Esrarengiz arkadaş

Siz elinizden geleni yapmişsiniz belli ki sizinle gorüşmek istiyor. En iyisi kendi bilir demek ve onu bir daha aramamak. Çok isterse o arasin artik ama siz de mesafeli olun anlasin hatasini. Aramazsa da bosverin kendisi bilir.

He he. Hadi canım naş. Açıklama yaparim tabii sen bana hakaret edemezsin. Yorumlara açık değilsen konu da yazma. İyi ki senin gibi arkadasım yok. Yürü git şimdi senin zekan belli.

Siz de aramayin cok isterse kendi arasin.
Kimseyi rahatsız etmek gibi bi niyetim yok..ama gelen cevaplardan ısrarcı olduğumu anladım.tamamen merak amaclı bi israrcilik.yoksa normal hayatta arkadaşlık ilişkilerimde böyle değilim.
Bu saatten sonra da aramam zaten
.iyi olduğunu öğrenmiş olmam yeterli.

Benim de bir arkadaşım vardi, musait olmadığımı bildigi halde böyle israrli arama ve mesaj atmalari severdi. Beni merak ettigini soyler ve surekli sorular sorardi, ulasamazsa ortak arkadaşlarımıza sorardi.Konunuzu okuyunca o geldi aklima. Karsi tarafın yerine kendimi koyuyorum ve evet o kisi sizinle gorusmek istemiyor, israrinizdan rahatsiz olmus ve daha da uzaklasmis bence. Belki ailevi bir meselesi var, belki kimseyle iletisimde olmak istemiyor belki hukuki bir sorun sureci var, her hali olabilir. Artik aramamaniz gerekiyor, gorusmek istiyorsa kendi arayacaktir zaten.

Kesinlikle haklısınız. Fakat benim durumum farklıydı.Surekli iletişim halinde öldüğüm bir arkadaşımın bir anda ortadan kaybolmasi.Onun için endiselendim.Benimle küs olabilir .Sebebini bildiğim sürece küs olmasını anlarım oysa.

Hahaha işte benim gibi birisi <3

Aileyi aramak nedir ya, niye bu kadar peşine düştünüz ? Başında dert olsa ve bilmeniz gerekse arar anlatırdı veya kısa zamanda dönerdi. Belli ki kafa dağıtmak istediği bir dönemde, sükut ararken ortalığı velveleye vermişsiniz.

Benim de var böyle arkadaşım çok kurtulmaya çalıştım ama olmadı her yerden ulaşmaya çalışıyordu bir sekilde beceriyordu da.Artık pes ettim kiramadim galiba ama isrardan nefret ediyorum bildiği halde hala sürekli arar meşguluyetim olduğunu ya da o an kimseyle gorusmek istemeyecegimi düşünemiyor.

Size anlatamayacagı olaylar olmuşmuştur büyük ihtimalle kafa dinlemek kimseyle konuşmak istemiyordur.Böyle bir dönem ben de geçirdim kimseyle konuşmak istemiyordum herkeze laf anlat sen de üzülüyorsun sonuçta.Bazen teli kapatıyordum.Sizinle alakası oladıgını sanmıyorum biraz zaman tanıyın kafası düzelince dönecektir size ve anlatacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…