• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

eee hani kimsecikler bildirim yapmamısss:KK43: ilk ben yapim madem çok sükür korktuğum gibi olmadı 83.3 çıktı kilom bu gün... diyet yapmıyorum 3 haftadır en kısa zaman da baslıcam insallah:KK200:

SLMLARRR canlarrr mausumuz bozulmuş ondan giremedim şimdide geçici biyerden giriyorum bildirimlerinizi en kısa zamanda tabloya geçireceim ama herkes ildirim yapmamış küstümmmm ben alış aşamasındayım malesef çünkü misafirlerimiz var hebire yedkçe yiyoz tartı imkanımda olmadı en kısa zamanda tartılıp yazıcam inş.

SLMLARRR canlarrr mausumuz bozulmuş ondan giremedim şimdide geçici biyerden giriyorum bildirimlerinizi en kısa zamanda tabloya geçireceim ama herkes ildirim yapmamış küstümmmm ben alış aşamasındayım malesef çünkü misafirlerimiz var hebire yedkçe yiyoz tartı imkanımda olmadı en kısa zamanda tartılıp yazıcam inş.
Kusura bakma canim tarti gununu unutmusum bugun tartildim 121.5 ciktim

Selamlarrr. Niye böyle durgunuz ya :KK43: Eski halimizi özledim. Menülerimizi paylaşalım gene bence :) Bugün 1 de kalktım.
14.00: 2 dilim ekmek + 2 dilim peynir + 1 bardak meyve suyu + biraz sucuk.
Akşama Allah kerim :KK70:

Sıkı spor yapmaya başlıcam kararlıyım :D

merhabaaa...:KK25:
kendimden bahsedeyim kısaca :) ben bi çok kez diyet yapmış kısmen başarılı olmuş olsa da kilosunu korumayarak herseferinde eski haline dönmüş birisiyim:KK67: ama hiç yılmayan pes etmeyen biriyim aynı zamanda:KK45: 70 e kadar düştüm geçen yıl nisanda kışın geri aldım ve hala veremedim. şuan 75:110: benimle yine yeniden diyete başlamak isteyen varmı??
ayrıca 2 sefer cuma yarışmasına girdim daha önce. birinde izin alarak ayrıldım diğerinde ise diskalifye oldum. üst üste zamanında bildirim yapmadım. geçen yıl bu zamanlar.
nasıl yol alacağımı bilmiyorum. benimle yol alacak takım arkadaşı arıyorm.:rolleyes:

Back
X