- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel.17 senelik evliyim ben ama 17 yıl boyunca böle değildi.bazen bizdede oldu böle durumlar geçicidir üzülme.sen at adımı yani sarılmadan nasıl duruyorsun ki.bazen bizde üç beş gün sarılmayınca ben atlarım üstüne yada çağırırım kollarımı açıp geeel diye.yada eşim yapar çağırmayınca gelmiyon der.
yaşınız kaç elif arkadaşım. Bizim yaşımız ilerde galiba size göre. ben 38 eşim 47
17 yıl mı :) Maşallah17 senelik evliyim ben ama 17 yıl boyunca böle değildi.bazen bizdede oldu böle durumlar geçicidir üzülme.sen at adımı yani sarılmadan nasıl duruyorsun ki.bazen bizde üç beş gün sarılmayınca ben atlarım üstüne yada çağırırım kollarımı açıp geeel diye.yada eşim yapar çağırmayınca gelmiyon der.
amiin inşallah.evliliğimin ilk yıllarında bana da oooo çok gelirdi insanlar 20 yıl falan deyince ama zaman çok çabuk geçiyormuş onu anladım.dönüp baktığımda 17 yılı biz değil başkası bitirmiş sanki.ben hala kendimi 3 -5 yıllık evliyim sanıyorum.17 yıl mı :) MaşallahAllah bize de nasip etsin
Çocuk olunca çocuğun yanında sarmaş dolaş olmak çocuk açısından nasıl olur bilmem. Ama sarılabilirsiniz eşinizden beklemeyin.
ne güzel.![]()
Yaa alkış mı yapıyor çokk tatlııBebeğim küçük onun yanında sarılınca bize bakıp alkış yapıyosonra eşimle onu alıp sarmalıyoruz ayy kocacıma sarılasım geldi gelsede sarılsam
ne güzel bi konu olmuş
Yaa alkış mı yapıyor çokk tatlıı
Benim kızımda mı böyle yapcak acaba
Çok hoşuma gitti :))
ya değişir bazen uzak otururuz, bazen yanyana bazen ben dizine yatarım uyurum, bazen ben yatarım o oturur, bazen aşagıdaki odaya gecerim o üstte kalır...değişken..Arkadaşlar,
Merak ettim de sizler eşinizle örneğin film seyrederken salonda sarılırmısınız. yada akşamları koltukta otuturken. Cinsellik anlamında değil bu. Bu gündelik hayatta.
Ben 12 yıllık evliyim. 10 yaşında bir oğlum var. Evliliğimizin ilk yıllarında hep yanyana oturur sarmaş dolaş olurduk. Elele dolaşırdık. Son yıllarda hiç. Acaba normal olan ne merak ettim de.
Maşallahh miniğe nazarlardan korusun Rabbimİnş yapıcak annesi :)
8 aylık daha ama öğrendi alkışı biz onun her hareketine alkış yapıyoruz o da her ne yapsak bize alkış yapıyoeşimle ortamıza alıp sarılınca bi babasının yanağına ağzını kapıyo bi benim
öpücük yapıyo bize küçüğüm