Eşlerinizin Ailesi ve İletişim Hk.

Yüz vermişsin astarını istemişler.
Hafta sonu çalışıyorum de ya da işle ilgili bi kursa başladım de.

bende sizin gibiydim sirf bag bahce sevdigimden kendi kadinlari kizlari evde otururken ben agac tepelerine cikar elma visne toplardim ayni laflari bende duydum bu kinuyu hic umursamadim bulundugum hic bir ortamda yapilmasi gereken hic bir seyden emegimi esirgemedim bu mesafesizlik degil benim karakterimdi ama onlara mesafeyi asmak icin bir sebepmis bana cocuk icin tedavi gordugum surecte insan olanin soylemeyecegi seyler soylediler hic bir sey soylemedim birdaha luzumsuz luzumsuz gitmedim ustume dusen disinda hic bir is yapmadim ama mesafeyi anlamadilar en son gecen kaynanam bizdeyken cocugum kaybetme korkusu yasiyorken yaramazlik yaparsan annen gider dedi bir uyardim anlamadi iki uyardim anlamadi ucuncuye firsati vermeden lafi çaktim simdi herkes yerini öğrendi haddini bildi
karsi taraf mesafeden tavirdan anlamiyorsa lafini vereceksin baska yolu yok maalesef

Yafa c sıkkı hastayım basım agrıyor karnım agrıyor işim var diyip manzeret uyduracagım onlarda az bucuk anlıcaklar egerkin halen ısrarcılık devam ederse ilk dediğinizi uygulayacagım

Evet önce bi azaltmayı dene bakalım olmazsa dediğim gibi yaparsın. İnş düzelir durumun eşin de biraz sağlam arkanda durmalı

Eşim muhtaç gidiyor ben değilim bana ailem destek oluyor İstanbulda evimde var kirası geliyor buna ragmen bunları yaşıyorum arkadasım
Oyle desenize ben de muhtacsiniz sandim, parayi keserler zor durumda kaliriz anlami cikiyordu soylediklerinizden.
Isci tutsunlar bahce icin, parasini siz verin gitmeyin, gittiginizde de is yapmazsiniz

Maddiyat için gidiyorsanız sen de eşinle tarlaya git kv nin özel işlerini yapma

Maalesef köy yerinde herkes iş bekler, yani köye gideceksen yapacaksın. Eşin de gezmeye gitmiyor oraya çalışmaya gidiyor.

Ben kayinvalidemede anneme nasil yapiyosam öyle davranırım,evine gidip kaldığımda evinin işini yaparım,benden iş beklemez belki yap dese zoruma gider yapmazdım.
Mesela geçen yaz kızı gelmişti bizde vardık.3 aile aynı evde yaşadık.
Kızı yurt dışında evlere temizliğe gidip parasını kazanır.
Ama annesinin evinde ictiği bardağı yıkamaz.
ben mutfağı toplarım o gelir içtiği kahveyi tezgaha koyar.
yemek yenir alır çocuklarını yürüyüşe çıkar sofra toplamamak için.
Ben cidden kıyamıyorum kayinvalideye.
yaparım toplarım.
Şimdi yanlış anlaşılmasın,ögretmenim istanbulda büyüdüm iyi bi hayat gördüm ailemden ama gocunmam hiç.
ama kayınvalide durumun farkında tabi.
Hatta bayram geliyordu.
Görümceme dedim birlikte evi temizleyelim sonucta bu evde kalıyoruz.
Benim ufak kızım var zor oluyor tek yapmam.
Güldü cevap vermedi.
sonra yapmadım bende.
dedim anne yapacaktım ama kızın destek olmak istemeyince vazgeçtim.
oda onada onada parasını verelim öyle temizlesin evimi dedi.
nericede ev temizlenmeden bayrama girildi.
Buda benim değil artık görümcenin ayıbı.
Zaten uzakta yaşıyoruz senede bir ancak gidiyoruz.
Gönüllerini hoş tutmayı yük olmamayı seviyorum ben elimden geldiğince.
Sizi samimi gördüğü için iş istemiş bence tatlı dille anne elimden bu kadarı geliyor diyin

Aynı benim kaderim çocugunuz şimdi kaç yasında peki

Ben zaten yapmayan değilim evi temiz tutuyorum yemekte yapıyor sadece gecen hafta bahceyi süpürmedim diye söylendi ertesi gün gitti laf etmesin diye o süpürdü bahceyi ben tozu topragı cekmek zorundamıyım birde gücüme gidiyor annem hadi kızım belim agrıyor balkonu sen akıt dediğimde ben yapmadım öz anneme o kadında hiç söylenmedi ahh annelerimiz onlar meleğimizmiş evlenince anladım arkadaşım

Eşim süpürdü bahçeyi diyecektim

Oyle desenize ben de muhtacsiniz sandim, parayi keserler zor durumda kaliriz anlami cikiyordu soylediklerinizden.
Isci tutsunlar bahce icin, parasini siz verin gitmeyin, gittiginizde de is yapmazsiniz
Tutarlar ama kardeşi ortak işcinin parası bizden gidecek gene kardeşi sadece bayramda geliyor eşi kıskanıyor diye gelemiyormuş sebebe bakın

Allah bagıslasın benimde olunca zaten hayatım cocuk olacak mecbur
boyle insanlar cocugu kendilerinin saniyorlar ben sana tavsiye mesafeni tavrini simdiden koy gec kalma sonra benim gibi oluyo cocuguna bile sapur supur konusacak civikligi hak goruyorlar kendilerine

Çalışıyorsanız haftasonu eğitim var deyin arada. Arkadaşım gelecek deyin. 2 haftada bir gidin sonra 3 haftada bir. Kendimi iyi hissetmiyorum falan deyin. Ezdirmeyin kendinizi. Yemek yapmak zorunuza gitmez eminim. Ama o tavırlar insanı deli eder. Hizmetçi gibi davranırlar.

Allah bagıslasın benimde olunca zaten hayatım cocuk olacak mecbur
Cocuk oldugunda hayatim cocuk olur bu aileden kurtulurum diye dusunuyorsunuz ama olmuyor ki oyle. Bahsettiginiz kadariyla esinizin ailesi biraz cahil zihniyetli gibi gozukuyor, boyle ailelerin gozunde ogullari padisah, dogan evlat sehzade annesi ise cariye, sadece bir bakici. Kayinvalideniz sizi rahat birakmicak ki. O cocuk ac, o cocuk usuyor, oyle yapma bunu verme, yapamiyosun, sutun yaramiyor vs.. Lohusalik hormonlariyla birlesince tolere edemiyor insan bunlari. Ayrica cocuga tek basina bakmak cok cok zor. Uykusuzluktan insan bilincini kaybediyor, bagisiklik sistemin cokuyor, psikolojin dahi etkileniyor. Lutfen cocuk icin iyi dusun. Sen bosansan bu kv ile hicbir bagin kalmaz ama o cocuk icin ne olursa olsun babaanne olarak kalacak.

Aynen sizin düşündüğünüz gibi yapacağım eşim arada kalsın istemiyor oysa hersey oluna gidiyor acı ceken o haberi yok

Boşanmakta care değilbenim kuzenimin oğlu oldukız afedersin iç çamaşırını yıkamaya üsenip çöpe atan kızdı o kadar tembel ve üsengeç şimdi bu kuzenim ne annesi ne kv si hatta yurt dışında tek basına büyüttü gerekirse bakıcı tutarım ama işte şimdi yaşadıklarım üzdü beni ve onlardan soguttu ne kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…