• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydın kızlar,
Çok yazamasam da yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum, takip ediyorum sizleri:KK54:
Ben bugün 62,5 geldim. 200 gram almışım 15 günde. Ya uzun zamandır 62 lerdeyim. Takıldım kaldım resmen. Gerçi çok dikkat ettiğim söylenemez ama yine de eskiye nazaran az yemeye çalışıyorum. Ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum. Buraya yazarken utanıyorum valla. Bi kilo vermeyi beceremedim. Masa başı çalışıyorum. İşim evime yakın günde toplam 20-25 dk yürüyorum. Tabi çok hareket olmayınca kilo da verilmiyor :KK42:
Neyse yine de moralimi bozmayım. Diyet için motivasyon şarttt Hoppa
Hayırlı günler, hayırlı cumalar kızlar :KK54:
Dün bildirim yapmıştım canım eylemsevcan eylemsevcan . Yazdıklarımı alıntıladım :KK56:

Beyzabetcim bulamadım şu mistik çayı ,
Kaldırıldı galıba o_O
Sana afiyet olsun ,
Bende yeşil çay içeceğim ama ara saatim 10.30 'da :110:
Allah Allah.. canım ben carrefourdan aldım ...migrosdada olduğunu duymuştum canım.. aktarlardada olabilir.. bende şimdi beyaz çayı arıyorum.bakalım bulabilecekmiyim:)

Dün 15 günde 200 gram almışım demiştim. Meğerse 31 aralıktaki kilomu yanlış görmüşüm aklım nerdeyse artık :KK70:
Oysaki 15 günde 100 gram vermişim:KK28:
31 aralık: 62,6
15 ocak: 62,5
Gerçi pek bi fark yok. hep bu civarlardayım kaç haftadır. Neyse en azından 63'e çıkmıyorum :KK66:

Kızlar yarın arkadasım ıstıklal 'e saç kavurması yemeye davet ettı .
Kıramadım da . Süreklı cıkamıyoruz şimdi .
İnternetten baktım kalorısıne orta boy porsıyon ıcın 308 kalorı yazıyor .
Ne yapsam gitmesem mi ki ya ?

Bu arada normalde spor falan yapamıyorum ama artık akşamları yatmadan önce bi 10-15 dk da olsa kendimce hareketler yapıyorum :KK49: İnşallah faydası olur...

canım git .. akşam yemeği niyetine yersin.. akşama da hafif geçiştirirsin bence.. çok değil kalorisi..zaten zayıfsın boşver canım.. kasma sen kendini o kadarda..

canım git .. akşam yemeği niyetine yersin.. akşama da hafif geçiştirirsin bence.. çok değil kalorisi..zaten zayıfsın boşver canım.. kasma sen kendini o kadarda..

Çok geç yemeyiz zaten , Ya ben acayip kaptırdım kendimi ,
diyet dışı bi şey yiyince vicdan azabı duyuyorum :110:
Beyzabet ben salı günü ilk dersıme gidiyorum pilatese .
Sende başla hadi :110:

Çok geç yemeyiz zaten , Ya ben acayip kaptırdım kendimi ,
diyet dışı bi şey yiyince vicdan azabı duyuyorum :110:
Beyzabet ben salı günü ilk dersıme gidiyorum pilatese .
Sende başla hadi :110:
haklısın canım artık başlıyacağım inş.. bu akşama start vereyim inş tabi:).aslında bir başlayabilsem devamı geli.. çünki başladıktan sonra bağımlılık yapıyor resmen...sende göeceksin başlayınca.. müptela ediyor pilates insanı:)

ye canım yeee afiyet bal şeker olsun zaten ne yemeği yersek yiyelim aşşa yukarı 300 kaloriyi buluyor bişey olmaz bebeğim

haklısın canım artık başlıyacağım inş.. bu akşama start vereyim inş tabi:).aslında bir başlayabilsem devamı geli.. çünki başladıktan sonra bağımlılık yapıyor resmen...sende göeceksin başlayınca.. müptela ediyor pilates insanı:)

Hep yapmak istiyordum , bakalım bende cok heyecanlıyım , nasıl olacak diye ,
başlangıcta zorlar ama baya dimi

Back
X