- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
benim eşimde nişanlı iken sürekli bana ben yatakta biri varken uyuyamam derdi o nasıl işmiş derdim içimden evlendik adam gerçekten uyuyamıyor bir buçuk sene oldu hala çoğu vakit uyanıktır bir kaç ayrı yatalım dedi benden çok kötü tepki görünce vazgeçti uykusu çok hafif ben dönünce bile adam uyanıyor ama yapacak başka bir şey yok ne yazık kı alışır zamanla. en baştan tepkinizi koysaydınız bence şimdi böyle olmazdı
benimde uykum çok hafiftir odaya biri parmak ucunda bile girse uyanırım düşün artık, eşimde aksine top patlasa uyanmaz diş gıcırdatır hafiften horlar sırt üstü yatınca, uykusunda konuşur vs gecede 5 sefer uyanıyorum ama alıştım gibi 1.5 senede
bu arada yay burcu olunca nasıl oluyor ki merakımdan soruyorum canım
canım yaylar özgüriyetlerine çok düşkündürler ve erkek arkadaş delisidirler. Kafalarına buyruk hareket etmeye bayılırlar. Sorumluluk onları boğar.. Ayrı yatmak istemesi oyunlara düşkünlüğü ve arkadaşın söylediğinden anladığım kadarıyla bunalım yaşadığını düşündüm belki de çocuğun sorumluluğu ağır geldiği için.
çok güzel iyi yönleri de vardır tabi yanlış anlaşılmasın ama gözlemlediğim kadarıyla yay erkekleri böyle..
anladım canım, tabiikide hiç biri bu adamın eşiyle eviyle ilgilenmesine engel değil.
Merhaba kızlar ,
Esim evlenmeden önce evlerinde televizyonlu odada uyurmus yani televizyonsuz uyuyamam diye benden hep ayrı uyuyor iki senelik evliyiz toplasanız sadece benim zorlamamla balayı ve tatille beraber 30-40 kere sabaha kadar beraber uyumusuzdur..yatak odamızda televizyon yok uyuyamiyorum diyor ama ben tv li odada uyuyakaldigimda mecbur burda yatıyor hemde deliksiz uyuyor ...yanlış anlamayın cinsellik için sormuyorum bunu yani sevgi ve sarılmak benim için daha on planda ki cinselligin evlilik için nekadar önemli olduğunuda biliyorum..ama ben suan zaten besgun sonra doğum için hastaneye yaticam nebilym bu son gergin günlerimde başımı oksasa bana.sarilsa belki daha pozitif olurdum.içinizden besgun sonra dogum yapacaksin bunumu düşünuyorsun şimdi bebeğine konsantre ol dediğinizi duyar gibiyim dert değil belki ama merak ettim aynı durumda olan varmi diye...zaten sohbet etmeyi sevmiyor elinde telefon o sürekli iddia bende isim yoksa kadınlar kulübüne girerim tv izlerim..karnıma iki dakika dokun bebegi hisset diorm hemen sklyor anında tepki vermiyor bebek bazen anında veriyor vermeyince sklyor sevmem bole seyler abartı diyor ama insan hamilelignde farklı şeyler bekliyor sanirim.buarada ben annemlerde kalınca kardeşleriyle annesine gdiip pes oynamayı çok seviyor bayılıyor hatta kendi annende kal diyor ama gece ewe geliyor kendisi yemek yiyip maç falan izleyip.ağzını yokladim pc de birseyler gordum oda ne dedi solemem dedim video mu dedi evet dedim Nevar zaten iliskye gremioz dedi bende iyi bişey demedim dedim kiskandimmi cok değil aslında ama bununda etkisi olabilrmi benle uyumak istememesinn..he bide gobegine carparim ondan senle Uyumuorm dyo oncedende bahanesi tv idi ışte.he buarada birlikte nasıl oluyorsunuz diyeceksiniz suan olmuyoruz zTende oldugumuz zMan işi bitip dus alınca ben yatak odasına o gene tv li odaya.teklif ettim buraya tv almaya ama yanaşmadı pek..izlese laptopdanda izler benim için bu odaya koyuyor bişey izle dye kendi içerde maç izlicekse sorun yalnızlığı sevmesi aslında...sarılıp uyumak ,sohbet etmek ona göre deil .zaten aileden sevgi pek görmemiş cocuklugunu duyduğum kadarıyla ..çocuklarimizi sevelim yoksa ilerde böyle oluyor ailesi dede Babanne yanında çocuk sevilmez diye hiç sevmemisler onu
hmm, yay burcu öyle mi...benim nişanlım yay burcu, keyfine çok düşkündür evet, ama bencil değildir, hem benim hem kendisinin keyfini önemser...yani hiç ilgisiz olmadı, ayrı olmak için mazeret değl bunlari karısı hamile, ve şu yaptıkları hiç hoş değil, umarım en kısa zamanda düzelir
tabi ki mazeret değil.
her burçtan insan aynı olacak diye bir şey yok ama benim çevremde bildiğim yay burcu kızlar bile gece sevgilisine yalan söyleyip eğlenmeye gidiyorlar. aslında tamamen eğlenceye ve özgürlüğe düşkünlük kötü manada değil. tabi insanların genel karakteri, yetiştiriliş tarzı da etken.
cnm ben on yıllık evliyim. benim eşimde aynı seninki gibi tv yüzünden salonda kanepede açmadan uyuyor :)
alışkanlık bence. eşimin babasıda tv karşısında uyur. uyurken bile tv açık kalır. bazen gece kapatırım . gözünü açar izliyodum der. geri açar. ben daha kapıdan çıkmadan horlamaya başlar:))))))))))
ben alıştım artık. ilişkiden sonra bile ben yatak odasına o kanepeye sizin gibi. arada ben korkunca fln çağırırım gelir. benim eşimde yanlızlığı sever. sen git annene der. bnce hiiiç takılma tv müptelası olmuşlar. yapılacak bişi yok. valla ben kocaman yatakta yayılmanın tadını çıkarıyorum. bazen çocuklarımla yatıyorum :)
Ara ara bende ayri uyurum bilhasa uykum kactigi zaman tv onunde yatarim.yada gaxim varsa ayri yatarim.onun yaninda gaz cikartacak halim yok.
uzun arayışlardan sonra mı buldun kocanı, bu zamanda böyle öküzlük (tüm konularını hesaba katarak diyorum bunu) zor bulunur ben de hamileyim hiç ayrı yatmayı düşünmedik yani
Bu kadar bahane ancak bir gerçeği saklamak için ortaya atılır değil mi ?
-Tv.siz uyuyamam
-Yatak odasına tv. alalım .
-Yok olmaz.
-Ben yanında yatayım çekyatı açalım .
-Olmaz burası salon , burda yatılmaz.
-Eeee sen yatıyorsun ya ?
- Beraber yatarsak göbeğine çarparım
Hiç biri inandırıcı değil . Özgürlük , sevgisizlik ??? Bunlar sebep değil bence . Altında yatanı bulmak sana düşüyor arkadaş , ama normal değil ben o kadarını söyleyeyim
İnsanları burçlarına göre yargılamak pek hoş değil bence. Şahsen bende yay burcuyum fakat şu zamana dek sevgilim diyebileceğim tek bir insan oldu. Ona da hiç yalan söylemedim, anneme de aynı şekilde. İnsanların beni kısıtmalasını hiç sevmem ve nerede mutluysam genellikle orada dolaşırım ama bu demek olmuyor ki özgürlüğümü elde etmek için başka insanlarınkini kısıtlarım ya da sevdiğim insana yalan söylerim. Bence insanları burçlarına göre yargılamaktan daha önemli işlerimiz var bu dünyada. Farkındayım genelleme yaptınız, hitabeten yazmadınız ama yine de eleştirmeden duramadım, kusura bakmayın.
annesini çok sever ve annesi herzaman haklıdır.
Eşin için soğuk sevici demek istiyorum...Eşinin kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama bırbırınıze uyumlu değilsiniz.Bebek olmuş bir kere !! Acı bir sexin tatlı meyvesi....Tv,iddia,pes vs bunların hepsı bahane elbettekı..Eşin büyümek istemiyor,sen ona olgun kaçıyorsun.Dışlanmaktan.çok korkuyor ve aslında sanıldığı gibi tek yaşama meraklısı değil ....Arkadaş edinememe ve edındığı arkadası ısten cıkınca onunla ırtıbatı kesme durumu tamamıyle toplum baskısı aıledede oyle yetısmıs zaten..bırısının kabahatı varsa o onun gozundede sorgulanmadan kabahatlıdır alaka kesılmelıdır. yanlıslarının farkında oldugundan kımseyle.muhattap değil..ve senınle.boşanmamasının temel nedenı aıleden ve toplumdan ütülme doşlanma korkusu,yalnız kalmak ısteyen bırı gıbı davranıyor ama.yalnız kalmaktanda korkuyor sen gıdınce özledım demesi,ev işlerine yardımı,iyi yemek yapması,bebeğin beşiğikurması vs ...Bebek hazzını sımdı yasayamayabılır bu konuda yorumsuzum belkı bu duvar adamı delıklı duvara cevırebılecek tek duygudur yada o duvarın uzerınee tel örgu cekıp ıyıce ımkansız kılacak duygudur onu yasayacagız göreceğiz. Ama eşinin bağımlı bu kişiliğinin.tedavıye ıhtıyacı var maalesefkı..anlatamadığı yaşayamadığı söyleyemedığı her ne varsa suan onları o ugraslarla gecıstırmeye calısıyor.
Sen doğumu yap bebek olduktan sonra duygularda degısme yoksa ve halen bahaneler ust uste ve gıderek farklı sekılde artıp sana sunuluyorsada yol ayırmak lazım.bazen ask sevgı herseye yetmıyor daha fazlası lazım bu kotu bır ınsan oldugu ıcın ayrıl demek değil ikinizde ıyısınızdır ama bırbırınız ıcın doğru degılsınızdır...
Kolay doğumlar tatlım darısı bana.
(Lütfen beni durumdan haberdar et bir uzman olarak sizi yakından takıp etmek.isterim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?