• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Klavye hatası olmuştur canım. Yaşın kaç gençsindir verirsin sebat edersen
Benim annem 57 yaşında 1.45 boyu ve 105 kilo :KK61:
120 kiloydu meşhur diyetisyenlere götürdük neler yaptık zorla 20 kilo verdi 1.5 yılda sonra pes etti bide engelli o yüzden sporda yapamıyor 5 kilo geri almış zamanında kullandığı kortezyonlu iğneler yüzünden iştah açılmış ve hızla kilo aldı :KK43:

Hiç moralini bozma sen yaşın gençtir ve bilinçlisin en önemlisi ve zayıflamak istiyorsun.
Annem hep bizim zorumuzla yapıyordu şimdi bizde saldık bi insan kendi istemesi lazım önce ve kendinin farkına varması lazım.
Çok konuştum moralim çok bozuk bu konudan dolayı dün yanındaydım :KK43:

tamam canim anlaşildi. ben 32 yasindayim hic bir zaman incecik olmadim 20 yadinda 56 kiloydum kemikliym. tesekkur ediyorum desteginiz ve ilginiz icin.

Klavye hatası olmuştur canım. Yaşın kaç gençsindir verirsin sebat edersen
Benim annem 57 yaşında 1.45 boyu ve 105 kilo :KK61:
120 kiloydu meşhur diyetisyenlere götürdük neler yaptık zorla 20 kilo verdi 1.5 yılda sonra pes etti bide engelli o yüzden sporda yapamıyor 5 kilo geri almış zamanında kullandığı kortezyonlu iğneler yüzünden iştah açılmış ve hızla kilo aldı :KK43:

Hiç moralini bozma sen yaşın gençtir ve bilinçlisin en önemlisi ve zayıflamak istiyorsun.
Annem hep bizim zorumuzla yapıyordu şimdi bizde saldık bi insan kendi istemesi lazım önce ve kendinin farkına varması lazım.
Çok konuştum moralim çok bozuk bu konudan dolayı dün yanındaydım :KK43:

Kızlar 3 kestane 2 küçük dilim kabak tatlısı yedim

Normalde olsa kestane baya bi yerdim sayısını bilmiyom artık kabak tatlısıda bi tabak yerdim yani baya baya kısıyorum maşallah bana :nazar:

Şimdi maden suyu içicem

Bu sabah buğday ekmekli tost yani 2 dilim ekmek 2 zeytin 1 tatlı k.bal 1kk peynir tartıda 64.1 geldim ama akşam 5.30 da yemek yemiştim ondandır herhalde

Kızlar tavuk döner diyete uygunmu çok yağlı ya öğlede nw yiyceğimi bilmiyorum evde de değilim işteyim evde zaten yemek de yok

ekmek arası yarım döner hiç uymaz bence dediğin gibi hem yağlı hem yarım ekmek yediriyo, ev yemeği yapan yerler varsa sebze yemeği söyleyebilirsin, yada sadece çorba salata mesela

yumurta beyazı , 3 dilim ekmek, peynir az tahin zeytin ile kahvaltımı bitirdim, gün boyu pek birşey yemeden geçiyor, akşam da dikkat ettmmi daha iyi olacak inşaallah

Back
X