Esrarengiz arkadaş

fazla abartmışsın arama olayını bir o arasın bir sen arayacağım deyip dönmüyorsada kendi bleceği iş

önceki mesajları okumadan dalmışsın buraya..verdigin cevaptan da zeka yaşın belli oluyor..neyse kusum..anlamak istediğin gibi anla..

Niye sizinle aksi fikirlere bu kadar agresifsiniz

Bence de gereksiz sıkboğaz etmişsiniz

Karşınızdaki görüşmek istemiyor demek ki

Birincide merak edip diğer arkadaşa arattınız ikincide neden aynı şeyi yaptırdınız

O arkadaş da garip hemen arayışa girişiyor

Ben yeri gelir anneme açmam telefonu tüm hayatımız telefon iletişimi olmamalı

Tayininiz de çıkmış bir daha karşı taraf aramadan aramayın gerekirse de noktalayın arkadaşlığı

Aksi fikirlere tepkim yok benim..üslubun dizgin degil.

Ben olsam 3. Ye aramazdım yani.
Arayan arardı zaten 1.aramanızdan sonra,
Sizin ısrarla ulaşmak istemeniz tuhaf istemio demekki.
Söylediğim gibi korktum.baska bi sebebi yok.sikbogaz etmiş olabilirim ama aklıma kötü şeyler geldi napim
.yokda çok da takmam

Aksi fikirlere tepkim yok benim..üslubun dizgin degil.

Benim üslubumda düzgün olmayan ne var

Muhtemelen siz arkadaşınızı çok önemseseniz de bunun çok önemsenecek bir durum olmadığını anlatmaya çalışıyor çoğunluk

Siz onun içinde endişelenseniz de tüm hayatınız bu şekilde geçmez kayıplara ilişkin korkularınız için profesyonel destek alın

Insan agiz tadiyla yalniz da kalamayacak !
Depresyona da giremeyecek.!

Acik acik kafami toparlamam lazim sonra arayacagim demis.
Bir nefes payi birakin yahu .zirt pirt bu ne !

Ornek vereyim ; benim de gecen sene bir donem sikintili surecim olmustu. En yakinimla dahi konusasim yoktu. Bir Arkadasim da surekli arardi sizin gibi. Bir kac kere acip gecistirdim ama illa o dertles anlat bla bla bla.
En son telefonlarini acmamaya basladim.adini telde gorunce afakanlar basiyordu. Ve o hala aramaya israr etti. En son dayanamayip patlamistim.

Görüşmek istemiyor diye düşündüm ama o zaman yeni numarasını vermezdi.
Belki annesini tembihlemiştir, kim ararsa yok demesi için.
Sizinle görüşmek istemiyor olsa, yeni numarasını da vermezdi.

Benim algılamam ve zeka yaşım iyidir sen merak etme. Ayrıca kimse kimsenin kuşu veya bilmem neresi değil haddini bil. Sen algılamak istediğin gibi algıla. Ben beni insan yerine koymayıp aramayana ben hiç aramam. Ayrıca yorumları falan okuma mecburiyetinde değilim ben açılan konuya yorum yaparım. Esas senin zeka yasin belli oluyor ergenler gibi merak edip aramişsın ben hayatta aramam.

Nedense bende endişelendim..Bı derdi var bence.bide aklıma şey geldi size söylemek istemedi ailesininde haberi yok,erkek arkadaşının yanında filanmi kaliyorki? Kaçamak mı yapıyor herkesten saklayip

Hala açıklama yapıyorsun.:

Arkadaşlıklar yada dostluklar sonsuza kadar sürmek zorunda değil..bir dönem birşeyler paylaşılmış artık aynı şekilde düşünmüyor görüşmek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…