Kendi anne babasinida istemio doğumdan sonra gelsinler diyo :)
cookk zor bir durum ya cnm,Allah yar ve yardımcınız olsun..
Ama ben alıstım o olmayınca boslukta gibi oluyorummmm ..
Inan bende oyle idim esimle cok severek evlendik ama iste hayat sartlari cocuklar derken hersey degisiyo
ben geçen gün kendi kendime düşündüm doğum yaptığımda yanımda bi tek kocam olucak yoksa o kalabalıkta her kafadan bi sesi kaldıramam dedim :) belki böylesi daha iyidir çünkü o kalabalıkta ve insanlar genelde çok bilgili oldukları için her kafadan ses çıkıyo ve insanı strese sokuyolar ablamın doğumundan biliyorum belkide böylesi daha iyi olur :)
Ozellikle erkekler deisiyor malesef
Aslında kalabalıkta Oyle haklısın ama aileminde tek kiziyim abilerimde hayirsiiz olunca tek umutlari ben oldum
Ayy canım benim neguzel dedin annesi diye kulağa neguzel geldi ...çok mutlu oldum :) konuşmayi sevmiyorki hemen sklyor bosver canım bişey olmaz bi senmi doguruosun diyor sevmez sohbeti falan .
canım onlara mantıklı açıklamanı ve düşünceni söylersin doğum heyecanından üstüne gelmezler zaten bak eşinle ortak bir karar almışsınız ne güzel bu yönden düşün
Bu adam da hiçbir yola gelmiyor ya hayret bir şey.İlk doğuran sen değilsin ama onun ilk çocuğunu doğuran sensin.Oklava var mı evde
Evet bende korkuyorum aslında aileme bsey olursa heyecandan diye...eşim zTen asosyal mecbur olmasın Annemlere falan hc gtmyor sohbet etmio ama annem olmadan doguma grmekte beni nasil etkiler onuda blmiorm
Cok kotu gunlerimiz oldu ama sadece bir kez ayri yattik. Ayr girdik ama ayni uyandik. Ayri yatmak imkansiz gibi birsey benim icin. O sebeple keyfi ayri yatanlara inanamiyorum.
Cok kotu gunlerimiz oldu ama sadece bir kez ayri yattik. Ayr girdik ama ayni uyandik. Ayri yatmak imkansiz gibi birsey benim icin. O sebeple keyfi ayri yatanlara inanamiyorum.
Merhaba kızlar ,
Esim evlenmeden önce evlerinde televizyonlu odada uyurmus yani televizyonsuz uyuyamam diye benden hep ayrı uyuyor iki senelik evliyiz toplasanız sadece benim zorlamamla balayı ve tatille beraber 30-40 kere sabaha kadar beraber uyumusuzdur..yatak odamızda televizyon yok uyuyamiyorum diyor ama ben tv li odada uyuyakaldigimda mecbur burda yatıyor hemde deliksiz uyuyor ...yanlış anlamayın cinsellik için sormuyorum bunu yani sevgi ve sarılmak benim için daha on planda ki cinselligin evlilik için nekadar önemli olduğunuda biliyorum..ama ben suan zaten besgun sonra doğum için hastaneye yaticam nebilym bu son gergin günlerimde başımı oksasa bana.sarilsa belki daha pozitif olurdum.içinizden besgun sonra dogum yapacaksin bunumu düşünuyorsun şimdi bebeğine konsantre ol dediğinizi duyar gibiyim dert değil belki ama merak ettim aynı durumda olan varmi diye...zaten sohbet etmeyi sevmiyor elinde telefon o sürekli iddia bende isim yoksa kadınlar kulübüne girerim tv izlerim..karnıma iki dakika dokun bebegi hisset diorm hemen sklyor anında tepki vermiyor bebek bazen anında veriyor vermeyince sklyor sevmem bole seyler abartı diyor ama insan hamilelignde farklı şeyler bekliyor sanirim.buarada ben annemlerde kalınca kardeşleriyle annesine gdiip pes oynamayı çok seviyor bayılıyor hatta kendi annende kal diyor ama gece ewe geliyor kendisi yemek yiyip maç falan izleyip.ağzını yokladim pc de birseyler gordum oda ne dedi solemem dedim video mu dedi evet dedim Nevar zaten iliskye gremioz dedi bende iyi bişey demedim dedim kiskandimmi cok değil aslında ama bununda etkisi olabilrmi benle uyumak istememesinn..he bide gobegine carparim ondan senle Uyumuorm dyo oncedende bahanesi tv idi ışte.he buarada birlikte nasıl oluyorsunuz diyeceksiniz suan olmuyoruz zTende oldugumuz zMan işi bitip dus alınca ben yatak odasına o gene tv li odaya.teklif ettim buraya tv almaya ama yanaşmadı pek..izlese laptopdanda izler benim için bu odaya koyuyor bişey izle dye kendi içerde maç izlicekse sorun yalnızlığı sevmesi aslında...sarılıp uyumak ,sohbet etmek ona göre deil .zaten aileden sevgi pek görmemiş cocuklugunu duyduğum kadarıyla ..çocuklarimizi sevelim yoksa ilerde böyle oluyor ailesi dede Babanne yanında çocuk sevilmez diye hiç sevmemisler onu
merhaba canim esinin benim esime benzer yanlari var iddiayi birakmasini sagla yoksa ocaginiza incir agaci dikilir benimkide bagimliydi biraktirdim sende birsekilde birakmasini sagla hamileyken esim bana yatakta az yer birakti diye aglamistim :)bigunde karpuz istedin hemen almadi diye salya sumuk olmustum:)hamilelikte bunlar cok normal bizde bebek olduktan sonra ayri yatmaya basladik cunku evimiz sobali bebegim sogukta usumesin diye salonda yatiyorum yavrumla yanliz yatmak cok keyifli oluyor bebeginle beraber yer yatagi yapiyorum cunku koltuklarimiz yatak olmuyor hos olsada yatamayiz cunku bebisim hareketlendi 8aylik oldu normal yatiriyorum gece bi uyaniyorum ayaklari agzima dogru gelmis:)benim esin icin supelerim vardi dogumdan once bebegimize karsidami bole soguk olucak derdim ama masallah cok ilgili cok sevecen ayaginda sallar oyun oynatir mamasini hazirlar yedirir cocuk evin nesesiymis gercekten rabbim olmayanlarada tattirsin doguma odaklan bosver bunlari oyle mucizevi bir olay seni bekliyorki dogumdan sonra gunlerce kendine gelemiceksin :) bebegim dogdugunda onu okadar cok ozlemisim ki oyuzden feci sacmalamalarim oldu kayinvalidem sezeryanliyim diye geceleri bakmak istedi ben bebegim beni unutucak diye vermek istemedin :) ohalde ben baktim simdide alsin baksinda temizlik yapayim spor yapayim diye gozunun icine bakiyom :) esin kumari biraksin o iddia bir kumar bir hastalik yazik ona giden paralara bu iddia konusunu dogumdan sonra bi goruselim.hayirli dogumlar diliyorum sana canim benim
Canım konunu okuyunca tuhaf geldi haliyle..eşime sordum bir erkek sence neden böyle yapar diye bakalım bir erkek gözüyle ne diyecek diye ''kesin p.... izliyodur..'' dedi..yani bazılarında hastalık haline gelebilir dedi..hakkaten de benim bir arkadaşımın eşi de evliliğinde hiç bir sorun olmadığı halde telefonundan o pis sitelere girmiş..kaç kere söz verdiği halde engel olamıyorum kendime diyerek özür dilemişti...sen demişsin televizyonda en son izlediği kanal maç kanalı falan oluyo diye ama değiştirmediğini bilebilir misin ??
İstemio laptopdan acio bana istedgm kanalı bende içerde izleyim diyor maç izlio genelde.geceleride d smartta sinema kanallarından bişey ..benim Orda uyumami istemior oradaki yatağı cekyati açalım beraber uyuyalm diorm yok burası salon diyor kendi acmadan uyuyor orda...ben sksip yanına yatsam bian önce gtmemi bekliorgtmiceksen ben gidip yatayim dio.sorun ne acaba ?
Saol cnm amin evet Heray 200-300 tl boşa iddiaya veriyor söylemekten bıktım artık ve dikkati zmanida gidiyor..insallah sende hep çok mutlu olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?