eşnizle oturuken sarılırmısınız

Normalde eşinizle ilişkiniz nasıl ben merak ettim. Sevdiğinizi ve sevildiginizi hissediyor musunuz? Genel olarak mutlu bi çift misiniz ?
Sevgi sözcüklerin var. Gün içinde mesajla bile seni seviyorum deriz. Ama son birkaç yılda oturup sarılmiyoruz:(

Burdaki bayanlar tam aşk pıtırcığı çıktı maşallah :)) Allah nazarlardan korusun.. :)

Çok göreceli bir durum bu.Kişi var aşıktır seviyordur ama mıc mıc dipdipe her dakika olmayı sevmez daha mesafelidir ama tabiki seviyordur.Kişi var yapış yapış ilişkiden hoşlanır..Bu sadece erkek değil kadın içinde geçerli.Yani kadının da mesafeli olanı var.İyi gün olur kanınız kaynar bazen de uzak durmak istersiniz. El ele film izlememek bi şeylerin bittiği anlamına gelmez ki.Saygı varya o saygı bence herşeyin başı...Ha bu arada bazen mesafede iyidir :)
En beğendiğim yorum bu oldu cnm. Esimde bende o mic mic sevgililerden değiliz sanki. Hepsi bu. Teşekkürler arkadaşım.

Arkadaşlar,
Merak ettim de sizler eşinizle örneğin film seyrederken salonda sarılırmısınız. yada akşamları koltukta otuturken. Cinsellik anlamında değil bu. Bu gündelik hayatta.
Ben 12 yıllık evliyim. 10 yaşında bir oğlum var. Evliliğimizin ilk yıllarında hep yanyana oturur sarmaş dolaş olurduk. Elele dolaşırdık. Son yıllarda hiç. Acaba normal olan ne merak ettim de.
Eşimle sinema dahil evde dahil sarılmayız sokakta yürürken istem dışı el ele tutuşuruz o kadar.
Sarılarak tv izlemek yada film izlemek çok zor boğucu ve sıkıcı :D
Birde ilk zamanlar da çok fazla sıkı fıkı olunca bir zaman sonra sıkıcı olmaya başlar bu sebepten nadir zamanlar da sarılmak daha uygun olur.
Ben şu anda film vs seyrederken kendi özel koltuğum da otururum eşim de kendi koltuğun da temas yok yani. Arada bir ayağa kalktığımızda hangimiz kalkarsa küçük sataşmalar buseler vs yaparız birbirimize o kadar. :D

Çocuk olunca çocuğun yanında sarmaş dolaş olmak çocuk açısından nasıl olur bilmem. Ama sarılabilirsiniz eşinizden beklemeyin.
İyi olur.çocuklar anne ve babalarının birbirine aşık olduğunu görünce daha mutlu oluyorlar. Biz devamlı sarılır öperiz birbirimizi.çocuklarda mutlu bir aile içinde olduğunu bilir ve onlarda bizi devamlı öper sarılır ve birbirlerini.sevgiyi böyle öğreniyorlar.

Burdaki bayanlar tam aşk pıtırcığı çıktı maşallah :)) Allah nazarlardan korusun.. :)

Çok göreceli bir durum bu.Kişi var aşıktır seviyordur ama mıc mıc dipdipe her dakika olmayı sevmez daha mesafelidir ama tabiki seviyordur.Kişi var yapış yapış ilişkiden hoşlanır..Bu sadece erkek değil kadın içinde geçerli.Yani kadının da mesafeli olanı var.İyi gün olur kanınız kaynar bazen de uzak durmak istersiniz. El ele film izlememek bi şeylerin bittiği anlamına gelmez ki.Saygı varya o saygı bence herşeyin başı...Ha bu arada bazen mesafede iyidir :)
Özellikle eşim çok sevdiğini bilirim ama çok fazla yapış yapış olmaktan hoşlanmaz bende zorlamam zaten.
Aşk Pıtırcığı diye yazdığın da Annemle babam aklıma geldi :D
45 yıldır evliler sanki yeni evli çiftler gibiler hala.
O huysuz asabi babam annemi görünce yağları erir biz 3 kardeşiz bizim yanımız da bile hala sarılırlar minik buseler kondururlar babam eli hiç boş gelmez 8 Mart kadınlar gününü bile bahane edip anneme çiçek yollar evlilik yıl dönümü doğumgünü 14 Şubat 29 ekim Cumhuriyet bayramı aklınıza gelen tüm özel ve resmi günlerde anneme hediyeler çiçekler annemde öyle babamı birgün saç baş dağınık karşılamamıştır süslü püslü karşılar babamı.
Babam işe giderken annem dahil hepimizi öper giderdi hala da öyle.İşten gelince annem kapıyı açacak illa çaktırmadan bakarım hemen annemin dudağına bir öpücük kondurur.
Babam anneme derki "Aşkım sakın ben ölmeden ölme ben sessizliğe dayanamam kahrımdan ölürüm ömrümün hayatımın kadını çocuklarımın anası" der.
Ama babam özünde öyle huysuz sinirli bir adamki ama annem babamı çok güzel idare ermiştir.Kavgalarını bilmem.Aslında babam annemle bazen kavga ederdi annem hiç cvp vermez tamam canım der susardı zaten bir kaç saat sonra babam elinde çiçek özürler diler cilveler yapar anneme annemde Kıyamaz affeder zaten istese de annem özünde kapris yapamaz hiç.
Babam 75 annem 66 yaşında ve hala Aşk pıtırcıkları :D

amiin inşallah.evliliğimin ilk yıllarında bana da oooo çok gelirdi insanlar 20 yıl falan deyince ama zaman çok çabuk geçiyormuş onu anladım.dönüp baktığımda 17 yılı biz değil başkası bitirmiş sanki.ben hala kendimi 3 -5 yıllık evliyim sanıyorum.
Ne güzel :) bizim daha 9 ay oldu. İnsan mutlu olunca yılların nasıl geçtiğini anlamıyordur. Biz de evlenmeden önceki günler şafak sayıyorduk düğüne kadar. Sanki zaman geçmiyordu. Şimdi de çok hızlı geçiyor :)

Değişken bizim durumumuz. Bazen o bir koltukta ben bir koltukta ayaklarımızı uzatırız, bazen aynı koltukta ama ayrı bedende tv izleriz, bazen de ben gider sarılırım. Eşim pek sevmiyor sarılmayı nadir olur. Ben de çok takılmıyorum aslında ben de sıkıntıya gelemem çünkü.

Biz sarılıyoruz. Neredeyse 2 yıllık evliyiz. Ama bence evde çocuk varken de sarılmakta bir sakınca yok. Çocuklar böylelikle mutlu bir ailede yaşadıklarını bilirler.

Eşimle sinema dahil evde dahil sarılmayız sokakta yürürken istem dışı el ele tutuşuruz o kadar.
Sarılarak tv izlemek yada film izlemek çok zor boğucu ve sıkıcı :KK70:
Birde ilk zamanlar da çok fazla sıkı fıkı olunca bir zaman sonra sıkıcı olmaya başlar bu sebepten nadir zamanlar da sarılmak daha uygun olur.
Ben şu anda film vs seyrederken kendi özel koltuğum da otururum eşim de kendi koltuğun da temas yok yani. Arada bir ayağa kalktığımızda hangimiz kalkarsa küçük sataşmalar buseler vs yaparız birbirimize o kadar. :KK70:
Gayet doğal dimi. Valla böyle düşünen çift olarak tekmiyiz diyordum.:dua:

Özellikle eşim çok sevdiğini bilirim ama çok fazla yapış yapış olmaktan hoşlanmaz bende zorlamam zaten.
Aşk Pıtırcığı diye yazdığın da Annemle babam aklıma geldi :KK70:
45 yıldır evliler sanki yeni evli çiftler gibiler hala.
O huysuz asabi babam annemi görünce yağları erir biz 3 kardeşiz bizim yanımız da bile hala sarılırlar minik buseler kondururlar babam eli hiç boş gelmez 8 Mart kadınlar gününü bile bahane edip anneme çiçek yollar evlilik yıl dönümü doğumgünü 14 Şubat 29 ekim Cumhuriyet bayramı aklınıza gelen tüm özel ve resmi günlerde anneme hediyeler çiçekler annemde öyle babamı birgün saç baş dağınık karşılamamıştır süslü püslü karşılar babamı.
Babam işe giderken annem dahil hepimizi öper giderdi hala da öyle.İşten gelince annem kapıyı açacak illa çaktırmadan bakarım hemen annemin dudağına bir öpücük kondurur.
Babam anneme derki "Aşkım sakın ben ölmeden ölme ben sessizliğe dayanamam kahrımdan ölürüm ömrümün hayatımın kadını çocuklarımın anası" der.
Ama babam özünde öyle huysuz sinirli bir adamki ama annem babamı çok güzel idare ermiştir.Kavgalarını bilmem.Aslında babam annemle bazen kavga ederdi annem hiç cvp vermez tamam canım der susardı zaten bir kaç saat sonra babam elinde çiçek özürler diler cilveler yapar anneme annemde Kıyamaz affeder zaten istese de annem özünde kapris yapamaz hiç.
Babam 75 annem 66 yaşında ve hala Aşk pıtırcıkları :KK70:
Evet yaşla ilgisi yoktur. Tarz la ilgisi olabilir.

Gayet doğal dimi. Valla böyle düşünen çift olarak tekmiyiz diyordum.:dua:
Ben evlilik olsun flört olsun kadın erkek ilişkilerin de çok canımlı cicimli olunmasının ilişki açısından çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
Kadınlar 50 yılda geçse aynı şekilde davranabilir ama erkekler bir zaman sonra sıkılıyor.
Daha önce erkek çok sıkı fıkı olursa kadında ki beklenti çoğalır devamı gelmeyince de paronayalar başlar ;)
En iyisi mesafeyi korumak her ne kadar kocasıyla sarılmak istese de kadın bu duruma kendi müsaade etmemeli diyorum.

Back
X