esleriyle ayri yatakta uyuyanlar varmi

benimde uykum çok hafiftir odaya biri parmak ucunda bile girse uyanırım düşün artık, eşimde aksine top patlasa uyanmaz diş gıcırdatır hafiften horlar sırt üstü yatınca, uykusunda konuşur vs gecede 5 sefer uyanıyorum ama alıştım gibi 1.5 senede

Bu kadar bahane ancak bir gerçeği saklamak için ortaya atılır değil mi ?

-Tv.siz uyuyamam

-Yatak odasına tv. alalım .

-Yok olmaz.

-Ben yanında yatayım çekyatı açalım .

-Olmaz burası salon , burda yatılmaz.

-Eeee sen yatıyorsun ya ?

- Beraber yatarsak göbeğine çarparım

Hiç biri inandırıcı değil . Özgürlük , sevgisizlik ??? Bunlar sebep değil bence . Altında yatanı bulmak sana düşüyor arkadaş , ama normal değil ben o kadarını söyleyeyim

evvel gece deprem olmuş ben uyanmadım. yola yakın evimiz kaza filan oluyor ben duymuyorum üst komşunun çocuğu hastalanıp ağlıyor ben duymuyorum ama maşallah bekçi gibi eşim herşeye şahit. evlilik denen şey bir yastıkta kocamaktır bence. orada tv varmış ne tv imiş arkadaş çocuk mu koskoca adam yani

bu arada yay burcu olunca nasıl oluyor ki merakımdan soruyorum canım

canım yaylar özgüriyetlerine çok düşkündürler ve erkek arkadaş delisidirler. Kafalarına buyruk hareket etmeye bayılırlar. Sorumluluk onları boğar.. Ayrı yatmak istemesi oyunlara düşkünlüğü ve arkadaşın söylediğinden anladığım kadarıyla bunalım yaşadığını düşündüm belki de çocuğun sorumluluğu ağır geldiği için.

çok güzel iyi yönleri de vardır tabi yanlış anlaşılmasın ama gözlemlediğim kadarıyla yay erkekleri böyle..

anladım canım, tabiikide hiç biri bu adamın eşiyle eviyle ilgilenmesine engel değil.

hamileliğin verdiği etkiyle acayip agresifim bu aralar bunu da okuyunca daha sinir oldum hamilesin bi şey demek istemiyorum ama çok tuhaf bir eşin var ne demek televizyonsuz odada uyuyamam çok alttan almışsın lafı yapıştıracaktın ağzına tavrını belli edicektin ki çeki düzen versin kendine 5 yaşında çocuk mu sanki evlilikler sevgi üzerine kurulur geceleri neler yaptığını kim nerden bilecek Allah yardımcın olsun canım ne diyim

Anlattiklarindan esinin koc burcu oldugu hissine kapildim :)

Bazi erkekler boyledir canim. Icinden gelmeyen seyi sirf sen istiyosun diye yapmazlar.

Aile faktoru de cok yuksek.

Ayri yatma konusuna gelince, bunu asmak zorundasin. Boyle birsey kabullenilemez asla. Kavga etseniz dahi ayri uyumamaniz lazim. Madem yataga gelmiyo, sen salonda onun yanina yat. Hamileyim de me, yer yatagi yap gerekirse salona.

tabi ki mazeret değil.

her burçtan insan aynı olacak diye bir şey yok ama benim çevremde bildiğim yay burcu kızlar bile gece sevgilisine yalan söyleyip eğlenmeye gidiyorlar. aslında tamamen eğlenceye ve özgürlüğe düşkünlük kötü manada değil. tabi insanların genel karakteri, yetiştiriliş tarzı da etken.

Eşini hem anlıyorum hem de anlayamıyorum o yüzden tam bir yorumum yok durumla ilgili. Çünkü çocuklar genellikle yetiştirildikleri düzende hayatlarını yaşamaya devam ettirdiklerinden ailenizin bu alışkanlıklarının çocukluğundan gelmesi oldukça mümkün. Aslına bakarsanız psikolojik olarak çocukluktan gelen bu bireysel yaşama isteğinin tedavisi var ama sanmıyorum ki eşiniz bir uzmandan yardım atmayı kabul etsin. Bu yüzden olaylar sizde bitiyor. Eğer içten içe sizi sevdiğini ve sadece göstermede problem yaşadığını düşünmeseydim bu öneride bile bulunmazdım ama çocuğunuz sürekli beraber zaman geçiren, beraber uyuyan, mutlu ve huzurlu bir aile figürüne ihtiyacı olacak.

Bence bilgisayar bilgisini olan birisinden yardım alın ve film tarzı bir şey hazırlatın. Bu filmde önemli anlarınızdan resimler, sizin düşüncelerinizi anlatan cümleler ve arka fonda ilişkinizi anlatan bir müzik olsun. Nasıl onun ilgisine ihtiyaç duyduğunuzu, onu yanınızda görmek istediğini kelimelere dökün uygun bir dille ve filme koyun. Çok zor bir şey değil, hatta aynı şehirde olsak yapmayı teklif bile ederdim. Telefon kamerasından bile halledebilecek şeyler. Sonra telefizyonun başına geçeceği bir gün cd'yi dvd player'a takın yahut laptop'a ve ışıkları karartarak odadan çıkın. Film bittikten sonra eğer hala daha sizi anlıyorsa, bir uzman görüşü şart.

İnsanları burçlarına göre yargılamak pek hoş değil bence. Şahsen bende yay burcuyum fakat şu zamana dek sevgilim diyebileceğim tek bir insan oldu. Ona da hiç yalan söylemedim, anneme de aynı şekilde. İnsanların beni kısıtmalasını hiç sevmem ve nerede mutluysam genellikle orada dolaşırım ama bu demek olmuyor ki özgürlüğümü elde etmek için başka insanlarınkini kısıtlarım ya da sevdiğim insana yalan söylerim. Bence insanları burçlarına göre yargılamaktan daha önemli işlerimiz var bu dünyada. Farkındayım genelleme yaptınız, hitabeten yazmadınız ama yine de eleştirmeden duramadım, kusura bakmayın.

Son düzenleme:

Benimle tamamen aynı durumda olan bir siz varsiniZ.UYUMADAN ONCE TV İZLERKEN BERABER SARİLİP YATARİZ AMA BERABER UYUMAYİ SEVMİYOR.DUN İSRAR ETTM BERABER UYUDUK SNRA UYUYAMDM BEN DYE SALONA GECMIS KENDİ GENE BEN WC YE UYANİNCA GORDUM yalnız ve rahat uyumaya alismis eşim çok az uyuyor parça parça uyur gün içinde fırsat bulursa kestirr ama uykusu çok hafiftr bazen şaşırıyorum gece üç te yatıp sabah yedi de dinç şekilde kalkıp ise gdior

uzun arayışlardan sonra mı buldun kocanı, bu zamanda böyle öküzlük (tüm konularını hesaba katarak diyorum bunu) zor bulunur ben de hamileyim hiç ayrı yatmayı düşünmedik yani

Alışkanlık,vefa borcu, sevgi ve kısmet diyeyim canım o beni buldu...eski konularimi biliyorsun evet canım yani zor dönemimde yanımda oldgu için snra onu hiç birakamadim ama bukadar deiscegnide hiç dusunmedim dusunemedim tabi.bide insan yaşı küçükken daha farklı dusunuyor sonra mantıksız gelen şeyler vardı ilişkide ama dört yil vardı alışkanlık vardı vazgecemedim.

Gerçek sebebi buldugumda buraya yazıp sizlerle paylasacagima söz veriyorum.

Arkadaşlar baya yorum yazan olmuş toplu yazayım sorularınza.eşim akrep burcu çok sklgan fazla konuşmayı sevmez usengectir tartsrken bile ya sklr ya cevap vermez...eskiden üstesinden gelemezse şiddet vardı şükür o yok gerçi kolumu skip itmek ona göre şiddet değil bana göre şiddet uzman yardımını asla kabul etmez.bebekten sonra iyice takip edicem ve sebebinden emin olunca yazıcam buraya.buarada çok güzel yemek yapar yalnizlga bayilir ben anneme gidince ozledm falan der annesinden cekjndgi içinde biraz çağırır ama kolay izin verir git brbrmizi ozleyelim der..ev temizligine usenmedigi zmaanlr inanılmaz yardım eder benden daha duzenlidir diyebilirim genel kültür sorularını anında cevaplar tv da ama gel gör ki düşünce yapısı geri kafalidir bi kadin açık gynse nebicim kocasi var k..şar bu kadin falan diyebilir.iyi huylarida kötü huylarida var ...sevilmeyi sarilmayi sevmezz annesini çok sever ve annesi herzaman haklıdır.

ben burçları takip ettiğim için öyle bir yorumda bulundum. genelde birini tanıdığımda bir burcunu öğrenir araştırma yaparım eğlence olarak. emin olun bu hayattaki önemli işleri gayet iyi biliyorum.

dikkatinizi çekerse;

tabi insanların genel karakteri, yetiştiriliş tarzı da etken.

böyle bir şey demişim. bir burca mensup olan herkes aynı davranışı göstermez diye.

anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. madem burçlar saçma görüyorsunuz burada yazılan bir şeye yorum yapmak yerine gidip önemli işlerinizle uğraşın.

konu sahibinden de özür diliyorum konusunu böldüm ama eşiniz akrep burcuymuş mesela. bir akrepten böyle davranış beklemem ben de akrep burcuyum. genelde derin duygulara sahip olurlar ama herkes aynı değil işte.

karakterlerle burçlar tamamen aynı olsaydı 12 karakter insan olurdu zaten.

Bazı arkadaşlar da demiş,hamile kadına bu kadar yüklenilir mi diye ?

Lanet olsun,yine suçlu biziz. Yapan adam,konu sahibinin yüzüne vurunca kabahatli olan biz.

Eşin için soğuk sevici demek istiyorum...Eşinin kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama bırbırınıze uyumlu değilsiniz.Bebek olmuş bir kere !! Acı bir sexin tatlı meyvesi....Tv,iddia,pes vs bunların hepsı bahane elbettekı..Eşin büyümek istemiyor,sen ona olgun kaçıyorsun.Dışlanmaktan.çok korkuyor ve aslında sanıldığı gibi tek yaşama meraklısı değil ....Arkadaş edinememe ve edındığı arkadası ısten cıkınca onunla ırtıbatı kesme durumu tamamıyle toplum baskısı aıledede oyle yetısmıs zaten..bırısının kabahatı varsa o onun gozundede sorgulanmadan kabahatlıdır alaka kesılmelıdır. yanlıslarının farkında oldugundan kımseyle.muhattap değil..ve senınle.boşanmamasının temel nedenı aıleden ve toplumdan ütülme doşlanma korkusu,yalnız kalmak ısteyen bırı gıbı davranıyor ama.yalnız kalmaktanda korkuyor sen gıdınce özledım demesi,ev işlerine yardımı,iyi yemek yapması,bebeğin beşiğikurması vs ...Bebek hazzını sımdı yasayamayabılır bu konuda yorumsuzum belkı bu duvar adamı delıklı duvara cevırebılecek tek duygudur yada o duvarın uzerınee tel örgu cekıp ıyıce ımkansız kılacak duygudur onu yasayacagız göreceğiz. Ama eşinin bağımlı bu kişiliğinin.tedavıye ıhtıyacı var maalesefkı..anlatamadığı yaşayamadığı söyleyemedığı her ne varsa suan onları o ugraslarla gecıstırmeye calısıyor.
Sen doğumu yap bebek olduktan sonra duygularda degısme yoksa ve halen bahaneler ust uste ve gıderek farklı sekılde artıp sana sunuluyorsada yol ayırmak lazım.bazen ask sevgı herseye yetmıyor daha fazlası lazım bu kotu bır ınsan oldugu ıcın ayrıl demek değil ikinizde ıyısınızdır ama bırbırınız ıcın doğru degılsınızdır...

Kolay doğumlar tatlım darısı bana.

(Lütfen beni durumdan haberdar et bir uzman olarak sizi yakından takıp etmek.isterim )

Oncelikle guzel yorumunuz için teşekkür ederim uzunca yazıp iyice aydınlattiniz ve okadar güzel açıkladinizki durumu.gercekten kötü biri değil soğuk biri olsada çok merhametlidir ama içine atar bunuda zor gösterir sokaktaki köpeklere et alicak kadar gariban biri görsün düşünmeden kendi yemeğini icecegini verecek kadar merhametli ama bunu insanlara kolay kolay belli etmeyecek kadar soğuk durur aslında.ben beni sevmediğini düşünmüyorum aslında belki ben kabullenemiyorum ama aktı yılımiz gecti beraber 4yil flört evlilik derken 6yildir brbrimizin hayatındayiz tabiki evlenmeden dışarıda sohbet ederdi espri yapar konuşurdu smdi daha sklgan sohbet etmekten hoşlanmayan biri sohbet etsen iki kelime edince sonra sus canım tv den bişey anlamıyorum diyor..sevdiğim şeylerden alır getirir mesela ben soylemeden iyi yonleride var burda dert yanarken insan kötü seyleri söylüyor genelde ama tamamen kötü biri deil.annem babam bize gelsin ayaklarina bi kırmızı hali sermedigi kalır parası yokken kredi kartıyla alır herseyi mutfak dolup taşar ama bunlari gösteriş içinde yapmaz içinden gelir sahte değil bu konuda yani...annem babam ikiside yaşlı ve hasta insanlr oyle bogazlarinada çok duskun Degiller onlara zorla yedirr bu size iyi faydalı diye...bebegi sevmeyeceginede inanmiyorum çünkü çocukları cok sever ve kkendisi babadan sevgi görmediği için mesela ben bebek esyalari alırken hep sordu bak ucuz kalitesiz bişey alma alerji yapmasın bebeğe zararı olmasin diye tembihledi sürekli ama romantikligi sevmez karnıma dokun hisset desem ya zorla yapar ya yapmaz dogunca gorcem nasolsa diye :) kötü değil ama deisik biri.buarada annesini hep haklı doğru görur der annesi için ya köylü kadin saf cahil ama içi iyidir der hiç haksız bulmaz cahillignden der ve COk sever annesini ama aramaz hiç .annesi aradigndada ya acar ya açmaz keyfine bağlı annesi açmıyor diye üst üste arasın tersler off ne var zırt pırt arıyorsun der ama annesi alışık allahtanda kirilmaz..arada söylenir hiç beni aramiosun dye oda der anne blmiomsn geliorm ztn haftasonu tel da ne konuşcz ben sevmiyorum tel da konuşmayı der.yani annesini bukdr sevrken onu bile aramayan tersleyen biri...doğumdan sonra gelişmeleri elbette bildireceğim.BuarAda benim açtıgim ilk konuya bakarsanız ben eşimin evlendigmzde değişik tavırlarına bana kötü davranmasina tepki veremedim şiddet ozman vardı şimdi coksukur asla yok ama onlara bsey yapamadım ve bunları hakettgimi allahın ilahi adalet kurgusu üzerine bunları yaşadığımı düşündüm.suçlulukduygusu vardı hep icimde...şimdi tabi hamilelik sonrası ilgi ihtyci olunca kendimi yalnız hssedince yalniz uyumak artk beni huzursuz etmeye başladı...cuma doğum yapiyorum hayırlısıyla sonra herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum,inanmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…