Eşlerinizin Ailesi ve İletişim Hk.

Ben sizi çok iyi anladım.. Fakat bazı arkadaşlarında dediği gibi bütün iş eşinizde bitiyor..
Benim eşimin ailesi de köyde yaşıyor.. Koca bahçe içinde yok yok..
Biz nişanlıyken, ne zaman köyü gitsem dayı yengeleri, dayı çocukları gelinleri vs. geliyordu ben varım diye..
İkramda bulunulurken haliyle kalktım hep..
Ama eşim bir gün, bütün dayı gelinleri varken, herkes kendi çayını kendi alsın, hepiniz bu evin insanısınız dedi..
O gün bugündür kimse benden hizmet beklemez.. Ben kendi isteğimle yaparım her şeyi..
Allah bir değil bin kere razı olsun kayınvalidemden, ne bir iş buyurmuştur bu güne kadar ne bir lafı olmuştur..
Yemeğimi bile önüme koyar, ben hep evdeyim sen çalışıyorsun der..

Eşim böyle bir şey yapmasaydı bile davranışları aynı olurdu kayınvalidemin..
Çünkü çok görmüş geçirmiş biri..

İşte kayınvalide var birde kayınvalidecik benim annemde sizin kv gibi hiçbir iş beklemez sadece yüzüme gülsün yeter diyor..bence bunların ogluna saygısı olsa bana yapmazlardı öyle...elinizede helal olsun ne güzel korumuş sizi Allah bozmasın...

İzmir gibi büyük şehirdesin. Bence kurslara yazıl. Haftasonunu kurslarda değerlendir. Benim annem emekli. Kurslara yazıldı, orada hatunlar arkadaşlık ahbaplık ediyorlar birbirlerine ve kahve içmek kahvaltı etmek için de buluşuyorlar. Böylece gitmemek içinde bahaneniz olur size de iyi gelir.

Bilmediğim şehir haftaiçi ascılık kursuna gidiyorum hafta sonu pek yok genede araştıracagım

Aminnnnn.. Rabbim sizinde yüreğinizi feraha çıkarsın inşallah..

Çalışıyor musunuz ya da ehliyetiniz falan var mı bu tarz şeyler ancak bahane oluyor ya da her haftasonu değil de önce 2 hafta sonra sonra 3 haftada bir gidin yani alıştıra alıştıra birden gelmiyorum derseniz dikkat çeker alınırlar eşinizle aranız kötü olmasın

Benim aram baya iyidir cok sık gider geliriz ugrariz birbirimize. Sanirim her haftasonu gitsem bana da bir darlik gelir. Haftasonu daha evde veya disarda sosyallesmek bans gore. Bunu sinirini da ben degil esim ciziyor ama haksiz degilsiniz insan bir sure sonra sikilir. Esinizle konusup basks seyler planlasaniz bir iki soylenir susarlar belki? Yani bizde esim bensiz gelecegiz edecegiz demez ben ona guvenerek haftasonu plani sinema bileti olaylarina hep girerim.

İyilikler bir süre sonra görev haline gelirmiş o hesap olmuş sizin de keşke dinleseydiniz halanızı gerçekten en güzel şey, şimdi gitmeseniz yapmasanız sizden kötüsü olmayacak, ama boşverin kendi mutluluğunuzdan üstün değil

Maşallah ya gıpta ettim size şuan :)) ben bekarım ama inşallah benim de karşıma Allah sizin gibi kıymet bilen iyi insanlar çıkarır

Üzüldüğüm şey basta çok iyiydiler ben iyi oldukca daha iyi beklediler..şimdi öyle sogudum ki koşarak gittiğim yere şimdi gitmemek için kötü insanlar gibi plan yapıyorum ne acı

Üzüldüğüm şey basta çok iyiydiler ben iyi oldukca daha iyi beklediler..şimdi öyle sogudum ki koşarak gittiğim yere şimdi gitmemek için kötü insanlar gibi plan yapıyorum ne acı
Mesafe en güzel şey yazcaktım eksik olmuş cümle, olsun siz elinizden geleni yaptınız benim de ne nefret ettiğim şey suistimaldir, içten gelmeyecek hale gelmişsiniz böylece boşverin iyiyken iyi kötüyken kötü olcaksınız nasılsa

Kendi ailene gitmen için sana biçilen süre ve senin her hafta kayınvalide gidişin açıkcası sizden kaynaklanıyor. Bu hakkı nolur eşinize vermeyin. Bu aldığınız hususta rest çekmeden alıp karsınıza konuşun olmazsa tekrar konuşun. Sakin kalarak rahatsızlığınız iı söyleyin. İbşaşşah hersey güzel olur sizin için

İyilikten maraz doğar kelimesini boşa dememişlerdimi

Çok teşekkür ederim ben ayrılık oluyor diye korkup alttan alıyorum yuva yıkmak çok kolay

haklısın arkadasım.
Ben senede bir gidiyorum.
Yapma ama aranıda bozma derim.
Çünkü bu defa eş arada kalıyor yine huzursuzluk çıkıyor.
yapmazsan beklentiyede girmez vazgeçer kv

Bence arani bozma. Benim kayinvalidemde hergun onlarda yemek yiyelim , hergun onlara gidelim , beraber gelin kaynana günlere felan gidelim istiyor. Ilk basta gidiyorduk yemeğe felan ama artik yoruldum dedigin gibi bir sure sonra sadece is yapıyorsun oturamiyorsun. Onlar oğullarını görüyor oturuyorlar , gelinlerde işleniyor evde surekli hizmet. Hani herzaman yapmamis olsan bunu kabullenilebilir ama artik rutine biniyor onlar bu duruma alisiyor. Sonra esime soyledim ben surekli oraya gitmek istemiyorum diye. Tabi ailesi olduğu icin onlara bisey diyemiyor ,banada demiyor . Bende cok gitmemeye calisiyorum.

Yollamazlar dediğiniz kayınvalide kayınpederiniz mi? Sizin nereye ne zaman ne kadar süreyle gideceğinize onlar mı karar veriyor?
En büyük hatayı köye yardıma gitmeye başlamakla yapmışsınız, maddi imkanlar yüzünden eşiniz köye gidip yardım etmek zorunda olabilir ama sizin böyle bir zorunluluğunuz yok, eşiniz de yardım etmekten şikayetçiyse kendini ailesine maddi olarak mecbur hissediyorsa bence hem kendiniz hem eşiniz için bir işe girin, o da sizde köye gitmekten kurtulun, bunun en mantıklı çözümü bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…