- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Arkadaşım hakkında endişelendim.yoksa ısrar gibi bi amacım yok.bu olaylar üst üste olmuyor.iki hafta arayla.yani sıkboğaz etmek isteseydim günlerce arardim
Dipnotunuza cevabim imla hatası yapmış olmam gayet normal.cunku telefondan giriyorum hızlıca yazmam gerek..ama sizin bunu mesleğime bağlamaniz çok sacma..komik oldunuz doğrusu.Sizinle görüşmek istemiyor olabilir, canı sıkkın kimseyle görüşmek istemiyor olabilir, bir sıkıntısı olup size açmak istemiyor olabilir de olabilir bunun sonu yok. Sizin bu ısrarınız neden onu çözemedim arkadaşınızı kendi haline bırakın
Dip not: öğretmen hanım lütfen konunuzu bir okuyun bu kadar yanlış imla, cümle bozukluğu, yazım hatası konusun da hassas davranmanızı beklerdim.
Saol ya cevabin icinresmen musallat olmussunuz
Bu bahsettNiye bu kadar çok aradınız ulaşamayınca ev arkadaşını falan aradınız ya sıkılmıştır kız.
Seninle bir sorunu yoktuysa da artık vardır bence.
Bilmiyorum .belki de haklisiniz.bu aralar psikolojim normal degil.hep bi evham var uzerimde.kotu bir şey olacakmış gibi yoğun kaygılar yaşayıp sevdiklerim acısından endişe duyuyorum..belki de bu yüzden ısrarcı oluyorum.Bazen insanin cani konusmak istemeyebilir, bunda cokta takilacak bisey yok bence.
Bende oyleyim mesela. Arkadas cevrem genistir, karakterleri farklidir, kimi digerinden daha yorucudur, kimi daha rahat, kimi cok dertlidir, bir digeri ise cok iyiymis gibi davranip ancak uc saat sonra hungur hungur aglamaya baslar derdini anlatir.
Bir baska ornek; x arkadasim aradiginda bilirimki en az bir birbucuk saat bir ton sey konusup dertlesip, gulup eglenecegiz. O an vaktim olmayinca, acmiyorum, mesaj bile atmiyorum. Iki uc gun hatta bazen iki uc hafta sonra geri ariyorum, hic sorunda olmuyor. Ayni sekilde ben onu aradigimda oda acmayinca bi mesaj filan beklemiyorum.
Bazen cevap yazmam mesajlara, canim istemediginden. Bazen zamanim olmadigindan. Bazen onlar bana yazmaz veya geri aramaz. Nedir yani, koskocaman insanlariz. Kendi vaktimizi istedigimiz gibi harcayacagiz elbette.
Bir arkadasim sizin bu yaptiginiz gibi yapsa bana inanin sinirlenir, sirf tepkimden rahat birakmiyosunuz diye sizinle gorusmek istemem. Sizi sevmedigimden degil ama gicik ettiginizden bukadar israrla aramanizla.
Zaten tayinim çıktı.Eskisi gibi sık gorusebulecegimizi sanmıyorum.Rengarenk kelebekler merhaba..
Kendimi sizin yerinize koyuyorum: Ben olsam ben de merak ederdim. Ulaşamadıkça daha da merak ederdim.. Ama karşıdan cevap geldiğinde de karşı tarafın aramasını beklerdim..
Kendimi arkadaşınızın yerine koyuyorum: Tatildeyken bazen ben de kafamı dinlemek kimsenin telefonuna bakmak istemiyorum. Internete girmiyorum. Whatsapp vs kullanmıyorum. Hatta yeri geliyor telefonu kapatıyorum (özellikle de iş yerinden aranmamak için) Ama bu şekilde beni arayan biri olursa da merakta bırakmıyorum. Bu tarzda biri bana ulasmaya çalıştığında açık açık bir sureliğine kafamı dinlemek istediğimi söylüyorum.
Yani arkadaşınız da bir süre herkesten uzak kalmak istemiş olabilir. Zaten tatil dönüşünde görüştüğünüzde ortaya çıkar. Iyi olduğunu da belirtmiş bence kafanıza çok takmayın çok ısrarcı olmayın
Ben de telefondan yazıyorum dönüp ne yazdım diye okuyorum. Telefondan giriyorum bahane insanlara saygı duyulmadığı kanaati oluşuyor bende. Bir eğitimci doğru yazamıyor ve bu komik geliyorDipnotunuza cevabim imla hatası yapmış olmam gayet normal.cunku telefondan giriyorum hızlıca yazmam gerek..ama sizin bunu mesleğime bağlamaniz çok sacma..komik oldunuz doğrusu.
O senin düşüncen.bence çok sacma..Ben de telefondan yazıyorum dönüp ne yazdım diye okuyorum. Telefondan giriyorum bahane insanlara saygı duyulmadığı kanaati oluşuyor bende. Bir eğitimci doğru yazamıyor ve bu komik geliyor
Ben de telefondan yazıyorum dönüp ne yazdım diye okuyorum. Telefondan giriyorum bahane insanlara saygı duyulmadığı kanaati oluşuyor bende. Bir eğitimci doğru yazamıyor ve bu komik geliyor
ben telefonun hatalarini duzeltmekten biktim cok sIkIci
kendum icin soyledim taznak cok zor anlamindaYorum yapmış olmak için yorum yapmayın lutfen..Imla hatalarım olabilir.sebebini acikladim.bunu farklı şekilde dile getirmeniz ve konuyu meslekle bağdaştırmak nedir yaa..yazmak istemiyosaniz yazmayın,okumak istemiyosaniz okumayın kardeşim..
Öyleyse afedersin.anlayamadimkendum icin soyledim taznak cok zor anlaminda
önceki mesajları okumadan dalmışsın buraya..verdigin cevaptan da zeka yaşın belli oluyor..neyse kusum..anlamak istediğin gibi anla..Sizinle çok net görüşmek istemiyor. Siz de fazla sıkboğaz etmişsiniz arayıp arayıp durmuşsunuz. Evet iyi niyetle meraktan aramışsınız. Ama bazen geri çekilip o kişiden adım gelmesi lazım. Sonuçta bana geri dönmeyen devamlı aradığım halde 3. kişinin aramasıyla ulaşan kişiye neden sümük gibi yapışayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?