek tip mi yani yaşını başını almış oturmuş olmasi gerekmiyor muEşimi dolduruşa getirip soğutmasınlarda sıkıntım o..ama bu sebepten dolayıda boşanma olmaz sanırım..benim işte bunlara hisettirmeden gitmemem politik davranmam gerek
Çok teşekkür ederim düşünceniz için kötü değiller ama cahiliyet haf saffada eşim takma diyor ama takılmıcak gibi değil ne demek bahçe süpürmek annemde kayınvalide böyle demeye cekinir iş yapsın ister ama dile getiremezValla ben kayınvalidemle ana kız gibiydim.Sevgi olarak annen gibi kimse olamaz tabi o ayrı ama muhabbet olarak.Sonra doğumda gerçek yüzünü ve davranışlarını görünce ben şok olup çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.Yüzyüze bir şeyimiz olmadı eşimin hatrına.O hala yavrum canım kızım gözüm vs diye konuşsa da bendeki yeri bitti.Ben eskisi gibi değilim olamam.Bildigim bir şey varsa en iyi kayınvalide bile kızım dese bile senin gelin olduğunu unutmuyor.Ne kadar iyilik yaparsan da o kadar nankör olup daha fazlasını bekliyor.
Bu konuda sende hastalık hastası olacak.Gidiyor musun git ama grip oldum de başım agriyor de dişim agriyor de gözüm agriyor de gerekirse g*tm ağriyor de gec içeri bir odaya keyfine bak.Bir süre sonra daha bir şey denez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?