- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
fazla abartmışsın arama olayını bir o arasın bir sen arayacağım deyip dönmüyorsada kendi bleceği işBi arkadaşım var.cok samimi olmasak da birbirimizi çok severiz,değer veririz..sıkıntılarımızı ,mutluluklarimizi paylasiriz..guzel bir arkadaşlık ilişkimiz vardı 3 yıldan beri.
Bu aralar ona ne oluyorsa anlam veremiyorum.gecenlerde arayayım dedim telefon hemen meşgule dustu..defalarca aynı sey.merak ettim.ev arkadaşını aradım."A yi merak ettim.bunlar oldu.sen ulaşabilir misin?"dedim..ogretmen olduğumuz için yazın aileron yanına gelmostik.o da aradı ve ulaştı."hocam merak etme dönecek o sana"dedi.neysr sonra bana A mesaj atti.
"Canım,beni merak etmissin.iyoyim.alisveristeydim.donucem sana "dedi.
Neyse ben de kendisini merak ettiğini soyledim..aradan 3 ya da 4 gün gecti..tekrar aradım kapalı teli.ertesi gün yine kapaliydi..ondan sonraki gün de..Yine merak ettim.Hayir yani acaba basında bir dert mi var diye endişe ettim.bir insanın teli 3 gün boyunca kapalı olmaz.yine arkadaşını aradım o da ulasamadi..sonra her halde ailesini aradı ve ulasti..sonra A bana farklı bir nisan dönüş yaptı.
"Canım bi benim yeni numaram.biraz kafa dağıtmak istediğim için öteki hattı kullanmiyorum.seninle ilgili bir sorun yok canim benim..ben de iyiyim"dedi..ben de "tamam canim..."falan filan ..bir şeyler dedik iste..
Bi kaç gün sonra yine aradim..annesi acti teli..ben de A ile görüşecektim,arkadaşıyım,ismimi söyledim.. O da A nin yanında olmadığını soyledi..Sonra ben de geldiğinde söylemesini rica ettim.O da "ben dışarıdayım şu an" dedi.boyle kem küm etti.yalan söylediği belliydi..cunku dışarıda olduğuna dair bir ses filan yoktu..sakin bir yerden geliyordu sesi
Arkadaşlar ben ne oldu anlayamadim. Değer verdiğim iyi bir insandi..gercekten iyi niyetli biriydi..hatta sık sık arar ,yazardı bana...nesi var ki acaba.
önceki mesajları okumadan dalmışsın buraya..verdigin cevaptan da zeka yaşın belli oluyor..neyse kusum..anlamak istediğin gibi anla..
Aksi fikirlere tepkim yok benim..üslubun dizgin degil.Niye sizinle aksi fikirlere bu kadar agresifsiniz
Bence de gereksiz sıkboğaz etmişsiniz
Karşınızdaki görüşmek istemiyor demek ki
Birincide merak edip diğer arkadaşa arattınız ikincide neden aynı şeyi yaptırdınız
O arkadaş da garip hemen arayışa girişiyor
Ben yeri gelir anneme açmam telefonu tüm hayatımız telefon iletişimi olmamalı
Tayininiz de çıkmış bir daha karşı taraf aramadan aramayın gerekirse de noktalayın arkadaşlığı
Söylediğim gibi korktum.baska bi sebebi yok.sikbogaz etmiş olabilirim ama aklıma kötü şeyler geldi napimBen olsam 3. Ye aramazdım yani.
Arayan arardı zaten 1.aramanızdan sonra,
Sizin ısrarla ulaşmak istemeniz tuhaf istemio demekki.
Aksi fikirlere tepkim yok benim..üslubun dizgin degil.
Sonuc olarak su siralar sizinle gorusmek istemiyor..Söylediğim gibi korktum.baska bi sebebi yok.sikbogaz etmiş olabilirim ama aklıma kötü şeyler geldi napim
.yokda çok da takmam
İnsanları bu kadar önemseme boşver.Söylediğim gibi korktum.baska bi sebebi yok.sikbogaz etmiş olabilirim ama aklıma kötü şeyler geldi napim
.yokda çok da takmam
Öyle yapicam.Belki kendini dinlemek istedigi bir donemden geciyor belki bir derdi var kendi halletmek istiyor israrla neden ortaligi velveleye veriyorsunuz? O sizi aramadan aramayin da rahat etsin bence.
Hala açıklama yapıyorsun.:Benim algılamam ve zeka yaşım iyidir sen merak etme. Ayrıca kimse kimsenin kuşu veya bilmem neresi değil haddini bil. Sen algılamak istediğin gibi algıla. Ben beni insan yerine koymayıp aramayana ben hiç aramam. Ayrıca yorumları falan okuma mecburiyetinde değilim ben açılan konuya yorum yaparım. Esas senin zeka yasin belli oluyor ergenler gibi merak edip aramişsın ben hayatta aramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?