Evlenmeden yakinlasmayin zaten Canim sakin .pişman olursunuz herşey zamanind aguzel ama iyice tani evlenmeden.
:))) ayy ne biliyim böyle bir konuyu okuyunca korktum. Evlilik öncesi yakınlaşmaktan çekindiğini sürekli söyler hatta bu yönde bir sevgilim (3.yılımız) olduğu için çok şanslıyım ama bir anda telaş yaptım sanırım.. Bazı noktalar benziyor ya :))
canım bunun için insan eşinden ayrı yatarmı bilmiyorum rahatını arıyo belki ama şimdiki yataklar öyle küçük bişey değilki halı saha gibi nerdeyse rahatsız olcağı bi durum yok şuan için hamilesin bu etkili olabilir ama hamile değilkende böyle davranması bana değişik geldi ama ne sebebi olabilir bilemiyorum
Aslında çok dert etmiyorum inanki alıştım diyebilirim ama suandogum yaklaştı heyecanimi paylasicak elimi tutacak bir el istiorm elimde aksam uyumaya calisirken merak ettim benim durumda olan varmi diye konuyu açtım ama sanirim yok( iddia ve maç ta aklı fikri sürekli tel dan iddia takibi yapio hastalık gbi hem boşa para veriyor hemde zaman kaybı..Benide yalnız ve muhabbetsiz brakmasi cabası..buarada mesela maaşını hiç Cekmio 2500 e yakın maaşı var faturalar kira otomatik talimat direk maaşından kesiliyor o nakit para cekmior nasıl bitio anlamiorm elinde olan para iddiaya 150-200den fazla para vermiom dyor ama inanmiorum ( benim aldığım işsizlik maaşı var suan 516 tl sürekli nakit benden istior hastaneye gdilcek taksiye binilcek bakkal vs nakit tasimior çünkü bankadan cekmior aldığım üç kurusa göz dikiyor demek istemiorm ama öyle ( ama bende bebeğe ne gerekiosa aldım bide otel satışi yapip tanıdıklara komisyon aldim elime güzel bi para geçti ve bebek için hazrlklr tamam :)) nasolsa sürekli para gdio brktremioruz.hamileyim dye işten cikarldm tazminat almstm onunla evlenirkenki banka kredimiz vardı onu kapattık snra gecici sözleşmeli ucay biyerde çalıştım oda yalan oldu tabi yok fon aldim yok taşınma parası dye ( aileside çok tuhaf bize gözleme yap dedi annesine un ve yağ getirin dio yani herşeye maddi bakıyorlar .ailesinden dolayı böyle bence ama onlara gelince çok cömert .ben bu evlilik için en basindan beri fedakarlık yaptım sevgiliyken benimde onu uzdugum zmnlar oldu çok ayrılmak istedim ama olmadi hiç brakmadi nisanli iken o kan muhabbeti ayrılmak istedim tabi o durumu solemeden ama yine olmadı kısmetimde vardı demeli.seviyorum ama mutlu deilim bebegim dogsun artık herşey deisicek benim için şimdi kendimi güçsüz hissediorm ise de dönmek istiorm bebeğimn geleceği kendi eskiozguvenm icin ve saçma sapan geçmişi düşünmemek için .ama ise başlayıncada kayinvalidem bebegime iyi bakar allah var dovcek hali yok ama nasıl yetiştirir ona ne verebilir ki
evet şanslısın gerçekten :) Onu söylemek istedim, yanında yatarsa o korktuğu yakınlaşmanın gerçekleşme ihtimali yükselir ondandır :) Yani ikiniz için öyle yapıyordur.. Ayrıca her erkeğin ilgi alanı olabilir ama herşey zamanındadır, bence bazıları işlerine geldiği için bahane olarak kullanıyorlar.. Benim eşim de sürekli bilgisayardadır mesela, hem işi gereği hem de sever öyle bilgisayarda takılmayı.. Ama gerektiğinde o bilgisayarın kapağını kapamasını o da bilir, kapattırmayı ben de bilirim :) O yüzden aranızdaki iletişim önemli.. Şİmdiden korkutma kendini :)
Sizde eşiniz yönünden şanslısınız sizin sözünüzü dinleyip yerine göre davranabiliyor. Konuyu açan bayan eşine ne dediyse ayrı yatmaktan vazgeçirememiş ne kötü bir durum adam anlamak istemedikten sonra gerçekten herşey boş. Umarım benimki de yakınlaşmaktan korktuğu için ayrı uyuyordur :))
Eşin seven ama gösteremeyen tiplerden bence de.Çocuğun doğumuyla değişeceğini umuyorum.İddia bağımlısı olabilir mi? Senden para istemeye kadar gelmiş iş.Adam asosyal olunca iddiaya sarmış.Bebek doğunca ilk aylar neyse de,ondan sonra kesinlikle kvden bakmasın.Saçma sapan fikirlerini çocuğa aşılamasın.
Bende bulamiirm ama enaZindan son doğum öncesi günlerimde sarılıp uyusaydi iyi olurdu
tatlım çok ilginç bir eşin varmış doğrusu
miss gibi karısı dururken neden orda koltuğun tepesinde yatıyoki
cookk ilginç doğrusu ve ben ayrı yatmanın çiftlerin arasındaki bağı soğuttuğunu düşünüyorum
benimde direk aklıma p... G seyler geldi,yoksa neden kalmanı istemesin ki:26:
arkadaşım doğumuna çok az bir süre kalmış. çok dert etme. dua et. Allah büyüktür. Allah eşine sana karşı sıcaklık versin diye. mademki bu kadar çok sarılıp uyumasını istiyorsun. kalk git şimdi yanına. bu gece benimle uyumanı istiyorum. kendimi karı koca olarak hissetmek istiyorum de.
Tamam der ben uyuyunca gene gder(
Saol canım allahrazaolsun.eşim ailemin doğumdan önce gelmesini istemio yaşlı ve hastalr bişey olur ugrasamam dye bende geç solesem kirilcaklar.
Seviyor bensiz mutsuz oluyor yanindayken kıymet bilmiyor.asosyal hiç arkadasi yok ondan iddia dan kopamiyor...bebek doğunca ilk aylar kendim bakicam ise başlayınca birakicam ama iki üç yaşında krese vermeyi düşünüyorum
evet kırılırlar tabiki çok normal eşinle konuş bu konuyu eğer onun annesi babası geliyosa seninkilerde orda olmalı
Yaklasik bir ay once bende buna benzer bi konu acmistim yalniz benim esim oglumla yatiyor ve ben oglumun yataginda yatiyorum bu yaklasik bir senedir devam ediyo ve ben ona soyledigim zaman benimle dalga geciyo cocugu mu kiskaniyosun diye ne yapicagimi sasirdim artik bu durum beni cok uzuyo ama bosverdim artik bakalim nereye kadar
Yaklasik bir ay once bende buna benzer bi konu acmistim yalniz benim esim oglumla yatiyor ve ben oglumun yataginda yatiyorum bu yaklasik bir senedir devam ediyo ve ben ona soyledigim zaman benimle dalga geciyo cocugu mu kiskaniyosun diye ne yapicagimi sasirdim artik bu durum beni cok uzuyo ama bosverdim artik bakalim nereye kadar
Ayy canım benim neguzel dedin annesi diye kulağa neguzel geldi ...çok mutlu oldum :) konuşmayi sevmiyorki hemen sklyor bosver canım bişey olmaz bi senmi doguruosun diyor sevmez sohbeti falan .Artık sen en iyisini bilirsin annesi olarak.Sen bunları şimdilik boşver,ona odaklan.Eşinle beraber uyumasan bile yanında otur.Hislerini paylaşabilirsin ya da ona ne hissettiğini sorabilirsin."Doğum çok yaklaştı,ne hissediyorsun?" vs gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?