sizin bu konuda deneyiminiz mi var sanki bana da öyle geliyo bosvermis evlilik icin cabalamaktan. Ama sevgi nasıl biter ona anlam veremiyorum.erkeklerin samimi arkadaşlarına inanmayın. bozacı şıracılar çünkü asla açık etmezler ve ay cnm evet biri var sana da yazık ben söyleyim istedim demezler. benim şimdi şu an sevgilim yanımda olsun, ama sevgilimin yakın arkadaşını arayıp x e ulaşamıyorum ya senle mi diyim evet benleydi az önce eve bıraktım diye duraksamadan yalan söyler.
muhtemelen ya başkası var, ya da sizin için çabalamaktan yorulmuş. neler yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. bazı şeyler birikir ve böyle bi anda boşlar vazgeçer bazıları. o kadar vazgeçer ki başkası olmasa dahi cinselliği bile arzu etmez. hayatımda sadece çocuklarım var demesi de sizden vazgeçtiğini gösteriyor ne yazık ki. inşallah toparlayıp bi karısı olduğunun farkına varır.
ay ben de anlamadım. bi 10 sn. sonra anladım ancapeynir cinsinin kocasi hahaha
1 dk boyunca anlamlandirmak icin ekrana baktim sonradan dank etti hahah
Benim
sizin bu konuda deneyiminiz mi var sanki bana da öyle geliyo bosvermis evlilik icin cabalamaktan. Ama sevgi nasıl biter ona anlam veremiyorum.
Belkide öyledir ama sorunun ne oldugunu söylesin. Belki cözümü vardır .var evet yakın bir erkek arkadaşım evli ve aynen bu durumdalar, kendisi söylüyor bunları cinsellik dahi yok, aldattığımı düşünüyodur ama ne onu ne başkasını istemiyorum o kadae bezdim falan diye anlatıyor. sevgi bitebilen bir şey biz kadınlar çok güveniyoruz sevginin bitmeyeceğine, o yüzden bitince şaşırıyoruz. çünkü biz kadınlar hep meyilliyiz adamlar ne yaparsa yapsın affedip sevmeye devam etmeye, erkekler de öyle olacak sanıyoruz ama olmuyor ne yazık ki...
yok çok şükür olmadı bi daha 8 sene geçti aradan bu nusibet gözümü açtı hatalarımı gördüm kendimi geliştirdim bambaşka biri oldum.nerdeyse iyiyki aldatılmışım dicem:)))Aldatmis mi eee sonra devam mi
Esinizi haklı mı buluyorsunuz hatalarımı gördüm derken.yok çok şükür olmadı bi daha 8 sene geçti aradan bu nusibet gözümü açtı hatalarımı gördüm kendimi geliştirdim bambaşka biri oldum.nerdeyse iyiyki aldatılmışım dicem:)))
tabikide haklı değil ama bu şer gözümü açtı diyebilirim.Esinizi haklı mı buluyorsunuz hatalarımı gördüm derken.
tabikide haklı değil ama bu şer gözümü açtı diyebilirim.
hatam vardı yalan mı söleyim.herşey dört dörtlüktü ben çok güzeldim bakımlıydım çevrede hep der muhteşemsin... bölemi söleyim.nasıl böle anlıyorsunuz konuyu bazı kişilere örnek olsun diye yazıyorum yaşadıklarımı gelip sizin gibi çomak sokup beni aşağılasınlar diye yazmıyorum.size yazık ki ders çıkaramamışsınız.çok hatam vardı oyüzdeen aldatıldım mevzusu değil yaşadıklarım gözümü açtı mevzusu.sizin kızgınlığınız bence benim affetmiş olmam boşansaydım memnun olurdunuz.eşinizin zevk-i sefası için size ihanetine "şer" olarak mı baktınız yani? "Çok hatam vardı o yüzden aldatıldım " deyip geçtiniz?
Çok ilginç..Çok da yazık ayrıca.
hatam vardı yalan mı söleyim.herşey dört dörtlüktü ben çok güzeldim bakımlıydım çevrede hep der muhteşemsin... bölemi söleyim.nasıl böle anlıyorsunuz konuyu bazı kişilere örnek olsun diye yazıyorum yaşadıklarımı gelip sizin gibi çomak sokup beni aşağılasınlar diye yazmıyorum.size yazık ki ders çıkaramamışsınız.çok hatam vardı oyüzdeen aldatıldım mevzusu değil yaşadıklarım gözümü açtı mevzusu.sizin kızgınlığınız bence benim affetmiş olmam boşansaydım memnun olurdunuz.
böyle bir sözü hakaret sayarım. beni tanımıyorsunuz.nasıl affettim neden affettim bilmiyorsunuz yorum yapmayın dil uzatmayın başınıza gelsin istemem.can alıcı yerlerden girip insanları rencide edip kırarak asla affetmeyi düşünmeyen ancak affetmek zorunda kalan bi kadını yaralamak size sadece kınamanın getirdiği zararları getirir inanın.zira bende aldatılmanın affının olmadığını savunurdum.halada savunuyorum.siz affetmek zorunda kalmazsınız umarım.Nasılsa affediyor o saftirik diye düşünüyor
Ben yurtdusında yaşıyorum burda okula gitme imkanım yok ancak dil kursuna gidip dilimi ilerletebilirim.evet ben kendi degerimi bilmiyorum.Yorumları okumadan cevap yaziyorum. Lutfen kendi degerini bil. Seninle ilgilenmiyorsa onun pesinden kosma bence. Spora git, egitimini bilmiyorum ama universite mezunuysan master yap mesela. Lise mezunuysan universiteye hazirlan. Birak o seninle iletişim kurmak icin cabalasin.Cocuklarinin yaşı kucukse krese verebilirsin. Hicbirini yapamiyorsan aciktan universite oku;-) o zaman cocuklarinlada ilgilenmeye vakit kalir
Yok denecek kadar az. Olabilir diye düşünüyorum ama kanıtım yok itiraf yok.Cinsel birlikteliğiniz yoksa eğer, başkası olabilir hayatında.
Dil kursu harika bir fikir benceBen yurtdusında yaşıyorum burda okula gitme imkanım yok ancak dil kursuna gidip dilimi ilerletebilirim.evet ben kendi degerimi bilmiyorum.
Esime karsımı diyorsunuz yoksa burda mı? Esimle defalarca konusmaya calıstım ama istemiyor sinirleniyo yada ben napıyırum diyo. Burda daha önce acmadım konuyu
Ben yurtdusında yaşıyorum burda okula gitme imkanım yok ancak dil kursuna gidip dilimi ilerletebilirim.evet ben kendi degerimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?