- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi benim havinim 15
Konu sabaha kapanir, mune cimbizini konusturur demistim ama olmamamis.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim galiba, ama emin degilim.
Deniyim bakalim bi.
Simdi esranin kocasi x, aliyi ariyor( ali beraber calistigi bi arkadasiymis).
Aliyi ariyor ariyor acmiyor.
En sonunda alinin karisi mesaj atiyor ben ali degilim diye. Esranin kocasi x de " tm' diyor bide gulucuk koyuyor mesajin sonuna( tebessum koymus dedigi bu olsa gerek).
Sonra esra basliyor" vay senin aradgini biliyorda bu kari nasil sana mesaj atiyor?".
Esranin kocasinin savunmasiysa soyle" onlar kari koca beraberce kullaniyor telefonu".
Simdi son olarak esranin meraki dedigimiz ve ne oldugunu anlayamadigimiz konu basligina donersek: esra merak ediyor gercektende berabermi kullaniyorlar telefonu yoksa kocasi esraya yalanmi soyledi.
Son olarakta soru soyle: bu meraki gidermek icin sizce esra bi arkdasa sorsunmu bunlarin gercektende beraber telefon kullanip kullanmadigini?
Konuya benim cevabim: esra calismiyor galiba dimi, ve cocuguda yok galiba? Cok bos vakti var buyuk ihtimal coook.
Esranın kocasına gülücüklü mesaj gelmiş, sizde dur benim KK hesabım var ordan soralım üyeler kesin bilir mi dediniz?![]()
Esranın kocasına gülücüklü mesaj gelmiş, sizde dur benim KK hesabım var ordan soralım üyeler kesin bilir mi dediniz?![]()
Anlamadım.Slm arkadaslar kardesim gibi sevdigim arkadasim adina yaziyorum ...simdi esra arkadasimizin kocasi insaatta calisiyor benimki gibi neyse bunlarin bi arkadasi var adi ali bu adami kocasi is icin kac kez ariyor ve cvb kimse vermiyor sonra biri mesaj atiyor karisi yani burda olmadigini soyluyor eside cvb yazmis ama bide tebessüm etmis kız kim diye sormus esinin arkadası oldugunu söylemis kizmista niye karisi cvb veriyor bilmiyormu sensin falan diye kocasida kari koca birlikte tl kullaniyor ben israrla aradim kadinda burda olmadigini yazdi bende tmm dedim msjlarida karisina gostermis simdi bu msj atani esra görmus ablasinida taniyor sizce abartiyormu ki oyle degilsede gercekten tlf o kadinin kullanip kullanmadigini ablasindam ogrensinmi kadinda iki cocugu var ve yine hamile...
He yaa ali o bicimmisAli nin kocasi mi varmis kizlar.
Dun geceden beri takip ediyorum. Bir cumle anladin mi dersen cevabim su sekilde olur "Alinin kocasi esra nin kocasina mesaj atmis , esra nin kocasi gulmus"He yaa ali o bicimmisbiraz daha zorlarsak daha neler cikacak duuurrr
bende bisey anlamadim anacim,kim kime?niye nicin?cik cikabilirsen isin icinden
![]()
Sorma yaa bende basindan beri,ha bu ikisinden supheleniyordum zatenDun geceden beri takip ediyorum. Bir cumle anladin mi dersen cevabim su sekilde olur "Alinin kocasi esra nin kocasina mesaj atmis , esra nin kocasi gulmus"![]()
Var bisey var. Du bakalim yakinda cikar kokusuSorma yaa bende basindan beri,ha bu ikisinden supheleniyordum zaten![]()
süpersiniz, Allah'ta sizi güldürsün emi.He yaa ali o bicimmisbiraz daha zorlarsak daha neler cikacak duuurrr
bende bisey anlamadim anacim,kim kime?niye nicin?cik cikabilirsen isin icinden
![]()
Aminnn canim cumlemizisüpersiniz, Allah'ta sizi güldürsün emi.
Takipdeyim anacim misirda patlattimVar bisey var. Du bakalim yakinda cikar kokusu![]()