Eşlerinizin Ailesi ve İletişim Hk.

Yani biz 10 dk lik bir mesafede oturuyoruz . Surekli gelin diye israr ediyorlar ama bende yemek yaptim anne diyorum veya bugun gelmeyelim felan diyip öyle gitmemeye calisiyorum. Ama sizin durumunuz farkli . Mesela ben evde tek kalamazdim o yüzden mecbur esimle bende giderdim köyüne . Siz korkmuyorsaniz eğer gitmeyin onlarda aliscak biyerden sonra. Esinizde evde yalniz kalmayin diye goturuyordur belki

Eşim gitmek istiyor yaşlılar yoruluyorlar diyor bahce bize ait olsa giderim eşim yardım edip kardeşi hiç gelmeden ortak oluyorlar olsunlarda fakat eşimle sosyal hayatım yok onlar aile iken ben ailesi ile aileyim..Kayınpeder karışmıyor eşim yolluyor İstanbul’a ama kv sonradan az kalsan olmazmı diyor saygımdan sanane diyemiyorum .sizin dediğiniz gibi en güzeli işe girmek

Yok genelde akrabalar komşular soruyormuş gelin nerde diye birde yeni evliyim diye gidiyordum önceleri şimdi sıkıldım bahçeden çok baskasına yemek yapmak sürekli bahceyi süpür et soğuttular beni

İşe girmek size iyi gelecektir, hem farklı bir çevreye girer sosyalleşirsiniz, hem de çalıştığınız için haftasonu ancak kendi evime yetişebiliyorum deyip her hafta sonu köye gitmek zorunda kalmazsınız, keşke baştan alıştırmasaydınız

Kendine is ara bulup calis. Sacini supurge etsende yaranamayacaksin.. Beklentiler çoğalacak en iyisi biraz uzaklasmak...

Konu ne olursa olsun bazı kv-kp eş ailesi diyeyim yumuşak davrandın mı fazlasını istiyor. Bazı çok iyi niyetli aileleri tenzih ederim. Ama bir grup var ki verdikçe ver. Para mı veriyorsun daha çok ver. İş mi yapıyorsun daha çok yap. Astarını da istiyorlar. En iyisi denge. Az yapıp ben onu bilmem deyip kenara geçmek. İster küssün ister surat assın. Yapmak zorunda değilsiniz. Soğuk olmayın ama dengeyi kurmaya bakın.

esiniz haftasonlari baska is yapsin koye gitmek yerine. siz de artik mesafenizi koyun kırılan kırılsın. Benim de ilk basta safligima geldi bi kac kez esim olmadan yatılı kaldim. Sonra baktimki hallere tavirlara laf sokmalara. Yok dedim burdan bi cacik olmaz yap yap biseyi de yapma adin yapmadı olur. En iyisi yapmayım da oyle yapmadı olsun.
Baktim ki bunlar beni iyice avuclarina almaya basladi ilk senem esimle bu konuda kavga etmekle geçti hergun kavga kiyamet. Ama boyle boyle arayi actim gitmiyorum gitsem de yapmiyorum islerini.

Gidip onlarin hizmetciligini yapip egolarini tatmin edeceginize baska ise girin calisin.

Çooook mesafeliyim sadece 6 aylik kinası kızimin sonra da kizimla benim dogum gunumuz ayni gun ona geldi gitmiyorum oda gelemiyor eşime git onlar senin ailen dememe ragmen oda pek gitmez zorla yollarim

Eve mecbur gireyim ki oğullarına şaf söz söylemezler oysaki emekli olmuştum yani zaten hayatım çalışmakla geçti..ama dediğiniz gibide işe girmek bu yabancı şehirde sosyalleşmek olabilie

ben de her hafta kayınvalidemin evine giderim eşimle bazen tartışıyorum her hafta oraya gitmek istemiyorum bir hafta sonunu da beraber yalnız geçirelim diye. ne kadar bana anlayış gösterse de kayınvalidem bir hafta gitmeyelim iğne gibi sokar lafını ve ben de sinir olduğumla kalırım. oğlu sorun etmez ama anası ne mümkün. bu karakterde biri olduğu için soğudum zaten hep kendine göre yönetmek istiyor. ben oraya gittiğim zaman yoruluyorum ayrıca keyifli vakit geçiremiyor ki insan. çünkü gelinsin oturup yayılamıyorsun hep ayaksın. valla ne çok yakın ne çok uzak olmak lazım mesafeli davranmak lazım kayınvalidelere benim görüşümce. zaten ne kadar iyi davransak da kızlarının yerine koyamazlar bizim annelerimizin yerine koymadığımız gibi.

Çooook mesafeliyim sadece 6 aylik kinası kızimin sonra da kizimla benim dogum gunumuz ayni gun ona geldi gitmiyorum oda gelemiyor eşime git onlar senin ailen dememe ragmen oda pek gitmez zorla yollarim
Maddi beklentisi olmasa belkide eşimde gitmicek keşke İstanbul’a gidebilsek orada evimde var işte var

Kızlar zaten melek onlara ne hakaret etselerde kızları bir numara...Ama işte bizim Türkiye böyle yurt dışındaki yabancılar tamam farklı din ama görüyoruz evlenince kızda erkekte aileden tamamen kopuyor yada bağlı olan aileler ise birbirine saygıları var...ya ben sahsen hizmet beklemem oglum saglıklı olsun yeter benim için eşi saygılı olsun ogluma ama bizimkiler çok değişikler

Birde burda bir üye vardı hatta ne kötü gelin demiştim ama şimdi hak veriyorum seneler boyunca kayınvalide ile bizler gibi sorun yasamış cocugu olmuş çocukta bunu farketmiş ne zaman gitseler ben buraya gelmek istemiyorum diye avaz avaz bagırmış ve gitmemişler artık..yani kadın bu haddeye gelmil

evet bacım hizmet bekleyen,hizmeti seven kayınvalide kadar sinir bozucu bir şey yok . eli ayağı tutan sağlığı yerinde olan yapsın işini. he sağlığı yerinde olmaz muhtaçtır yardım edersin. ama gelinsin diye kullanılmak insanın ağırına gidiyor. hele ki ben mesela biri bana iş buyursun keçiler tepeme çıkıyor bırakın da ben akıl edeyim. kayınvalidem bana yapma yorulma kızım derse benim daha çok yapacağım gelir zaten ama baktım ki iş bekliyor ben soğuyorum

Ay ne güzel anlatmışşınız çoğu arkadasta burada bu bizim sorunları yaşamış..Bak siz ne güzel gitmişiniz mutlu olacaklarına sizi tüketmişler ..Her kız gitmez oysa halam demişti gitme değerin bilinmez kadın tecrübeli kuzından ötürü..iyilikten maraz doğdu bizim samimi olmamız..dediğiniz gibi işe girmek en hayırlısı gözüküyor

İnanın hasta yaslı olsa hersey seve seve yukarıda Allah var..benim kv 55 yasında oglunu 16 sında yapmış işin ilginç tarafı ben 42 yasındayım yasım küçük olsa anlarımda çocuk muamelesi gibi biz bahçeye gittik sen evdeydin niye avluyu süpürmedin istersen mahalleyide süpüreyim.zoruma gitti arkadasım ben annemde el bebek gül bebek burda yasadıklarıma bak Allahtan uzaktalar ya

Allahtan evlerimiz uzak beraber yaşayanlar altlı üstlü yaşayanlar var. Bu yüzden ben de arada vicdan yapıyorum haftada 1 kere gidiyorsun asya idare et diyorum ama bilemiyorum bazen gerçekten insanın canı sıkılıyor. kayınvalide oldukları için göze batıyor her şey herhalde biz de alınganlık yapıyoruz kendi annelerimiz olsa sallamayız aslında. Yine de ne olursa olsun fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler mesafeyi ayarlamak lazım ki yüz bulup daha çok can sıkmasınlar. benim kayınvalide bir de çok karışan bir karakter ama karışmasına izin vermemeye çalışıyorum yüz versem ohooo direkt yönetmeye başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…