Esra&Berat'ın yeni evi...

Eviniz çok güzel güle güle oturun yeni evlisiniz sanırım tebrik ederim ayrıca Mutfağınız hazır mutfak mı ya da siz isteğinize göre mi yaptırdınız

Eviniz çok güzel ve ferah görünüyor. Zevkle döşenmiş. Güle güle oturun. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.

Eviniz çok güzel güle güle oturun yeni evlisiniz sanırım tebrik ederim ayrıca Mutfağınız hazır mutfak mı ya da siz isteğinize göre mi yaptırdınız

4 yıl oldu evleneli ama yeni evle yeniden evlendik diyebilirim.. çok sağol cnm çok daha güzelleri sizlerin olsun..dolaplar hazır değil evi aldığımızda vardı seçme şansım olsa siyah beyaz renk seçerdim,duvarları da duvarkağıdı falan..

Çok teşekkürler hepimzin:)Olsun canım ama ben çok beğendim mutfak dolaplarını Duvar kağıdını da sonra yaptırabilirsin Bu kadar olmuş ya yerimseniben

maşallah ne kadar güzel bir eviniz var çokda geniş hele mutfaga bayıldım geniş ferah mutfakları çok beğeniyorum güle güle oturun evinizde herşey çok güzel

çook teşekkürler.. oturma odasının halısını değiştirdim yeni resim çekersem atarım..

Soruldu mu bilmiyorum ama hangi semtte oturuyorsunuz acaba, çok özel olmazsa...
Yani bir inşaat firmasının evleri mi yoksa normal bir apartman dairesi mi?
Eşyalarınız zaten çok güzel fakat evin içi de çok hoşuma gitti, o sebeple soruyorum, merakımı bağışlayın:asigim:

harıka bır ev gezerken ıcım acıldı huzur doldum
sızde huzurla mutlulukla yasayın yenı evınızdea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…