eşnizle oturuken sarılırmısınız

Evet ama sürekli o şekilde oturmayız. Film falan izlerken genelde. Ayrı oturduğumuz da oluyor.
 
17 senelik evliyim ben ama 17 yıl boyunca böle değildi.bazen bizdede oldu böle durumlar geçicidir üzülme.sen at adımı yani sarılmadan nasıl duruyorsun ki.bazen bizde üç beş gün sarılmayınca ben atlarım üstüne yada çağırırım kollarımı açıp geeel diye.yada eşim yapar çağırmayınca gelmiyon der.
ne güzel. :(
 
17 senelik evliyim ben ama 17 yıl boyunca böle değildi.bazen bizdede oldu böle durumlar geçicidir üzülme.sen at adımı yani sarılmadan nasıl duruyorsun ki.bazen bizde üç beş gün sarılmayınca ben atlarım üstüne yada çağırırım kollarımı açıp geeel diye.yada eşim yapar çağırmayınca gelmiyon der.
17 yıl mı :) Maşallah :nazar: Allah bize de nasip etsin
 
17 yıl mı :) Maşallah :nazar: Allah bize de nasip etsin
amiin inşallah.evliliğimin ilk yıllarında bana da oooo çok gelirdi insanlar 20 yıl falan deyince ama zaman çok çabuk geçiyormuş onu anladım.dönüp baktığımda 17 yılı biz değil başkası bitirmiş sanki.ben hala kendimi 3 -5 yıllık evliyim sanıyorum.
 
12 yıllık evliyiz ve hep sarılırız, hatta gider öperim çocuklarımın yanında.. aşkımsın derimm.. kızıma çok seviyorum ben bu babayı yaaa derimmm :) oda gülümser ve mutlu mutlu izler:) siz sarılın... hatırlatın ve hep böyle kalmak için çaba gösterin ;)
 
Başlığı sıkılır mısınız okudum.

Sarılmak önemlidir. Evliliği ayakta tutan şeylerden en önemlisi ten temasıyla o sevgiyi, enerjiyi karşıdakine hissettirmektir bence. Bütün akşam boyunca sarılmayız, sarılarak oturmayız ama sarılma dakikalarımız var bizim. Dakikalarca uzun uzun sarılır öperiz birbirimizi gecede bir kaç kez. Sonra herkes kendi koltuğuna geçer. Ya da yan koltuktan bir el uzanır bir kaç dakkalığına, sonra yaptığımız işe geri döneriz. Uyurken de öyle, sarılır sohbet eder uykumuz gelince totomuzu döneriz.
 
Normalde eşinizle ilişkiniz nasıl ben merak ettim. Sevdiğinizi ve sevildiginizi hissediyor musunuz? Genel olarak mutlu bi çift misiniz ?
 


Burdaki bayanlar tam aşk pıtırcığı çıktı maşallah :)) Allah nazarlardan korusun.. :)

Çok göreceli bir durum bu.Kişi var aşıktır seviyordur ama mıc mıc dipdipe her dakika olmayı sevmez daha mesafelidir ama tabiki seviyordur.Kişi var yapış yapış ilişkiden hoşlanır..Bu sadece erkek değil kadın içinde geçerli.Yani kadının da mesafeli olanı var.İyi gün olur kanınız kaynar bazen de uzak durmak istersiniz. El ele film izlememek bi şeylerin bittiği anlamına gelmez ki.Saygı varya o saygı bence herşeyin başı...Ha bu arada bazen mesafede iyidir :)
 
Bizde sarılmayı yani tensel teması çok severiz.bütün akşam öyle oturmayız tabi ama sık sık sarılır opusuruz.çocuklarım 16 ve 12 yaşlarında. Yanlarında özellikle sarılırız hatta onlarda katılır bize. Biz buna "family hug"diyoruz aramızda. Yani aile sarılışı. .
Çocukların yanında eşlerin birbirine sevgi dolu davranması onlarında mutlu eder.huzurlu ve sıcacık bir yuvada olmak çocukların kendini guvencede hissetmesini sağlar.
 
Bebeğim küçük onun yanında sarılınca bize bakıp alkış yapıyo :KK68: sonra eşimle onu alıp sarmalıyoruz ayy kocacıma sarılasım geldi gelsede sarılsam :KK200: ne güzel bi konu olmuş
Yaa alkış mı yapıyor çokk tatlıı
Benim kızımda mı böyle yapcak acaba
Çok hoşuma gitti :))
 
Maşallah ne güzel yazmış herkes. Hele 17 yıllık evli arkadaşın yazdığı şeyler ne kadar mutlu etti beni. Artık evlilikler huzurlu, eşler birbirini anlıyor. Çok güzel. Biz de 4 yıllık evliyiz 3 yaşında oğlum var. O izin verdiği müddetçe sarılıp otururuz. Ayrı ayrı oturduğumuz da olur ama.
 
Yaa alkış mı yapıyor çokk tatlıı
Benim kızımda mı böyle yapcak acaba
Çok hoşuma gitti :))

İnş yapıcak annesi :)
8 aylık daha ama öğrendi alkışı biz onun her hareketine alkış yapıyoruz o da her ne yapsak bize alkış yapıyo :KK200: eşimle ortamıza alıp sarılınca bi babasının yanağına ağzını kapıyo bi benim :KK36:öpücük yapıyo bize küçüğüm
 
Arkadaşlar,
Merak ettim de sizler eşinizle örneğin film seyrederken salonda sarılırmısınız. yada akşamları koltukta otuturken. Cinsellik anlamında değil bu. Bu gündelik hayatta.
Ben 12 yıllık evliyim. 10 yaşında bir oğlum var. Evliliğimizin ilk yıllarında hep yanyana oturur sarmaş dolaş olurduk. Elele dolaşırdık. Son yıllarda hiç. Acaba normal olan ne merak ettim de.
ya değişir bazen uzak otururuz, bazen yanyana bazen ben dizine yatarım uyurum, bazen ben yatarım o oturur, bazen aşagıdaki odaya gecerim o üstte kalır...değişken..
sokakta ya koluna girerim yada ellele yada free yürürüz...
birşeylerin normali bu şu diyemeyiz. her an duygular, düşünceler değşiyor. o gune ayak uydurmak lazım diye düşünüyorum...
 
İnş yapıcak annesi :)
8 aylık daha ama öğrendi alkışı biz onun her hareketine alkış yapıyoruz o da her ne yapsak bize alkış yapıyo :KK200: eşimle ortamıza alıp sarılınca bi babasının yanağına ağzını kapıyo bi benim :KK36:öpücük yapıyo bize küçüğüm
Maşallahh miniğe nazarlardan korusun Rabbim
Bende görcem bu günleri inşallah heyecanla bekliyorum :))
 
genelde cocugu olanlar cocuk kıskanıyo demıs... bızde cocuk olana kadr sarılalım o zaman tadını cıkaralm madem kısıtlanacaz :) ama rabbm bı ewlat nasp etsnde ınsallahh geceler cuvalamı grdı canm yıne sarılrz :)
 
Back
X