• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmer kadınlar daha çekiciymiş...

:29: :29: :21:

bu arada bu konu açılana kadar bilmiyordum beyazların bu kadar kıskanıldıklarını canım :33:

yok kıskanılıyor ben biliyordum çünkü benim başıma gelir.biraz güneşlensen yansan daha güzel olursun falan derler .ya türkiyede esmer fazla olduğu için beyazlar daha çok ilgi çeker .bu bir gerçek .

yok kıskanılıyor ben biliyordum çünkü benim başıma gelir.biraz güneşlensen yansan daha güzel olursun falan derler .ya türkiyede esmer fazla olduğu için beyazlar daha çok ilgi çeker .bu bir gerçek .

benim saçlarımın normal rengi kumral ve kıvırcık, ben sarıya boyatıyorum
bi kaç defa sokakta saçımı çeken oldu ya, peruk yada postiş sandılar herhalde.
bunuda hep genç ve esmer kızlar yaptı. bi keresinde hatta pazardaydım annemle baya sinirlendim. bi döndüm kız gülüyo ay pardon diyor
ya gerçekten peruk olsaydı saçlarım kel kafamla pazarın içinde dazlak kalacaktım
ne terbiyesiz insanlar var ya...

carrie o değilde hoşlandığım çocuk kapkara bir kzıla görüşüyor galiba .faceden baktım .kendisi her hafta sevgili değiştirir ama yani kızı görsen yada görmesen daha iyi.

Yalannnnnnn kizarmis tavuk pancar domates gibimsi bi renk aliriz guneslenince acisida cabasi isin yoksa yogurtlan dur sonra :60::60::60:

çağla şikel gibi ama saçıda siyah .püff .ne zevk varmış vatandaşta .yada ona mı uzanabildi oda olabilir .

hiçte yakışmıyor siyah saç esmer tenlilere, hepten kararıyorlar ya kapkara

Yalannnnnnn kizarmis tavuk pancar domates gibimsi bi renk aliriz guneslenince acisida cabasi isin yoksa yogurtlan dur sonra :60::60::60:

ben biraz kızarıyorum sonra soyuluyorum sonra yine beyaz kalıyorum :27:

yalnız gider bunla evlenirse çok acırım ya cidden çirkin yani kömür gibi birşey .çocuk beyaz tenli kumral .

Zıt kutuplar birbirini çeker derler..Genellikle gözlemlediğim esmer tipler sarışınları,sarışınlar da esmerleri tercih ediyor..Tabi istisnalar da var..Ben koyu kumralım normalde ..Tabi arada platin röfle yaptırıyorum..Sen sarışınsın diyorlar..Yok saçlarım boya diyorum..Aaa ama tenin çok beyaz diyorlar :)) Ben hayatım boyunca hep kumralları ya da en fazla buğday tenlileri beğendim karşı cinste...Ama kader bu işte eşim çok sarışın..Rus tipli ,soğuk ifadeli bir adam...Asla sarışın istemem diyordum...İnsanlar geleceğe dair planlar yaparlarken ,hayaller kurarlarken Allah yukarıdan bakıp gülermiş...:)

Zıt kutuplar birbirini çeker derler..Genellikle gözlemlediğim esmer tipler sarışınları,sarışınlar da esmerleri tercih ediyor..Tabi istisnalar da var..Ben koyu kumralım normalde ..Tabi arada platin röfle yaptırıyorum..Sen sarışınsın diyorlar..Yok saçlarım boya diyorum..Aaa ama tenin çok beyaz diyorlar :)) Ben hayatım boyunca hep kumralları ya da en fazla buğday tenlileri beğendim karşı cinste...Ama kader bu işte eşim çok sarışın..Rus tipli ,soğuk ifadeli bir adam...Asla sarışın istemem diyordum...İnsanlar geleceğe dair planlar yaparlarken ,hayaller kurarlarken Allah yukarıdan bakıp gülermiş...:)

benim eşimde karadenizli küçükken sarışındı şimdi ise saçlar siyah teni bembeyaz, herkes yugoslav zannediyor onu bide boyu çok uzun olunca.
ama bende çok koyu tenlileri sevmem ya

benim eşimde karadenizli küçükken sarışındı şimdi ise saçlar siyah teni bembeyaz, herkes yugoslav zannediyor onu bide boyu çok uzun olunca.
ama bende çok koyu tenlileri sevmem ya

Eşimle ilk çıkmaya başladığımızda Vladimir diyordum..Biraz daha sarışın olsa Albino olacakmış..:))

Geçen cumartesi oğlumu sünnet ettirdik..Hastanede hemşire yanımıza geldi ve aa siz Türkmüşsünüz dedi..Bizi yabancı sanmış,acaba Türkçe biliyorlarmıdır demiş içinden :)))

valla alsın hayrısnı görsün acıdım ama bakınca çok kötü çünkü kapkara .

valla alsın hayrısnı görsün acıdım ama bakınca çok kötü çünkü kapkara .

Onlar memnun demek ki hallerinden..İkisi mutluysa diğerlerine söz düşer mi ?? :34: Belki ten rengi haricinde etkilendiği şeyler vadır hoşlandığınız kişinin.Karizma,kişilik,samimiyet vs. vs.....Bunları da o insanda bulmuş olabilir..Kimbilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlar memnun demek ki hallerinden..İkisi mutluysa diğerlerine söz düşer mi ?? :34: Belki ten rengi haricinde etkilendiği şeyler vadır hoşlandığınız kişinin.Karizma,kişilik,samimiyet vs. vs.....Bunları da o insanda bulmuş olabilir..Kimbilir...

arkadaşım ya bir ilşkinin ciddi olup almadığını görücek kadar akllı bir insanım .iki hafta sonra bye derse kara kız üzülmesin sonra amann banane ya .

arkadaşım ya bir ilşkinin ciddi olup almadığını görücek kadar akllı bir insanım .iki hafta sonra bye derse kara kız üzülmesin sonra amann banane ya .

Bir mesajında hoşlandığın çocuğun haftada bir sevgili değiştirdiğini yazmışsın..Haftadada bir sevgili değiştiren adamdan bir cacık olmayacağını görücek kadar akıllımısın peki ? :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir mesajında hoşlandığın çocuğun haftada bir sevgili değiştirdiğini yazmışsın..Haftadada bir sevgili değiştiren adamdan bir cacık olmayacağını görücek kadar akıllımısın peki ? :34:

canım seksi kızıl hatun olarak bunun farkındayım ve uzak duruyorum zaten ahahaha .sen merak etme .kızıl saçlarımla aralarını açmam .kara kızla mutlu olsun .rahat ol sen .

canım seksi kızıl hatun olarak bunun farkındayım ve uzak duruyorum zaten ahahaha .sen merak etme .kızıl saçlarımla aralarını açmam .kara kızla mutlu olsun .rahat ol sen .

Açmamışsın şimdilik bak :)) Rahatsız olan sensin bu konuda beni rahatsız eden hiç bir şey yok :)) Bana ne çocuktan kimi seçerse seçsin ..:) İşin gerçeği çocuk seni değil onu tercih etmiş..Bence de sen de o kadar değer verip kendini üzme boş yere....

boşver adale ya, dış görünüş önemki değil cümlesini çirkin bayanlar icad etmiştir zaten :55:

çirkin olabilirim carrie bunun üstüne kafa yormadım hiç. en azından ruhum çirkin değil sığ bir insan değilim insanları aşağılamamaya özen gösteriyorum.Allah ruhu kararanlardan korusun bizleri amin :))

Back
X