esrarengiz adam

Hoşlansaydı numaranı isterdi zaten , Seninle vakit geçiriyor oyalanıyor eğleniyor aklınca .üstelik hemende geldin demesi samimiyetsizliğini belli ediyor net olarak.bunca zaman numaranı istemeyen belli bi adım atmayan adamla vakit geçirmen yazık olmuş .emin ol numarasını aldığı yada sosyal medyadan konuştuğu kac kız vardır.hayatında bir kişi istemiyor demek ki

Bu akşam konuştum niyetini soruyorum saçma saçma cevaplar normal değil .Madem görüşmeden sonra niyeti yoktu niye yazdı bir daha kahve istedi . Adam kendini sakladıkca ben üsteledim ama normal olmadigunu anladım

Bazı erkekler böyle maalesef mesai saatlerine eğlence arıyorlar, sosyal medya üzerinden flörtleşiyorlar ama icraat yok. Kaldı ki numara istememesi %100 bi evlilik ya da ilişkisi olduğunun kanıtı. Engelle gitsin, böyle dengesiz biri seni de dengesiz yapar bırakır başka hiç bir şey vermez.

Bazı erkekler böyle maalesef mesai saatlerine eğlence arıyorlar, sosyal medya üzerinden flörtleşiyorlar ama icraat yok. Kaldı ki numara istememesi %100 bi evlilik ya da ilişkisi olduğunun kanıtı. Engelle gitsin, böyle dengesiz biri seni de dengesiz yapar bırakır başka hiç bir şey vermez.
Dengesizin biri.Kaçamak cevaplar .Sorduğum sorulardan kaçması .Ya cozmedim ya da duygularım buna izin vermiyor. 3.5 aralıksız sabah günaydın mesaji ve akşamdan geceye konusma.Buluşma ikimiz açısından da olumlu geçmedi gibiydi.Buna rağmen ayrıldıktan sonra mesaj yazdı .Gene garip konuşması. Tekrar kahve icmek istemeşi. Bem sorular sordukca saçmalaması. Nasıl bir manyak ya .Ya evliliği ya sevgilisi ile sorunü var .Adamin bütünü tuhaf .

Siz neyi bekliyorsunuz ben anlamadim?
Zor oluyor burdan konusmasi istersen numarami vereyim oradan yaz diyeceksiniz bitti gitti bu kadar basit yani.
Mirin kirin mi yapacak ne yapacak ordan belli olacak zaten.
Yuzyuze kirdigi potu da heyecana verebiliyorum. Kurmak istedigi cumleyi yanlis kurmus sonrasinda da toparlamaya calismis ama becerememis.
3 ay konusmussunuz herhalde bulusmadan adam adini koymaya kalkmayacakti. Gorustukten sonra da siz kendinizi cekmissiniz garip olmus, adamin simdi acilasi varsa da acilamaz.

Sosyal medyayı yedikleri halt ortaya çıkmasn die kullanıyorlar dökümlerde çıkmıyor çünkü

Sizi öğrenmesini istemediği biri var
Evet kendini anlatmıyor sordukca kaçıyor Guven den bahsediyor bir de. Ve arkadaşımla yazışmam da çok komik ifadesini gördü iki gün uzattı bana mı yazdın bana mı diye .Arkamdan gelip yazismami okumuş .Güvensizlik suçladı .P yazışmayi gösterecekmisim. Asil o telefon bile cebine gizliye gizleye koydu. Ama o döndürdü olayı bana .

Back
X