Saç Rengi ve Saç Boyama esmerlere sarı saç yakışmaz diyenlere.. =)

parfumkokusu

hola!
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.923
2.819
373
valla eski üyeyim yerimidir konunun tam karar veremedim ama paylaşmazsam çatlardım. yanlış yer ise yöneticiler kusura bakmayın..
kim kardashian... bildiğimiz esmer bombası kız kiiii öyle böyle esmer değildir resmi paylaşıcam zaten. sarışın olmuş!!! yakışmış mı? eski hali daha mı iyiydi? bu mu daha iyi? tabi zevke göre değişir. ama yolda görsem kıza sarışın derdim. yani bazen saç boyayacaklar diyorlarla olur mu ki? ben esmerim falan diye. işte oldu mu da oluyormuş... =) yorum sizin artık =)

Alta kumral renkle sarıya doğru ombre yapsa daha hoş dururdu bence.Sarı güzel olmuş tabi.

Kumral hali daha iyiymis bence sari saC yasli göstermiş bayağı bi yakismamis bence. Ama esmer olmasına rağmen çingene gibi durmamış o da ayrı tabi

Çiğ sarı ya da altın sarısı (dore sarı) değil de, böyle küllü sarı olunca evet esmerlere de yakışıyor. Ama esmerler inadına gidip dore sarıya boyatınca o olmuyor işte.

Valla esmerlere ben sarı yakıştıramıyorum hele kimisi o esmerliğe platin yapıyor ki bildiğin sırıtıyor saç fosforlu sarı gibi duruyor koyu sarı yapsınlar bari yapacaklarsa. Kim kardashian.a da çok kötü durmamış ama ben esmer halini seviyorum.

buğdaya dönük esmer bir tenim var ve 2 hafta öncesine kadar 7 senedir röfle kullanıyordum..
yakışmaz diyen halt etmiş...nice kumraldan sarışından havalı idim

buğdaya dönük esmer bir tenim var ve 2 hafta öncesine kadar 7 senedir röfle kullanıyordum..
yakışmaz diyen halt etmiş...nice kumraldan sarışından havalı idim

Bu konuda istisnalar kaideyi bozmaz bile diemiycem esmere buğday tenliye sarı ve hertürlü tonu röflesi gölgesi balyajı hiçbiri yakışmaz
Seni fazla kandırmışlar sarı saçı sadece beyaz ten tamamlar geri kalan ıhh :)

Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca havalı olmak ve yakışıp yakışmaması apayrı şeyler :)

arkadaşım çok bildiğini sanıyorsun lakin hiç bir insan yakışmadığını bile bile 7 sene röfle kullanmaz..
kuaförümü ve erkek arkadaşımı zor ikna ettim kahveye dönmek için..
görmeden konuşmakta senin kendi kendini kandırmandan öte gitmez

Dedim ya seni fazla kandırmışlar :)
Kuaförün tabiki kahve yapmak istemez dip röfle dip boya bakım bunlardan mahrum kalacak
Erkek arkadaşınında sarışınmanya olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…