esleriyle ayri yatakta uyuyanlar varmi

Evlenmeden yakinlasmayin zaten Canim sakin .pişman olursunuz herşey zamanind aguzel ama iyice tani evlenmeden.

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz, bazı şeylerin pişmanlığı ağır olur.. Tanımaya çalışıyorum ama bu yönde kısmete kadere çok inanıyorum iyi bilip kötü çıkma olayınada inandığım için. Ayy içime bir kurt düştü vala

evet şanslısın gerçekten :) Onu söylemek istedim, yanında yatarsa o korktuğu yakınlaşmanın gerçekleşme ihtimali yükselir ondandır :) Yani ikiniz için öyle yapıyordur.. Ayrıca her erkeğin ilgi alanı olabilir ama herşey zamanındadır, bence bazıları işlerine geldiği için bahane olarak kullanıyorlar.. Benim eşim de sürekli bilgisayardadır mesela, hem işi gereği hem de sever öyle bilgisayarda takılmayı.. Ama gerektiğinde o bilgisayarın kapağını kapamasını o da bilir, kapattırmayı ben de bilirim :) O yüzden aranızdaki iletişim önemli.. Şİmdiden korkutma kendini :)

Bende bulamiirm ama enaZindan son doğum öncesi günlerimde sarılıp uyusaydi iyi olurdu

Eşin seven ama gösteremeyen tiplerden bence de.Çocuğun doğumuyla değişeceğini umuyorum.İddia bağımlısı olabilir mi? Senden para istemeye kadar gelmiş iş.Adam asosyal olunca iddiaya sarmış.Bebek doğunca ilk aylar neyse de,ondan sonra kesinlikle kvden bakmasın.Saçma sapan fikirlerini çocuğa aşılamasın.

Son düzenleme:
Anlattığınız şeyler normal değil elbette.
Tabi kişiye göre de değişir normal ve anormal, yazdığığınız üzere
sevgi görmemesinden de olabilir, malesef insan o hayatı üzerinden atamıyor.
Ama sorarsanız böyle evlilik mi,sevgi mi olur, olmaz.
Beklentileriniz çok normal, ben kendi adıma bu kadar sevgisiz bir evliliği
kaldıramam, eşlerin ayrı yatmalarıda normal değil,
eşten çok arkadaşlık gibi.
Eşinizi zorlamayla olmaz bu iş, siz daha fazla sarılın , sevin onu çocuk gibi,
biliyorum sizin de ihtiyacınız var, her yolu denemek lazım.
Eğer değişmiyorsa da, karar size kalıyor, ben kendi adıma kaldıramazdım.

Sizde eşiniz yönünden şanslısınız sizin sözünüzü dinleyip yerine göre davranabiliyor. Konuyu açan bayan eşine ne dediyse ayrı yatmaktan vazgeçirememiş ne kötü bir durum adam anlamak istemedikten sonra gerçekten herşey boş. Umarım benimki de yakınlaşmaktan korktuğu için ayrı uyuyordur :))

öyledir öyledir korkma :)
evet konu sahibi arkadaşa da Allah sabır versin üzücü bir durum.. Umarım eşi değişir de herşey istediği gibi olur..

tatlım çok ilginç bir eşin varmış doğrusu
miss gibi karısı dururken neden orda koltuğun tepesinde yatıyoki
cookk ilginç doğrusu ve ben ayrı yatmanın çiftlerin arasındaki bağı soğuttuğunu düşünüyorum
benimde direk aklıma p... G seyler geldi,yoksa neden kalmanı istemesin ki :26:

Seviyor bensiz mutsuz oluyor yanindayken kıymet bilmiyor.asosyal hiç arkadasi yok ondan iddia dan kopamiyor...bebek doğunca ilk aylar kendim bakicam ise başlayınca birakicam ama iki üç yaşında krese vermeyi düşünüyorum

Bende bulamiirm ama enaZindan son doğum öncesi günlerimde sarılıp uyusaydi iyi olurdu

arkadaşım doğumuna çok az bir süre kalmış. çok dert etme. dua et. Allah büyüktür. Allah eşine sana karşı sıcaklık versin diye. mademki bu kadar çok sarılıp uyumasını istiyorsun. kalk git şimdi yanına. bu gece benimle uyumanı istiyorum. kendimi karı koca olarak hissetmek istiyorum de.

P...g nedir canım anlamadım gunduz uzanip beraber tv izliyoruz ama uyumayi sevmiyor ışte tek uyumak istiyor

Tamam der ben uyuyunca gene gder (

Saol canım allahrazaolsun.eşim ailemin doğumdan önce gelmesini istemio yaşlı ve hastalr bişey olur ugrasamam dye bende geç solesem kirilcaklar.

evet kırılırlar tabiki çok normal eşinle konuş bu konuyu eğer onun annesi babası geliyosa seninkilerde orda olmalı

Yaklasik bir ay once bende buna benzer bi konu acmistim yalniz benim esim oglumla yatiyor ve ben oglumun yataginda yatiyorum bu yaklasik bir senedir devam ediyo ve ben ona soyledigim zaman benimle dalga geciyo cocugu mu kiskaniyosun diye ne yapicagimi sasirdim artik bu durum beni cok uzuyo ama bosverdim artik bakalim nereye kadar

Artık sen en iyisini bilirsin annesi olarak.Sen bunları şimdilik boşver,ona odaklan.Eşinle beraber uyumasan bile yanında otur.Hislerini paylaşabilirsin ya da ona ne hissettiğini sorabilirsin."Doğum çok yaklaştı,ne hissediyorsun?" vs gibi.

Aynen canım Gttgi yere kadar gtsin Napalim ben doğum yapcam dörtgun içinde...konuşmak dertlesmek istiyorum

cookk zor bir durum ya cnm,Allah yar ve yardımcınız olsun..
Ama ben alıstım o olmayınca boslukta gibi oluyorummmm ..

Ayy canım benim neguzel dedin annesi diye kulağa neguzel geldi ...çok mutlu oldum :) konuşmayi sevmiyorki hemen sklyor bosver canım bişey olmaz bi senmi doguruosun diyor sevmez sohbeti falan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…