Esten gizli ev almak

Evimiz var niye borclanalim diyor agzini aradim
Adam mulk edinmeyi makul bulmuyor tatiller, tekne gezintileri, luks restoranlarda yemek yemek icin yasiyor

İyi yapıyor
2. evi diğer tarafa götüremezsiniz
Zaten içinizde oturduğum bir ev varsa 2yi ben de almam yer içer gezerim hayatımı yaşarım
Abimizi tuttum:)

Benim eşim böyle birşey yapsam beni kesinlikle boşar, başka ne saklıyorsun, güven bitti , güle güle der. Bu onun düşünce tarzı. Ama bana göre ortada sorun yok kendi kazandığın ve biriktirdiğin parayla ev alıyorsun, söylememek için mantıklı sebeplerin var, kötü birşey yapmıyorsun yani.
Valla helal olsun ,ekstradan 100 lira geçse elime sanıyesinde mutlu mutlu anlatan biriyim, keşke biraz senin gibi olsam:)

Sizinkide abarti degil mi tamam bordronuzu saklamayin ama ozellikle gostermekte guvensizlik belirtisi agizinizdan cikana guvenmiyormu belgemi lazim ikinizede.

Her ay tutup maas bordromuzu gostermiyoruz birbirimize benim her ay maas degisiyor esime makarasina surekli atiyordun oda bana atti olay bu birbirimize guvenmek icin yapilan bisey degil zaten yaptigimiz isler yuzunden maas aslinda sabit ben ogretmen oldugum icin ek ders degisiyordu bende esime gonderiyordum meslekte yeni olunca hevesten biraz...

Bence yapmanda bi sakınca yok hatta aldığın ev oturabileceğin bir konumdaysa orda oturup krediyi çaktırmadan eşine bile ödetebilirsin bir arkadaşını ev sahibiymiş gibi gösterip yalandan kontrat bile yaparsın ay çok heyecanlı :KK66:) görümcemde eşinden gizli ev aldı ama onjn söylemeye niyeti yok o güvenmediği için ev aldı ödüyo sen borcu bitince söylicekmişsin bide o borcu kendisinin kira gibi ödeyip bitirdiğini düşünsene:KK70:

Ay aklini seveyim gorumcenin ve kk hanimlarinin ufkumu aciyorsunuz yemin ederim :) tasinmamiz cok mumkun degik o ev kucuk ve evimizi cok severek aldim tasinmam ama fikir cok guzelmis

Her ay tutup maas bordromuzu gostermiyoruz birbirimize benim her ay maas degisiyor esime makarasina surekli atiyordun oda bana atti olay bu birbirimize guvenmek icin yapilan bisey degil zaten yaptigimiz isler yuzunden maas aslinda sabit ben ogretmen oldugum icin ek ders degisiyordu bende esime gonderiyordum meslekte yeni olunca hevesten biraz...

Niye anlatiyorsunuz ki ben asla anlatmam tabi hangisi dogru bilemiyorum

Niye topa tutalim bacim en iyisini yapiyorsun helal olsun sana akilli kadinsin baskasi icin calismiyorsun ki onlara yediresin cocuklarinin gelecegini garanti altina alman lazim yalniz 50 bin ilana kadar nasil sakladin esinden bize de taktik ver

Evden calisacagimi soyledim esim cok ciddi bi para gelecegini dusunmedi, onemsemedi bende oyleymis gibi davrandim 3-5 bise aliyorum onuda keyfi harciyorum saniyor cunku ne cocuklardan ne de kendimden kismiyorum.. bazen sirkette calistigimdan kat be kat fazla calistigim oluyor ve esime hic rakam zikretmiyorum.. vadeli mevduatta zaten para ve internet bankaciliginda gizleme secenegi var hesaplarima girse dahi goremez hepsinin sifresini de biliyor.. sogukkanliyim galiba mali konularda :)

Ama benim iki tane cocugum var hadi oturdugum ogluma kaldi kizimin guvencesi olmasin mi

Niye oturduğunuz ev oğlunuza otomatik olarak kalıyor yapmayın
İkisinin de eşit hakkı var evde neden önce oğlum diye düşünüyorsunuz bari kadınlar bunu yapmasın

bir sure once olsa bu konuya fikrim, iliskide yalan olmamali olurdu ama su anda yapin bence diyorum.esimin kan emici,asagilik ailesine benden habersiz yaptiklarini ogrendigimden beri tum fikirlerim degisti

Bana esimin bildigim harcamari yetiyor bir de bilmedigim ailesine yaptigi bir harcamasi falan ciksa herseyi satar kiraya cikarim heralde
Bitmiyor kan emici aileler malesef Allah yardimciniz olsun

İkisinin de eşit hakkı var evde neden önce oğlum diye düşünüyorsunuz bari kadınlar bunu yapmasın

Once oglum diye dusunmuyorum biz olecegiz oglumla kizim arasinda 9 yas var abisi evlenir almak istedigim eve yerlesir oturdugumda kizima kalir yada tam tersi olur
Kadinlarin erkeklerden daha cok guvenceye ihtiyaci var ezen olursa eyvallah diyebilsin
Kizima da bir ev almak zorundayim

Eski konusuna baksan aslinda bu dusuncesi icin tebrik edersin once oglum dedigi icin.

Ama dusuncene sonuna kadar katiliyorum burada cok goruyoruz erkege ev kadina yok yada kendi hakkini erkek kardesine veren kadinlar.

Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)

Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani

Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim

Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz

Ama

Yanlis bir sey mi yapiyorum bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum
Dusunceniz cok quzel Allah uzun omurler versin ama 5 yil yacayacaqimizin ne qarantisi varki ? Bence soyleyin :işsiz:

Once oglum diye dusunmuyorum biz olecegiz oglumla kizim arasinda 9 yas var abisi evlenir almak istedigim eve yerlesir oturdugumda kizima kalir yada tam tersi olur
Kadinlarin erkeklerden daha cok guvenceye ihtiyaci var ezen olursa eyvallah diyebilsin

Alın o zaman ama eşinize söyleyin koskoca 5 yıl yalan söyleyemezsiniz

Eski konusuna baksan aslinda bu dusuncesi icin tebrik edersin once oglum dedigi icin.

Ama dusuncene sonuna kadar katiliyorum burada cok goruyoruz erkege ev kadina yok yada kendi hakkini erkek kardesine veren kadinlar.

Kayinvalidemin babasi da erkek kardesine ev birakmis ona hic ve bu dusuncemi dun onunla paylastim parayi soyledim ben arkandayim al kizim dedi oglunu taniyor cunku

Almasan ne olacak ki. O para da gidecek. Cocuklarini dusun al. Gezme tozma zaten oluyordur . Para yedirme ayri konu.

Kayinvalidemin babasi da erkek kardesine ev birakmis ona hic ve bu dusuncemi dun onunla paylastim parayi soyledim ben arkandayim al kizim dedi oglunu taniyor cunku
Iyi yapiyorsun cunku savuruyor esin.Ama aldiktan hemen sonra soyle ve esinin maastanda krediye yatiriyor gibi yapta gereksiz harcamalari azalsin :)

Back
X