- 8 Ağustos 2008
- 36.477
- 47.880
- 1.123
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #19.941
83,6 canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
83,6 canım
Ben 54,4 bugün.
Senin kilo gayet idealmişBen 54,4 bugün.
Boyumu da sormuşsun canım boyum 163.
Ben 2,5 aydır sıkı diyet yapıyorum canım, 61,5'tum bu noktaya geldim.1-2 kilo daha verince korumaya geçicem inşallah.Senin kilo gayet idealmiş
canım çok teşekkürler çok güzel açıklamışsın bide ara öğünün varmı varsa neler yiyorsun onuda söylersen çok sevinirimYediklerimi de sormuşsunuz.
Aslında sağlıklı besleniyorum sadece. Hiç paketli gıda, rafine şekerli şeyler, hamur işi, makarna, pilav yemiyorum.
Bol bol salata, sebze yemekleri, bakliyatlar, 100-150 gram kadar et tavuk balık.
Ekmek yiyordum diyetin başında ama son zamanlarda bıraktım son kilolar inatçı olduğuiçin biraz daha zorluyorum. Zaten aramıyorum da doyuyorum ekmeksiz. Bol maydanoz, roka ,biber yiyorum kahvaltıda 1 yumurta ve peynir,zeytinle.
İşte böyle genel olarak. Sanırım en önemlisi istikrarlı olmak. 2,5 aydır 1 kez pizza, 1 kez hamburger yedim. Bi gece de tatlı krizine girip 2 kaşık tahin pekmez yedim. Bunlar dışında hiç kaçamağım yok.
Hiç hareket edemiyorum,spor yapmaya vakit ayıramıyorum.Ayırabilsem daha hızlı da verebilirdim.
Yine de 2,5 ayda 7 kilo vermek bu kilolar için gayet iyi. İnsan kendini hem hafif, hem sağlıklı , hem de güzel hissediyor.
Umarım bu güzel duyguyu hepiniz en kısa zamanda tadarsınız.
67
84,65muhursuzpusula
minnnnnak
zeynepp444
canlar kilolar gelmedi cumaya da bildirimi unutursanız silmek zorunda kalacağım
bilginiz olsun
taamdır aslında 1.senmişsin ama ilan ettim artık inş cumaya vaktinde bildirirsen 1.liği sen alırsın canım84,65
Dün bildirim olduğunu unutmuşum![]()
Benimde 85muhursuzpusula
minnnnnak
zeynepp444
canlar kilolar gelmedi cumaya da bildirimi unutursanız silmek zorunda kalacağım
bilginiz olsun
Olsun canım kilo vereyimde gerisi önemli değiltaamdır aslında 1.senmişsin ama ilan ettim artık inş cumaya vaktinde bildirirsen 1.liği sen alırsın canım
bildirim cuma günü
Hala ihtiyacın varsa ben kendimin bir kaç gündür yaptığını söyleyebilirim canım. Bende uzun zamandır pandemi sebebiyle izindeydim yeni başladık. Sabah ve öğle iki ayrı yemek taşımak bana çok zor geliyor diye böyle yapıyorum.canlar örnek liste paylaşırmısınız biraz ama 3 öğünlük ve işyerinde de yiyebileceğim yanımda götürlebilecek gibi bişeyler olan bi liste??
canımmm tabikiii benim her zaman hayat boyu ihtiyacım varrrHala ihtiyacın varsa ben kendimin bir kaç gündür yaptığını söyleyebilirim canım. Bende uzun zamandır pandemi sebebiyle izindeydim yeni başladık. Sabah ve öğle iki ayrı yemek taşımak bana çok zor geliyor diye böyle yapıyorum.
Sabah 09:00
double türk kahvesi yada filtre kahve
ara 10:30-11:00
meyve yada ceviz vs gibi bişi olabilir
Öğle 12-13
yoğurtlu haşlanmış karnabahar nane toz ve kırmızı pul biber, domates salatalık vs (haşlanmış sebze çeşitlendirilebilir)
veya
tavuk yada et sote + yoğurt + domates salatalık vs.
veya
kahvaltılık
veya
ton balıklı salata (hazır doğranmış salata yemeden önce tonbalığı eklenebilir)
Ara 14-15
bitki çayı
Akşam 17-18
1 tabak sebze yada et yada tavuk yada balık
Yoğurt + salata
veya
Ayran + salata
Etiket olmamış galiba canım bana gelmediDelirella
Delirella
Ellssa
Ellssa
RedGirl
RedGirl
muhursuzpusula
muhursuzpusula
zeynepp444
zeynepp444
sPatz
sPatz
minnnnnak
bugün kilo bildirimlerinizi bekliyorum canlar
Ben bildirimi yarın yapacağım çünkü hala annemlerdeyimDelirella
Delirella
Ellssa
Ellssa
RedGirl
RedGirl
muhursuzpusula
muhursuzpusula
zeynepp444
zeynepp444
sPatz
sPatz
minnnnnak
bugün kilo bildirimlerinizi bekliyorum canlar
Tartılmadım maalesef ki tartılamadım daha doğrusu evimde tartı yok kv ya da annemlere gittikçe tartılıyordum ama bu hafta gitmedimDelirella
Delirella
Ellssa
Ellssa
RedGirl
RedGirl
muhursuzpusula
muhursuzpusula
zeynepp444
zeynepp444
sPatz
sPatz
minnnnnak