esleriyle ayri yatakta uyuyanlar varmi

Kendi anne babasinida istemio doğumdan sonra gelsinler diyo :)

ben geçen gün kendi kendime düşündüm doğum yaptığımda yanımda bi tek kocam olucak yoksa o kalabalıkta her kafadan bi sesi kaldıramam dedim :) belki böylesi daha iyidir çünkü o kalabalıkta ve insanlar genelde çok bilgili oldukları için her kafadan ses çıkıyo ve insanı strese sokuyolar ablamın doğumundan biliyorum belkide böylesi daha iyi olur :)

Aslında kalabalıkta Oyle haklısın ama aileminde tek kiziyim abilerimde hayirsiiz olunca tek umutlari ben oldum

Aslında kalabalıkta Oyle haklısın ama aileminde tek kiziyim abilerimde hayirsiiz olunca tek umutlari ben oldum

canım onlara mantıklı açıklamanı ve düşünceni söylersin doğum heyecanından üstüne gelmezler zaten bak eşinle ortak bir karar almışsınız ne güzel bu yönden düşün

Ayy canım benim neguzel dedin annesi diye kulağa neguzel geldi ...çok mutlu oldum :) konuşmayi sevmiyorki hemen sklyor bosver canım bişey olmaz bi senmi doguruosun diyor sevmez sohbeti falan .

Bu adam da hiçbir yola gelmiyor ya hayret bir şey.İlk doğuran sen değilsin ama onun ilk çocuğunu doğuran sensin.Oklava var mı evde

canım onlara mantıklı açıklamanı ve düşünceni söylersin doğum heyecanından üstüne gelmezler zaten bak eşinle ortak bir karar almışsınız ne güzel bu yönden düşün

Evet bende korkuyorum aslında aileme bsey olursa heyecandan diye...eşim zTen asosyal mecbur olmasın Annemlere falan hc gtmyor sohbet etmio ama annem olmadan doguma grmekte beni nasil etkiler onuda blmiorm

Cok kotu gunlerimiz oldu ama sadece bir kez ayri yattik. Ayr girdik ama ayni uyandik. Ayri yatmak imkansiz gibi birsey benim icin. O sebeple keyfi ayri yatanlara inanamiyorum.

Evet bende korkuyorum aslında aileme bsey olursa heyecandan diye...eşim zTen asosyal mecbur olmasın Annemlere falan hc gtmyor sohbet etmio ama annem olmadan doguma grmekte beni nasil etkiler onuda blmiorm

aslında annenin olması daha fena bi durum çünkü çok daha duygusal oluyosun ve sen doğumdayken annenin canından can gidiyo. onlara dersin hem kendim hem sizin için böyle bi karar aldım hatta şakayla karışık bakınn bebeği hazırladım size getirdim dersin :)

Cok kotu gunlerimiz oldu ama sadece bir kez ayri yattik. Ayr girdik ama ayni uyandik. Ayri yatmak imkansiz gibi birsey benim icin. O sebeple keyfi ayri yatanlara inanamiyorum.

Bende hiç böyle hayal etmemiştim belkide benim geçmişteki hatami unutmam her gece yastığa başımı yalnız koymamdanda oldu

merhaba canim esinin benim esime benzer yanlari var iddiayi birakmasini sagla yoksa ocaginiza incir agaci dikilir benimkide bagimliydi biraktirdim sende birsekilde birakmasini sagla hamileyken esim bana yatakta az yer birakti diye aglamistim :)bigunde karpuz istedin hemen almadi diye salya sumuk olmustum:)hamilelikte bunlar cok normal bizde bebek olduktan sonra ayri yatmaya basladik cunku evimiz sobali bebegim sogukta usumesin diye salonda yatiyorum yavrumla yanliz yatmak cok keyifli oluyor bebeginle beraber yer yatagi yapiyorum cunku koltuklarimiz yatak olmuyor hos olsada yatamayiz cunku bebisim hareketlendi 8aylik oldu normal yatiriyorum gece bi uyaniyorum ayaklari agzima dogru gelmis:)benim esin icin supelerim vardi dogumdan once bebegimize karsidami bole soguk olucak derdim ama masallah cok ilgili cok sevecen ayaginda sallar oyun oynatir mamasini hazirlar yedirir cocuk evin nesesiymis gercekten rabbim olmayanlarada tattirsin doguma odaklan bosver bunlari oyle mucizevi bir olay seni bekliyorki dogumdan sonra gunlerce kendine gelemiceksin :) bebegim dogdugunda onu okadar cok ozlemisim ki oyuzden feci sacmalamalarim oldu kayinvalidem sezeryanliyim diye geceleri bakmak istedi ben bebegim beni unutucak diye vermek istemedin :) ohalde ben baktim simdide alsin baksinda temizlik yapayim spor yapayim diye gozunun icine bakiyom :) esin kumari biraksin o iddia bir kumar bir hastalik yazik ona giden paralara bu iddia konusunu dogumdan sonra bi goruselim.hayirli dogumlar diliyorum sana canim benim

Canım konunu okuyunca tuhaf geldi haliyle..eşime sordum bir erkek sence neden böyle yapar diye bakalım bir erkek gözüyle ne diyecek diye ''kesin p.... izliyodur..'' dedi..yani bazılarında hastalık haline gelebilir dedi..hakkaten de benim bir arkadaşımın eşi de evliliğinde hiç bir sorun olmadığı halde telefonundan o pis sitelere girmiş..kaç kere söz verdiği halde engel olamıyorum kendime diyerek özür dilemişti...sen demişsin televizyonda en son izlediği kanal maç kanalı falan oluyo diye ama değiştirmediğini bilebilir misin ??

Saol cnm amin evet Heray 200-300 tl boşa iddiaya veriyor söylemekten bıktım artık ve dikkati zmanida gidiyor..insallah sende hep çok mutlu olursun..

Tabiki emin olamam ama nebilym yakalamaya calissamda bişey bulamiyorum ama uykusu hafif ve gece çok wc ye uyaniyorum sifon sesine bile uyanıyor (

''buda dert mi demişsin'' ama gayette dert bence.

Biraz acımasızca olucak galiba ama eşin seni sevmiyor mu ya:26:

Görücü usulü falan mı evlendiniz.

Seni hiçbişekilde benisemiyor, sahiplenmiyor, ne düşündüğünü umursamıyor.

Biz kavga ettiğimiz zaman bile ayrı uyumayız. O ayrı yatmaya kalksa ne yapar eder yatağa getiririm.

Sadece 1 kes, geçtiğimiz haftalarda 1 pazar maç izlemeye gitmişti eşim çok geç geldi kızmıştım. Bide alkol aldığı zaman deli uyuyor çok ben hiç uyuyamıyorum ozaman. Ona söylemiştim bidaha içtiğin zaman ayrı yatıcam diye. O gece geldi hadi yatalım dedi sen git yat ben burda yatıcam dedim. Bıynu bükük bi şekilde gitti yattı.

Ertesi gün konuşuyoruz ''nasıl zoruma gitti biliyomusun'' dedi ''sanki 40 yıllık karı kocalar gibi beni gönderdn diğer odaya, çok kötü hissettim kendimi'' dedi ki kızgınlıktan falan göndermemiştim ben. Alkolden dolayı uyuyamadığım içindi.

Eşinin davranışları hiç normal değil. Sende bunu kabullenip sorgulamayı bıraksan artık iyi edersin bence. Adam bu, evliliğiniz bu.

Canim uzuldum gercekden isin cok zor.. ne yapip edip edip onu bir sekilde alistirmalisin. Bence sadece yanlizliga alistigindan bu durumu sergiliyor. Esine daha yakin daha samimi olmayi dene. Yabancilasmissiniz biraz bende esimden ayri asla uyuyamayanlardanim allahtan oda oyle koltukda bile uyunucaksa birlikde uyuruz. Yataga birlikde girer birlikde uyaniriz aksini o zaten kabul etmez ve hemen tepkisini gosterir evlilikde budur zaten. Bence bilinc altinda yatan seyler var cunku boyle biseyin hic bir sebepi olamaz. Insan bunlar icin yuva kurar. Insallah duzelir canm cok zor bir durum allah kolaylik versin

Saol cnm amin evet Heray 200-300 tl boşa iddiaya veriyor söylemekten bıktım artık ve dikkati zmanida gidiyor..insallah sende hep çok mutlu olursun..

benim kocam da çok geç saatlere kadar oturur, ona az uyku yetiyor 3 de uyur 7 de kalkar ama benim 11 dedim mi gözlerim kapanır. Kocam da hep maç izler nba kanalı futbol kanalları filan... Akşamları ben uyuyana kadar birlikte dsmart filmlerini izleriz sonra o takılır. Yatak odasına tv almayı ben istemem zaten. Ben yattığımda yanıma gelir 15 dk filan yanımda durur sarılıp beni uyutur (ki ben çok çabuk uyurum 5 dk içinde ) sonra gider. Bu durumdan hiç rahatsız olmuorum. Beni ihmal etmiyor neticede. Ben de hamileyim uykumda filan bağırdığımda hemen gelir başımda bekler dua okur. Senden geç yatıyor olabilir ama yine de yatağa gelmesini rica et, seninle sadece yatakta bu kadar uzun kalabiliyorum de. Biz yatakta el ele tutuşup uyuruz. Öyle bişe teklif et mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…