espoir_ Burun Estetiği Ameliyatı

evet bende merak ediyorum pink7 nın dediği gibi mi ilgisizmi nasıl biri?birde espoir nekadara olmuştun canım ameliyatı özelden yazabilirmisin bana fiyatını şimdiden teşekkür ederim.

espoir öncelikle geçmiş olsun 4 haftamı oldu burnun birde onur erol ilgisizmiş biçok kişiye diye duydum senle diyaloğu nasıldı güle güle kullan burnunu bende beğendim :)

teşekkür ederim. hayır 2 ayı geçti ameliyat olalı, albümde 4 haftalık fotolar var ama

canım çok güzel olmuş bende çok beğendim güle güle kullan

teşekkür ederim :)

evet bende merak ediyorum pink7 nın dediği gibi mi ilgisizmi nasıl biri?birde espoir nekadara olmuştun canım ameliyatı özelden yazabilirmisin bana fiyatını şimdiden teşekkür ederim.

çok yoğun bi insan olduğu için bi hastasına saatlerini ayırmıyo tabiki (ilgiden kastınız buysa eğer)
ama bence ilgisiz değil. yani en azından ben kendi adıma yeteri kadar ilgilendiğini düşünüyorum kendisinin

Merhaba,

Hepinizi alkışlıyorum....

Konuyu açan arkadaşınızın topiğini ne hale getirdiniz.

Bravo size.

Eğer konu dışı veya sizi rahatsız eden bir durum varsa bunu kötü içerik ile yönetime bildirmeniz yeterlidir. Cavap vererek arkadaşınızın topiğini çorbaya döndürdünüz.

Tekrar alkışlıyorum sizi. Hemde ayakta....

kızlar 3 yeni foto ekledim..
sol tarafımdaki şişlikler baya indi ama sağ tarafım daha şiş sola göre, o yüzden sağdan bakınca
burnum daha büyük görünüyo sanki:uhm: sizce de öyle mi

kızlar 3 yeni foto ekledim..
sol tarafımdaki şişlikler baya indi ama sağ tarafım daha şiş sola göre, o yüzden sağdan bakınca
burnum daha büyük görünüyo sanki:uhm: sizce de öyle mi

Canım tekrar baktm resimlerine evet çok belli olmuyo resimler uzakk olduğu için ama için şuan rahat olsun benim 4.5 ay oldu şişler iniyo inmesine ama orantısızlık mevcutlaştı şöyle açıklayım sol burun etli kısmı ucu elimle yokladığımdada hafif sert ve şiş ama sağ burun etli kısmım indi ve bu şiş kalan kısım şuan hafif asimetrik gösteriyo burnumu bakalım bekliyorum bende eşitlensin diye bazılarının 6 ayda bazılarının 9 ayda iniyomuş şişlikler bekleyip görücess

cnaım resımlerıne ulasamadım eger ıletısım adresınden gorebılme sansım varsa eklermısın benı [
]

espoir merhaba.Onur erol a burun ameliyatı olmuşsun sanırım.Bende başarız bi ameliyat geçirdim ve geçen sene onur erolla görüşmeye gittim kendisi bir sene beklemem gerektiğini söyledi bu temmuza tekrar randevu aldım.Fakat sorunum şu ki görüşmeye gittiğimde hiç dinlemedi bile 2. ameliyatımı ona olmayı düşünüyorum ama ilgisinden şüphelerim var sana çizim yapıp neler istediğini sordu mu yoksa nası olacağını tamamen ona mı bıraktın?bir de albümün varsa görebilir miyim?

çok meşgul bi insan olduğundan fazla vakit ayırmamış demekki.. eğer temmuzda ona
ameliyat olacaksan ameliyat öncesi konuşmak istediklerini konuş mutlaka kafanda soru
işaretleri kalmasın. bana muayene ve burun tasarımı sırasında yapacaklarını anlatmıştı
sonrada soruların varsa cevaplandırayım demişti
çizim yaparken falan benim fikrimi sormadı, kendisi yaptı :) zaten bende en uygun burnu
yapacağını düşündüğümden şöyle olsun böyle olsun demedim kendisine bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…