- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #6.441
yadaaaa yeşil çayla mistik çay .. acıktırıyor.. metoyu hızlandırdıkları için heralde çabuk sindriyoum.. dolayısıylada acıkıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ondanda olabilir birazda evet psikolojiktiryadaaaa yeşil çayla mistik çay .. acıktırıyor.. metoyu hızlandırdıkları için heralde çabuk sindriyoum.. dolayısıylada acıkıyorum![]()
evet canım ondanda olabilir birazda evet psikolojiktir
çünkü piskolojik olarak insan bir müddet sonra alışıyor bak çayda şekeri azaltmaya o kadar zorlandım o kadar zorlandım anlatamam ama uğraşa uğraşa bugün 1 kesme şeker atmışım büyük kupaya farkında değilim severek içtim bitince aklım başıma geldi demekki alışmışım haberim yok
dün lahmacun söyledik normalde 2 tane yemeden asla doymazdım dün gene tutmucam kendimi istediğim kadar yicem dedim 1.5 da doydum herşey piskolojik
AFİYET OLSUN CANIM.. SEN EVDESİN HERALDE DİMİ.. EV YEMEKLERİ YİYORSUN ÇÜNKİ::)NE GÜZEL.Öğle yemegim;:bir porsiyon ıspanak,4 yemek kaşığı yoğurt
OH ŞİFA OLSUN CANIM.. GAYET GÜZEL BOŞVER.. AKŞAMA ACCIK YERSEN DENGELENİR..öğle yemeğim accık abarttık:
yarım karnıyarık
haydari
közlenmiş biber salatası
1 yemek kaşığı rus salatası
yarım tavuk suyu çorba
1 dilim ekmek
OLSUN CANIM.. KASMA YA.. SEN GAYTE İYİİSN.. YAVAŞ YVAŞ VER ACELEN YOK.. SPORDA YAPIYORSUN NE GÜZEL..Kabak tatlısı var bugün , çok az kaşığın ucuyla aldım ,
Ara öğünümde yiycem
Biliyorum şekerli ama porsiyonu çok az almış olmama güveniyorum .![]()
CANIM SEN O KADAR KASMA YA.. BAK BANA... BENDE ÇOK KASMIYORUM.. YAVAŞ YAVAŞ GİDER İNŞŞ.. ACELEMİZ YOK.:)Eyvah eyvah kalori hesabına geçersem , yandım demektır![]()
Canım sen böyle deyince aklıma bu geldi paylaşmak istedimoff nefret ediyorum ben diyetten yaa:keşke yiyip yiyip kilo almayan bir bünyem olsaydı
![]()