O zaman annesini durumdan haberdar edin . O da sevgili oğluna eşler beraber yatar desin . Annesini kıramaz belki , ne de olsa o hep haklı ya
Bazı arkadaşlar da demiş,hamile kadına bu kadar yüklenilir mi diye ?
Lanet olsun,yine suçlu biziz.Yapan adam,konu sahibinin yüzüne vurunca kabahatli olan biz.
Eşin için soğuk sevici demek istiyorum...Eşinin kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama bırbırınıze uyumlu değilsiniz.Bebek olmuş bir kere !! Acı bir sexin tatlı meyvesi....Tv,iddia,pes vs bunların hepsı bahane elbettekı..Eşin büyümek istemiyor,sen ona olgun kaçıyorsun.Dışlanmaktan.çok korkuyor ve aslında sanıldığı gibi tek yaşama meraklısı değil ....Arkadaş edinememe ve edındığı arkadası ısten cıkınca onunla ırtıbatı kesme durumu tamamıyle toplum baskısı aıledede oyle yetısmıs zaten..bırısının kabahatı varsa o onun gozundede sorgulanmadan kabahatlıdır alaka kesılmelıdır. yanlıslarının farkında oldugundan kımseyle.muhattap değil..ve senınle.boşanmamasının temel nedenı aıleden ve toplumdan ütülme doşlanma korkusu,yalnız kalmak ısteyen bırı gıbı davranıyor ama.yalnız kalmaktanda korkuyor sen gıdınce özledım demesi,ev işlerine yardımı,iyi yemek yapması,bebeğin beşiğikurması vs ...Bebek hazzını sımdı yasayamayabılır bu konuda yorumsuzum belkı bu duvar adamı delıklı duvara cevırebılecek tek duygudur yada o duvarın uzerınee tel örgu cekıp ıyıce ımkansız kılacak duygudur onu yasayacagız göreceğiz. Ama eşinin bağımlı bu kişiliğinin.tedavıye ıhtıyacı var maalesefkı..anlatamadığı yaşayamadığı söyleyemedığı her ne varsa suan onları o ugraslarla gecıstırmeye calısıyor.
Sen doğumu yap bebek olduktan sonra duygularda degısme yoksa ve halen bahaneler ust uste ve gıderek farklı sekılde artıp sana sunuluyorsada yol ayırmak lazım.bazen ask sevgı herseye yetmıyor daha fazlası lazım bu kotu bır ınsan oldugu ıcın ayrıl demek değil ikinizde ıyısınızdır ama bırbırınız ıcın doğru degılsınızdır...
Kolay doğumlar tatlım darısı bana.
(Lütfen beni durumdan haberdar et bir uzman olarak sizi yakından takıp etmek.isterim )
Dediğim.gibi eşin iyi bir insan ama keskin hatları var toplumdan dıslanmak.en buyuk korkusu. Aman laf olmasın,aman soz gelmesın ,aman kotu denmesın...Herkes romantık değildir canım ,bir adam.senı okşamaz sevmez çıcek almaz ama.hergun eve poşetle.gelır aç bırakmaz,hasta olursun bır kase çorba verır,düşersin tutar kaldırır...Ailede oksanmayı gormemısse bu onun sucu degıl...anneye bıle.çemkırıyor çok sevdıgı halde demekkı bu adam sevgısını ınandıgı guvendıgı ve gıtmez dusuncesındekılere hunharca davranarak gosterıyor :) ıkıncı annesı sensın al ıste sanada aynısını yapıyor...Bu soğuk sevıcı kocanı baska seylere yonlendırmek gerek daha hyecanlı ama.bunun ıcın sanırım bebek beklenmelı bakalım.neler yapacak.bebısle :)
Bırde gercekten korkuyor olabılır bu adam sana bellı etmıyordur erkekliğe nane surdurtmemek ıcın. Dokunursam aman elımı atarsam bebege bırsey olur ınsanlara ne cevap verırız korkusuyl kendını bıle ısteye uzak bırakıyo olabılır.cunku su var adam barız kacıyor :) ve bu konuyı konusmaktanda kacıyor cınsellığe gelınce sıkıntı yok sanırım :) E tabı suda var bazen bende o kadar cok donuyom kı yatakta esım uyancak dıye gıdıyorum dıger odada yatıyorum oda kusuyor bana ama anlattım durumu cok sukur anlayısla karsıladı aslında tamamen onu dusundugumden işe gıdıyor erken kıyamıyorum.
Geri kafalı eşin bide kesin psikolojisi bozuktur eşinin. Aile nin yanlış davranmasının sonuçları.
AKREP burclari en sexy and tutkulu asiktir.Akrep bayan erkek kim tanidiysam flort etmeyi seviyorlar. Esiniz sizinle sex yapabiliyo ama sarilip uyuyamiyo veya elinizi tutmuyor disarida.Kendisine ayip mi geliyomus utsniyor muymus? O isi yaparken utanmiyor ama saf bir duygu elele tutusmaktan mi utaniyor? Esiniz sizin insan olarak sevebilir alismis olabilir yoklugunuzda uzulebilir aliskanlik sonucta ama sizi sevgili gibi sevmiyor asik degil. YOKSA insan sevdigine sokulmadan duramaz. Askin kimyasinda var fiziksellik.Sizi sevmedigi icin yapmak istemiyordur.Ama hayat arkadasi olarak seviyordur .
İyi katlanıyosun sen bu adama harbiden ya, bu zamanda bu cehalet.
O bana ceza vermiyor kendine iyi uyumak için ödül :) aslında daracık yerde tek battaniye ile yatıyor ben koca yatakta çift yorganla geniş geniş :) ama ben çok dönerek yatiyorum. Aksine kus oldgmz zmn gelir yanıma yatar konuşmak için kendini affettirmek için.Benim de eşim yatagını çok sık ayırırdı
güya dinimizde eşe verilen cezaymış erkegin yatak ayırıp ayrı yatması
ne kadar saçma
bende ne olursa olsun ayırmama taraftarıyım,
Benimle tamamen aynı durumda olan bir siz varsiniZ.UYUMADAN ONCE TV İZLERKEN BERABER SARİLİP YATARİZ AMA BERABER UYUMAYİ SEVMİYOR.DUN İSRAR ETTM BERABER UYUDUK SNRA UYUYAMDM BEN DYE SALONA GECMIS KENDİ GENE BEN WC YE UYANİNCA GORDUMyalnız ve rahat uyumaya alismis eşim çok az uyuyor parça parça uyur gün içinde fırsat bulursa kestirr ama uykusu çok hafiftr bazen şaşırıyorum gece üç te yatıp sabah yedi de dinç şekilde kalkıp ise gdior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?