Çok sağol beni kabul ettiğin için.. Sınavlarında başarılar dilerimKabul ettim bile
bu ara yoğunum sınavlarım olduğu için çok giremiyorum siteye
Çok sağol beni kabul ettiğin için.. Sınavlarında başarılar dilerim
Seni görünce anladım.. Onur Erol çok doğal burun yapıyor gerçekten.. Bazı yerlerde burnum büyük mü diye yazmışsın ama benim bir tanıdığım ameliyat oldu Onur Bey'e.. Neden olduğunu da çok anlamadım düzgün burunlu, küçük suratlı ve küçük burunlu bir kızdı.. Her neyse ameliyattan 1, 1buçuk ay sonra gördüm aman dedim bu ne küçücük suratlı kız koskocaman burun sonra aradan 1-2 ay daha geçti tekrar gördüm o kadar düzgün olnmuştu ki yanımda erkek arkadaşıma sordum bu kızın burnu estetik sence dedim saçmalama dedi.. Ben de Onur Erol ve Serdar Eren arasında kaldım şu an Onur Erol burnun tekrar yapılması lazım diyor Serdar Eren ek dolgu maddesiyle düzeltirim diyor. Çok zor bir karar aynı şeyi dolgu maddesiyle yapabileceklerse ameliyat olmak istemiyorum.. Bu arada senden rica etsem arada fotolarını güncelleybilir misin yeni halini de merak ediyorum çünkü çok fark ediyor..
Merhaba, ben de kisa zamanda ameliyat olmayi düsünüyorum ve okuduklarimdan anladigim kadariyla güzel ve dogal bir burnunuz olmus.Fotograflari görme imkanim var mi? Gercekten güzel sonuclar görüp cesaretlenmeye ihtiyacim var, cok korkuyorum. Almanya da cevremde pek ameliyat yapan yok, türkiye bu konuda cok önce. Simdiden tesekkürler:)
ben goremıyorum resimleri cok merak ettim.. bu arada hayırlı olsun :)
burnunu çok merak ediyorum ekleme talebimi kabul eder misin albümün gözükmüyor
merhaba bende ikinci ameliyatımı olucam ama onur beyin yaşından dolayı biraz tedirginim aslında.. resimleri görmek isterim...
geçmiş olsun ben de merak ettim burnuşunuzu
cok guzel ve dogal olmuss hayırlı olsnn =)
Uzunca bir süredir bu bölümü sessiz sakin takip ediyodum arkadaşlar :)
ameliyat tecrübelerini paylaşan arkadaşlara burdan teşekkür ediyorum, çok yararlı oldu paylaşımları benim için a.s.
vee nihayet bende 4 hafta önce Onur Erol'a ameliyat oldum
100 mesajım olmadığı için fotoğrafları buraya koyamadım
herkese açık albümde topladım, merak edenler ordan bakabilir
ilerleyen zamanlarda burnum değiştikçe yeni fotolarla güncelliycem albümü
Burnumun eski halini de albüme ekledim kızlar
beni de ekler misiniz? merak ettim ..
ya malatya da bilge bey e ya da ist da emre ilhan a ameliyat olmak istiyordum.. ama onur erol hep aklımdaydı .. artık ameliyatlara o girmiyor diye duydum.. sizinkini o mu yaptı asistanları mı ?
eklerim tabi..
hala ameliyat yapıyo kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?