- 24 Eylül 2019
- 103
- 37
- 18
- 48
- Konu Sahibi Aylin343534
-
Arkadasım çok haklısın benim konuyu acmamdaki sebep direkt eşime ben gelmicen istemiyorum demek yerine manzeret sunup bunlar eşimede laf etmesin üzmesinler politik olma bir nebzeBunlar zaten olmasi gereken seyler. Esin sana su vermesi nasil büyütebiliyorsun anlamiyorum. Tabiki suda çayda getirebilir. Getirmeli.
Sorun kv'de degil ki, es. Esin orda sesi çikmali "X yoruldu biraz otursun" yada o sana demeli "bu hafta sonu gelme" diye.
Her hafta sonu gidilmez. Oda ideal evlat oynamak adina, evliligini tehlikeye atiyor. Kari koca birbirinize zaman ayirmalisiniz. Bir yerde bir kahve içip, bir sinemaya gitmek felan.
Ve ayirten tabiki esin simdi iyi, gikin çikmiyorda ondan. Bir sesini çikar, gitme kv'denlere, gör bakalim ne oluyor.
Takmamak lazım dimi aslındaEşin git diyorsa ne diye kafana takıyorsun her söylenen sözü. İnan bunların çoğu onların cahilliğinden ileri geliyor. İlk evlendiğim zamanlar bana da aynı şeyler söylendi yok erkek yalnız bırakılmaz bilmem ne. Ama ben napıyorum ailemin yanına gelip 1 ay kalıyorum en az gülüp geçiyorum çoğu lafa kafama da takmıyorum. Direk karakterime kötü bir sözleri olur o zaman ayrı tepkimi gösteririm.
Nasıl cekeyim siz olsanız düşman kazanmadan nasıl cekerdiniz meselaSen sağlam bi rest çek bakalım ne diyecek
Bende gurbetteyim izmirdeyim ve kimsem yok burada ..öyle hale geldim ki Cumartesi çalışmayı düşünüyorum..çünkü zoruma gidiyor komşuları bile ayy ne iyi kız demelerinden iyi demeleri saf çünkü kendi kızları bile bahcede calışmazmış ailem bilse ceker alırda eşim çok iyi
Arkadasım çok haklısın benim konuyu acmamdaki sebep direkt eşime ben gelmicen istemiyorum demek yerine manzeret sunup bunlar eşimede laf etmesin üzmesinler politik olma bir nebze
Eşine uygun dille anlat anlamıyorsa mecbur hastalık numarası yap başka care yok ama bence bir daha gitme ne kadar verirsen daha fazlasını istiyorlarMerhaba arkadaşlar
Buraya ilk üyeliğim bekardım ve evli bayanların bazen sorunlarını okurdum içimden ne güzel evlenmişiniz sorun arıyorsunuz derdim ben evleneyimde katlanırım derdim ve yanılmışım..
Sizlere danışmak istediğim eşinizle aranızda sorun yoksa evinizde hiç kavga etmiyorsanız fakat haftasonu ailesine gittiğinizde onlarla sorun yaşıyorsanız benle paylaşırmısınız davranış şekliniz uslubünüz nedir..yada hiç sorun yasamayan kendi annesinden daha çok seven birileri varmı buralarda??
Ben sorunum hakkında kısa örnek vereyim eşim ailesinden maddi destek almak için hafta sonu memleketine çiftçilik yapmak için gidiyoruz bende yardım ediyorum ki hatayı burda yaptım sanırım oranın köyündeki kadınlar bile aaa bizim kızlar hayatta gelmez senin gelin ne iyi hemde İstanbullu helal olsun derler..aslında ailem bile bilmiyor sadece doğal hayatı sevdiğimden ötürü..neyse sorunum çok ilginç ben her hafta sonu köye gitsemde hatta bahçeye gitsemde ki herkes hafta sonu gelsede eşimle sahilde gezssek basbasa olsak derken benim evliliğim ailesiyle haftasonu çevremdeki herkes ben bu kadar gitmem derken ben oradayım
Arkadaşlar bundan ben şikayetci olmadım bugüne kadar ama iyi niyetten fazla iç içe olmaktan maraz dogdu..kayınvalidem sürekli cesit cesit yemek yapmamı evin avlusunu süpürmeyi talep ediyor bilmediğim bir işi yapmadığımda yüzü asılıyor kusaca hizmetkarlık bekliyor oysa zaten bahcede zeytin topluyorum ki annem bana git bulaşık yıka dememiştir. Ve ben bunları yaşıyorum..
Lütfen bana akıl verin haftasonu onları eşimi kırmadan oraya gitmemem gerek halam derdi kızım mesafeni koru içli dışlı olma şimdi ben bunun bedelini ödüyorum..Eşim arada kaldı ve ona söylüyorum oda anne kırılmasın diye susuyor..Böyle devam ederse ya ayrılacam yada hasta olacagım..Kötü gelin değilim asla sadece iyi oldukca üstüme çıkıyorlar..sadece nasıl az görüşebilirim sıkıntım
Ya aslında cok yorulmuyorum sadece onurumu kurtarma peşindeyim ben 40 yasındayım genç olsam 20 li yaslarda anlarım bana kimse bahceyi süpür diyemez ki ben hayatımda bahcemi süpürdüm sıkıntım oraya artık gitmemek eşimle tek olsak sabaha kadar calışırım bedenen değil ruhen yıpranıyorum arkadasımEşin çok iyiyse senin halini görmeli ve müdahale etmeli. Etmiyorsa da söyle bakalım ne tepki verecek, iyi mi değil mi o zaman anlaşılır...
Aynen hastayım diyeceğim artık iyilikle güzel şeyler olmuyormuş.Eşine uygun dille anlat anlamıyorsa mecbur hastalık numarası yap başka care yok ama bence bir daha gitme ne kadar verirsen daha fazlasını istiyorlar
Bence bi konuşma filan yapma kimseye. Ortami germeye gerek yok mesela önümüzdeki haftasonunu annenlerde geçir sonraki haftasonu hastayim de sonraki haftasonu köye git hicbi sey olmamis gibi sonraki haftasonu temizlik yapiyorum de vb vb bi sorun mu var hic gelmiyosun filan derse gelirim anne benim işim hiç bitmiyor ki dersin
Onuda dedim hafta içi boşşun o zaman yap diyor beni sürekli istiyor işten çok etrafındaki komşulara beni göstermek bak gelinim hep geliyor falan
Aynen canım öyle işin tuhafı eşim keşke bagırsa surat asıyor öyle bir kişilk ki ben annesine küseyim mesela tahminen oda anneme surat yapar... bu erkekler ne tuhafmışMazaretmi? Sen yoruldun, evliliginiz iyi gitmiyor. Kendine ve evliligine zaman ayirmak istiyorsun. Bunlar yetmeli.
Evet bazen politik olunmali fakat bu politik oluncak bir konu degil. Es olarak dürüst olabilmen lazim.
Esine derdine anlatamayacaksan, kime anlatacaksin?
Dürüstçene bir aksam içini dök esine. Esin seni cidden seviyorsa, taniyorsa, niyetini anlar zaten.
Yok bagirir çagirir ise, seni zorla annesine götürmek isterse o halde sen esinin niyetini anlarsin ve ona göre davranirsin.
Bu hayata bir defa geliyoruz. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki. Birlerin hizmetçisini oynamak için hayat çok fazla kisa.
İşte öyle bir manzeret bulmam gerek ki eşime bize tavırmı yapıor demesin tek care işe girmek
Takmamak lazım dimi aslında
Ya aslında cok yorulmuyorum sadece onurumu kurtarma peşindeyim ben 40 yasındayım genç olsam 20 li yaslarda anlarım bana kimse bahceyi süpür diyemez ki ben hayatımda bahcemi süpürdüm sıkıntım oraya artık gitmemek eşimle tek olsak sabaha kadar calışırım bedenen değil ruhen yıpranıyorum arkadasım
Aynen canım öyle işin tuhafı eşim keşke bagırsa surat asıyor öyle bir kişilk ki ben annesine küseyim mesela tahminen oda anneme surat yapar... bu erkekler ne tuhafmış
Evet artık kişiliğimi konuşturmam gerekiyorbakın sizi anlıyorum , 6 senelik evlilikten boşandım, eşimin ailesi bana psikolojik şiddetle istediklerini yaptırmaya çalıştı. sonunu düşünüp korkuyorsun biliyorum, ama ben kendimi biliyorum, ben böyle evlilik yürütemezdim, çünkü ben bir bireyim; oğullarıyla evlendim diye o ailenin kölesi değil, ve ne kadar fedakarlık yaparsan yap, 1 kere yapmazsan senden kötüsü olmayacak.
ne kadar erken tepki verirsen o kadar iyi, eşini de tanırsın, ona göre devam eder ya da etmezsin.
Tek başına çocuk sahibi olmak çok agır sartlar koşullar gerektiriyor maddiyat durumun vs benim tanıdık almak için anlaşmalı evlilik yaptı meselaHani esin iyidi? Bak hiçbirsey ortada yokken bile kisas kisas yapiyor. Senin yorulmana müsade ediyor. Evliliginize önem vermiyor.
Bence sende biliyorsun eger hafta sonlari gitmeye karsi gelirsen, bu evliligin bitme ihtimalin yüksek oldugu. Cocuk için bu evlilikte kalmak istiyorsun, ama inan çok kötü fikir. Diyorum ya, çoçuk yurdundan bir evlat edin. En azindan istedigin sekilde büyütebilirsin. Bu adam ile çoçuk yaparsan, ömür boyu o cahil aile ile muhatap olmak zorunda kalirsin.
Ve gitmicem bitersede biter kendileri bilirHani esin iyidi? Bak hiçbirsey ortada yokken bile kisas kisas yapiyor. Senin yorulmana müsade ediyor. Evliliginize önem vermiyor.
Bence sende biliyorsun eger hafta sonlari gitmeye karsi gelirsen, bu evliligin bitme ihtimalin yüksek oldugu. Cocuk için bu evlilikte kalmak istiyorsun, ama inan çok kötü fikir. Diyorum ya, çoçuk yurdundan bir evlat edin. En azindan istedigin sekilde büyütebilirsin. Bu adam ile çoçuk yaparsan, ömür boyu o cahil aile ile muhatap olmak zorunda kalirsin.
Aynen öyle yapacagım hafta sonu sürekli manzeret en azından eşimin bası agrımazAynen öyle çünkü dediğim gibi cahil insanlar. Sürekli her lafa her söze can sıkacağıma bir kulağımdan girip ötekinde çıksın daha iyi.
Diğer konu da da eşinizle konuşun derdinizi anlatın. Sonuçta insanlar konuşarak çözer bazı şeyleri. Baktınız olmayacak yanlış anlıyor o zaman haftasonunu doldurmak en iyi seçenek olur.
Baştan bu işlere hiç gitmicektiniZ cünkü kayınvalideler yaptıkça hep daha fazlasını beklerler.şahsen ben hiç bir yardmda bulunmadım baştan alıştırmadm kimseyi.fakat benm haramda şu oldu.yanlış konusurlar ignelerler hep susardım cvp vermezdm dedikodumu yparlardı yine söylemez susardm ben sustukça arttı en son hepsi bir kavga ettiler nasılsa bunun sesi cıkmıyo diye.günümüzde artık büyüklerimzde küçüklermzde malesef iyiylikten anlamıyorlar hep daha fazlasını yada sessiz kaldıkça nasılsa konusmuo diye üstüne saldrmayı tercih ediyorlar.halbuki bu bir saygı bu bir hoşgörü artık bu devirde kimse saygıdan hoşgörüden anlamıyo bunu ögrendim en iyisi mi kimseye iyiylik etmeyinMerhaba arkadaşlar
Buraya ilk üyeliğim bekardım ve evli bayanların bazen sorunlarını okurdum içimden ne güzel evlenmişiniz sorun arıyorsunuz derdim ben evleneyimde katlanırım derdim ve yanılmışım..
Sizlere danışmak istediğim eşinizle aranızda sorun yoksa evinizde hiç kavga etmiyorsanız fakat haftasonu ailesine gittiğinizde onlarla sorun yaşıyorsanız benle paylaşırmısınız davranış şekliniz uslubünüz nedir..yada hiç sorun yasamayan kendi annesinden daha çok seven birileri varmı buralarda??
Ben sorunum hakkında kısa örnek vereyim eşim ailesinden maddi destek almak için hafta sonu memleketine çiftçilik yapmak için gidiyoruz bende yardım ediyorum ki hatayı burda yaptım sanırım oranın köyündeki kadınlar bile aaa bizim kızlar hayatta gelmez senin gelin ne iyi hemde İstanbullu helal olsun derler..aslında ailem bile bilmiyor sadece doğal hayatı sevdiğimden ötürü..neyse sorunum çok ilginç ben her hafta sonu köye gitsemde hatta bahçeye gitsemde ki herkes hafta sonu gelsede eşimle sahilde gezssek basbasa olsak derken benim evliliğim ailesiyle haftasonu çevremdeki herkes ben bu kadar gitmem derken ben oradayım
Arkadaşlar bundan ben şikayetci olmadım bugüne kadar ama iyi niyetten fazla iç içe olmaktan maraz dogdu..kayınvalidem sürekli cesit cesit yemek yapmamı evin avlusunu süpürmeyi talep ediyor bilmediğim bir işi yapmadığımda yüzü asılıyor kusaca hizmetkarlık bekliyor oysa zaten bahcede zeytin topluyorum ki annem bana git bulaşık yıka dememiştir. Ve ben bunları yaşıyorum..
Lütfen bana akıl verin haftasonu onları eşimi kırmadan oraya gitmemem gerek halam derdi kızım mesafeni koru içli dışlı olma şimdi ben bunun bedelini ödüyorum..Eşim arada kaldı ve ona söylüyorum oda anne kırılmasın diye susuyor..Böyle devam ederse ya ayrılacam yada hasta olacagım..Kötü gelin değilim asla sadece iyi oldukca üstüme çıkıyorlar..sadece nasıl az görüşebilirim sıkıntım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?