- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cımbızla kelimr seçmiş olmak istemezdim ama; siz " hangisi " diye sorarak zaten eşinizin yapacağı o tarz her türlü espiriye kapıyı açmışsınız.Selam bayanlar..
Az önce yemek yiyorduk eşimle birlikte, neyse bana takılıyodu falan filan. Karım bana kızar dedi bi konu için ben de şakasına hangisi dedim, evdeki dedi. Sonra evdeki deyince aklıma internette dolaşan bi karikatür geldi dedi, neymiş o dedim. Bi tane ünlü güzel bi bayanın fotoğrafının altına bi adam 'ulan bunu görünce evdekine ekmek veresim gelmiyo' yazmış dedi gülerek çok komik falan dedi, ben de bozuldum çünkü ne alaka yani konuyla. Dedimki sen bişey ima etmeye çalışıyorsun, ne alaka şimdi dedim. O da amaaan senle konuşan da kabahat, sana espri yapan da kabahat dedi. Böyle bu tarz espriyi kaldırabilen bi yapım yok, sizce nasıl davranmalıyım bu konunun üzerine?
Ben olsam çok önemsemezdim sanki biraz alınganlık yapmışsınız, karikatürü hatırlaması size bir şey ima ediyor anlamına gelmez erkekler bizler gibi hassas düşünmüyor maalesef, akıllarına geleni olduğu gibi söylüyorlar daha düz mantığa sahipler yaniSelam bayanlar..
Az önce yemek yiyorduk eşimle birlikte, neyse bana takılıyodu falan filan. Karım bana kızar dedi bi konu için ben de şakasına hangisi dedim, evdeki dedi. Sonra evdeki deyince aklıma internette dolaşan bi karikatür geldi dedi, neymiş o dedim. Bi tane ünlü güzel bi bayanın fotoğrafının altına bi adam 'ulan bunu görünce evdekine ekmek veresim gelmiyo' yazmış dedi gülerek çok komik falan dedi, ben de bozuldum çünkü ne alaka yani konuyla. Dedimki sen bişey ima etmeye çalışıyorsun, ne alaka şimdi dedim. O da amaaan senle konuşan da kabahat, sana espri yapan da kabahat dedi. Böyle bu tarz espriyi kaldırabilen bi yapım yok, sizce nasıl davranmalıyım bu konunun üzerine?
Ben olsam çok önemsemezdim sanki biraz alınganlık yapmışsınız, karikatürü hatırlaması size bir şey ima ediyor anlamına gelmez erkekler bizler gibi hassas düşünmüyor maalesef, akıllarına geleni olduğu gibi söylüyorlar daha düz mantığa sahipler yani
Ben kendi düşüncemi söyledim, bana göre alınacak bir durum yok belki de bu kendine özgüvenle ilgili bir mesele, bu arada konu sahibinin özgüveni ile ilgili kesinlikle bir problemi var ya da yok şeklinde yorum yapmıyorum yanlış anlaşılmasın, erkekler düz mantığa sahiptir ve söyledikleri lafın altında bir şey yatmaz bunu daha çok biz kadınlar yaparızAkıllarına geleni söylemezler , işlerine geleni söylerler.
Esprili ortamlarda da abartirlar. Karşılığı verilse düz mantık dinlemeden trio atarlar.
Kim olsa alınır bu şakaya.
O anlık öyle gelişti, onu demem. Cımbızla kelime seçmeyelim
Ben kendi düşüncemi söyledim, bana göre alınacak bir durum yok belki de bu kendine özgüvenle ilgili bir mesele, bu arada konu sahibinin özgüveni ile ilgili kesinlikle bir problemi var ya da yok şeklinde yorum yapmıyorum yanlış anlaşılmasın, erkekler düz mantığa sahiptir ve söyledikleri lafın altında bir şey yatmaz bunu daha çok biz kadınlar yaparız
Laf olsun diye konuşmuş. Hem de tepkini merak etmiştir. Saçmalamış yani.Selam bayanlar..
Akabinde söylediğiniz için tepki vermedi.çünkü biliyor sizin karşılık olarak söylediğinizi.durup dururken böyle bir şey söyleyin bakın o zaman nasıl alınıyor.Alınmaya hakkı olmadığı ve alınınca suçlu çıkacağı için o anda alınmamış.Ben de ona bu tarz bişeyi bayana uyarlayıp söyledim akabinde. Tepki vermedi
Selam bayanlar..