- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi RickandMorty
-
Ama benim düşüncem şuan etrafımızdaki insanlarca da kabul edilen doğru bi düşünce. Herkese zıt hareket etsem evet belki bi acaba olurum, şuan herkese zıt farklı olan o. Urfada öyle değil belki ama burda öyle
Aslında aynen öyle yapıyorum. Ama ikimizin olmama ihtimalini düşünmüyor bile artık o derece emin davranıyor. Bu konudan ötürü ileride daha çok kavga edeceğimizi biliyorsun değil mi diyorum, tamam daha çok barışırız o zaman diyor.19 yaşındaysanız çok küçüksünüz aslında. Şöyle yapın bence. O ben bunu yapmam şunu yapmam mı diyor. Siz de diyin. Ben izin almam. Giydiğime gittiğime karıştırmam. Ben bir bireyim nerde nasıl davranılması gerektiğini bilirim. Öneri alırım ama emir almam. Ev işleri bölüşülür. hem öyle sadece salata yaptım işim bitti şeklinde de değil.... Biraz da o düşünsün ben yapabilir miyim bu insanla diye. İşine gelirse.
Dinen nasıl, onu bilmiyorum?Onun doğrusu da o ama. Dinen bu böyle dese ne diyeceksiniz ki?
Dinen nasıl, onu bilmiyorum?
Benim hangi yönden kro olduğuma kanaat getirdiğinizi merak ettim doğrusuAlınma ama çok kırosunuZ
Alınma ama çok kırosunuZ
Benim hangi yönden kro olduğuma kanaat getirdiğinizi merak ettim doğrusu
Ehem. Hani oğlan kıro gibi de kızın ne suçu var.
Bilmiyorum o yapmazsa ben de hiiiiç rahatsız olmam isterse evi .. Götürsün kafasında olacağım için yaptırırım diye düşünüyorum ama.
Miyim demek ağır geliyor kendisi de demeyeceği için. Ama o duymak istiyormuş. O kadarcık fark olsun aramızda kafasında hala eminim
Şanslısınız en azından şimdiden göstermiş bütün huylarını. Evlenince nasıl bi hayat bekliyo sizi pek sürpriz değil.Merhabalar kızlar,
Benim uzun süreli ciddi bir ilişkim var, evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak kültür farkından mı nedendir (ben ankaralıyım beyimiz urfalı) bazı konularda o kadar çatışıyoruz ki.. En son dün geceki 3 saatlik tartışmamızın sebebine gelecek olursam
Neymiş efendim ben bir yere giderken "gidebilir miyim" diyecekmişim o sadece haber verecekmiş. Ben o evde yokken de izin alacakmışım. Belki basit bi konu ama Bu gibi ataerkil düşüncelerinden bazen çok rahatsız oluyorum. Tamam bi "miyim" demek benim için o kadar zor değil ama mesele düşünce yapısı. İçinde böyle bastırdığı ama ara ara günyüzüne çıkan bi barzo var resmen. İkimiz de tıp okuyoruz ikimiz de doktor olacağız bu neyin kafası anlamıyorum ki.
İlişkinin başından beri o kadar zorlandım ki, hakkını yememek lazım yine de çok değişti ( ev işlerine elimi sürmem diyordu beraber yapmaya ikna ettim vs vs) anlayacağınız bu yine iyi hali ama bilmiyorum , çok seviyorum ama bazen çok korkutuyor bunlar beni.
Mesela bir başka gün de ölüm kalımlık bi durum olmadıkça çocuğumuzun altını değiştirmeyeceğinden bahsetti yine tartıştık.
Kızlar bi fikir verin ben ne yapayım bu adamla ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?