esleriyle ayri yatakta uyuyanlar varmi

Tabiki emin olamam ama nebilym yakalamaya calissamda bişey bulamiyorum ama uykusu hafif ve gece çok wc ye uyaniyorum sifon sesine bile uyanıyor (

Hatalıysam düzelt,,
senin eşin Beyonce'nin klibini izleyip ereksiyon olmuyor muydu?
Ben yanlış mı hatırlıyorum?
Bir konu açmıştın ve içinde bu cümle geçmişti.
Bilmiyorum başka bir konu sahibi miydi yoksa?
Yani eşin yalnızken başka şeyler de izliyordur..
Seni yanında istememesi çok üzücü cidden.

ayrı yatmak bence eşleri birbirinden soğutur, inşallah bebeğinizin hayatınıza gelişi ile beraber bu durumda düzelir, bebeğiniz sağlıkla doğsun hayırlı olsun

Hamileliğin son dönemlerini es geçiyorum ama genel anlamda evli çiftlerin ayrı yatmasına hiçbirşey sebep olamaz.Yok televizyon yok bilmem ne.Saçmalık

Karışık bir durum. Eşimle 2 yıllık evliyiz bir kez bile ayrı uyumadık. TV karşısında da beraber uyuruz, yatak odamızdada.. Benim tavsiyem açık açık eşine sormalısın. Benimle uyumaktan rahatsız mısın demelisin..

cnm ben on yıllık evliyim. benim eşimde aynı seninki gibi tv yüzünden salonda kanepede açmadan uyuyor :)
alışkanlık bence. eşimin babasıda tv karşısında uyur. uyurken bile tv açık kalır. bazen gece kapatırım . gözünü açar izliyodum der. geri açar. ben daha kapıdan çıkmadan horlamaya başlar:))))))))))

ben alıştım artık. ilişkiden sonra bile ben yatak odasına o kanepeye sizin gibi. arada ben korkunca fln çağırırım gelir. benim eşimde yanlızlığı sever. sen git annene der. bnce hiiiç takılma tv müptelası olmuşlar. yapılacak bişi yok. valla ben kocaman yatakta yayılmanın tadını çıkarıyorum. bazen çocuklarımla yatıyorum :)

Ara ara bende ayri uyurum bilhasa uykum kactigi zaman tv onunde yatarim.yada gaxim varsa ayri yatarim.onun yaninda gaz cikartacak halim yok.

Tabiki emin olamam ama nebilym yakalamaya calissamda bişey bulamiyorum ama uykusu hafif ve gece çok wc ye uyaniyorum sifon sesine bile uyanıyor (

Gece yattıktan bir saat sonra falan kalk ama kalktığını duyurma tuvalete falan kalkarken değil özellikle ona bakmak için kalk duymasın seni..gerekirse yatak odanın kapısını kapatma ki kapı bile ses yapmasın..bir kaç gece böyle bak bakalım..yakalayabilirsin belki varsa öyle bir şey..

eşiminde uyuması için odada ses ve ışık olması gerekiyormuşilk zamanlar çok şikayetçiydim zorla kaldırıp yatağımıza gelmesini benimle uyumasını söylerdim ama artık pek takılmıyorum tabi arada oluyor birlikte yatmamamız hergün olsa sinirlenirdim bendeerkekler biraz bencil oluyorlar sende kendine uyumana bak cnm çocuk olunca nasıl olsa ikinizde uyuyamayacaksınız bebeğine konsantre ol erkekler için düz mantık demiyorlar boşuna

Arkadaşlar bir şey izleyip izlememesinin ne önemi var adam karısıyla aynı yatakta yatmak istemiyor sorun bu bence yoksa izliyeceğini izler gene karısının yanında yatardı çok kötü gerçekten

inşallah sağ salim çocuğunuza kavuşursunuz.

eşin de inşallah düzelir ne diyim zor bir durum Allah yardımcın olsun.

hamilesin diye çok şey yapmak istemiyorum ama pek seven bir erkek davranışı gibi gelmedi belki evlendikten sonra değişti ya da evliliğin sorumluluğunu taşıyamadı bilemiyorum.

vallahi aynı benim oğlan o da bilgisayar olmayan oda da uyuyamıyor.... bağımlı

Bu televizyon karşısında uyuma bizim de problemimiz. Yalnızken alışmış televizyon karşısında uyumaya. Ben de asla ses varken uyuyamam. Ama biz orta yolu bulduk. Televizyonun saat ayarını yapıyoruz. O uyuyana kadar zaten televizyon da kapanmış oluyor. Ayrı uyumuyoruz yani. Bir de eğer benim başım ağrıyorsa ya da çok yorgunsam televizyonu tamamen kapatıyoruz. Mecburiyetten uyuyor:))) Ama asla ayrı uyumayı düşünmedik. Bence çiftlerin birlikte uyumaları ilişki açısından önemli. Siz de orta yolu bulmayı deneyin bence doğumdan sonra. Odaya televizyon alınabilir mesela. Ama eğer eşinizdeki sorun televizyonsuz uyuyamama değil de yalnız uyumayı sevmeyse bunun çaresi nedir bilemiyorum...

evlenmişse bir şeylerden feragat etmek zorunda.
keyfe bak ya..
sanki yüzünü beğenmedim, git bebek yüzlü yaptırt diyorsunuz.
sanki hiç değişmeyecek bir alışkanlığı var.
alışkanlık işte. değişebilir bir şey.
ben olsam evlenmeden önce bu konuyu masaya yatırırdım. şu an eşinizi azar azar ikna etmek, alıştırmaya çalışmak olabilir yapılacak. en azından haftada bir tvsiz yatma mesela, haftasonları, işe gitmeyeceği zaman.
ki savın da çok hatalı. en iyi uyku iğne deliği kadar bile ışığın olmadığı, sesten yalıtılmış, gecenin saat 10-11 olduğu civarda başlanmış uykudur. öncesindeki birkaç saat boyunca su içilmemesi tavsiye edilir.
zaten elimden gelse tüm evlerdeki tvyi kaldıracağım

ben yazmadım da yay burcu olayını, yay burçları özgürlüğüne düşkün oluyorlar ya ondan öyle demiş olabilir.

hmm, yay burcu öyle mi...benim nişanlım yay burcu, keyfine çok düşkündür evet, ama bencil değildir, hem benim hem kendisinin keyfini önemser...yani hiç ilgisiz olmadı, ayrı olmak için mazeret değl bunlari karısı hamile, ve şu yaptıkları hiç hoş değil, umarım en kısa zamanda düzelir

Eşin aynı odada yatmamk için hep bahane uyduruyo
Önce tv yi bahane etmiş ama yatak odaya tv alma fikrine sıcak bakmamış
Sonra da hamilesin karnına çarparım diye korkuyorum demiş
Elinden telefon düşmüyormuş vs.
Bana hiç normal gelmedi
Madme öyle evlenmeseydi, hayret bişey

uzun arayışlardan sonra mı buldun kocanı, bu zamanda böyle öküzlük (tüm konularını hesaba katarak diyorum bunu) zor bulunur ben de hamileyim hiç ayrı yatmayı düşünmedik yani

benim eşimde nişanlı iken sürekli bana ben yatakta biri varken uyuyamam derdi o nasıl işmiş derdim içimden evlendik adam gerçekten uyuyamıyor bir buçuk sene oldu hala çoğu vakit uyanıktır bir kaç ayrı yatalım dedi benden çok kötü tepki görünce vazgeçti uykusu çok hafif ben dönünce bile adam uyanıyor ama yapacak başka bir şey yok ne yazık kı alışır zamanla. en baştan tepkinizi koysaydınız bence şimdi böyle olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…