Ya banada soyleyin benim haka dank etmedi
Ne anlama geliyor lutfen
Yok diyor arkadslarınada cok sordum bilmiyorlar ki bilseler bana söylemezler belki ama karılarına söylerler onlarda yemin ediyolar. Zaten samimi arkadsşları yemin ettiler öyle bisey duysak ilk önce yüzüne tükürür arkadsslıgomızı keseriz sonrada sana bu adamdan hayır gelmez diye söyleriz diyolar.kocam genel olarakta cok degisti sinirli merhametsiz biri oldu kimseden korkusu yok .
evlilikte 10.yılda bişiler oluyor.bizdde yaşadık bunları benim eşim meğer beni aldatıyormuş ondanmış bu soğukluk.daha öncede burda sölemiştim bir arkadaşa.klasik ama gerçekten iyi geliyor.hem sana hem ona.kendine bak başka şeylerle oyalan güçlü dimdik dur karşısında kendini beğen.bakımlı ol.kendine saygı duy o zaman oda sana saygı duyuyor.bırak adamı dönerse senindir.dönmesse zaten hiç senin olmamıştır.ben bu felsefedeyim.
boşanmadımSiz bosanmadiniz mi?
Çok çok geçmiş olsun, umarım ufaklık bir an önce iyileşir.Kızlar esimle konusamadım 1 yasındaki kızım merdivenlerden düstü kafasını ve yüzünü carptı dün su an hastanedeyim kızım iyi su anda cok sükür.ama bu aksamda tedbir amaclı burdq kalıcaz. Bu geceyide atlayayım ywter bana. Kocaymıs baskasıymıs hepsi bos . Benim evlatlarım sag olsun ömürleri uzun olsun yeter bana.
Cok geçmiş olsunKızlar esimle konusamadım 1 yasındaki kızım merdivenlerden düstü kafasını ve yüzünü carptı dün su an hastanedeyim kızım iyi su anda cok sükür.ama bu aksamda tedbir amaclı burdq kalıcaz. Bu geceyide atlayayım ywter bana. Kocaymıs baskasıymıs hepsi bos . Benim evlatlarım sag olsun ömürleri uzun olsun yeter bana.
evlilikte 10.yılda bişiler oluyor.bizdde yaşadık bunları benim eşim meğer beni aldatıyormuş ondanmış bu soğukluk.daha öncede burda sölemiştim bir arkadaşa.klasik ama gerçekten iyi geliyor.hem sana hem ona.kendine bak başka şeylerle oyalan güçlü dimdik dur karşısında kendini beğen.bakımlı ol.kendine saygı duy o zaman oda sana saygı duyuyor.bırak adamı dönerse senindir.dönmesse zaten hiç senin olmamıştır.ben bu felsefedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?