- 7 Ağustos 2015
- 16
- 15
- 8
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #9.961
Merhabalar regl olduğum için tartılmadım sizden ricam son kilomu yeniden yazabilir misiniz diğer bildirime kadar? Teşekkürler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım benim yaaakızlar çok özürdilerim hasta olan yiğenim malesef vefat etti o yüzden hiç giremedim kusuruma bakmayın hafta sonu tabloyu yeniden düzenlicem çok ügünüm iyi geceler
kızlar çok özürdilerim hasta olan yiğenim malesef vefat etti o yüzden hiç giremedim kusuruma bakmayın hafta sonu tabloyu yeniden düzenlicem çok ügünüm iyi geceler
kızlar çok özürdilerim hasta olan yiğenim malesef vefat etti o yüzden hiç giremedim kusuruma bakmayın hafta sonu tabloyu yeniden düzenlicem çok ügünüm iyi geceler
canım benim hiç üzülme öyle küçük şeylere takılmam teşekkür ederim Allah razı olsun çok acı oldu Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasıncanım ya şimdi farkettim o gülme smileyi yanlışlıkla olmuş ay sinir oldum ya![]()
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim artık elden bişey gelmiyor dua etmekten başkaCanım benim başın sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
Allah sabırlar versin size çok üzüldüm.
evet 23 yaşındaydı çok küçük değil ama zaten hep hastanelerdeydi günah işlemeye zaten hiç zamanı olmadı bizcede melek oldu teşekkürlerBasınız Sağolsun ALLAH sabır versin küçük se zaten melek oldu yavrucak