- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi RickandMorty
-
Kadına şiddet gösteren insanlardan örnek verilmiş de hanzo denmiş, öylesinin sıfatı nedir sizce? Az bile o sıfatlar da burada yazamıyoruz kadına şiddet gösteren için daha fazlasını..Siz bu kadar hakaret etme Hakkını nereden buluyorsunuz ya?? Cidde'n sinirlenip sinirlenip sinirinizi burada mı kusuyorsunuz? Hanzoymuş, öküzmüş, çok büyük saygısızlık gerçekten
Aynen öyle ay düğünden önce adam camları bile silmişti ben tuttuğu eve bakmaya geliyorum diye. Şimdi zıçsa üstünde uyuyacakAhhaaahhaaa koptum çok süper yazmışsınızadam oxford mezunu da olsa don çorap toplamak bir noktadan sonra zorunlu başa kalıyor
+1
Kadınlarımız hanzolara bayılıyor , evlendikten sonra da fiziksel veya psikolojik şiddete uğrayınca allah allah neden oluyor.
Ekşisözlükteki tiplerden pek hazzetmem ama kadına şiddet konusundaki tespitlerine katılıyorum. Kadınlar efendi,düzgün,aklı başında adamlar dururken kroları tercih ediyorlar ; bir nevi şiddeti kendileri çağırıyorlar yazmışlar haklılar. Kadınlar bazen psikolojik şiddeti de fizyolojik şiddeti de kendileri seçiyorlar.
Aynen öyle ay düğünden önce adam camları bile silmişti ben tuttuğu eve bakmaya geliyorum diye. Şimdi zıçsa üstünde uyuyacak
Bence kadınlarda var bu malesef, değişmiş gibi yapabiliyorlar, belki de değiştiklerini sanıyorlar. Sonra hayatlarının bir yerinde, muhtemelen hamilelikte ya da çocuktan sonra isyan ediyorlar ama iş işten geçmiş oluyorDeğişmeyecek tabi ki. Bu alışkanlık meselesi değil ki tamamen kafa yapısı. Değişmez. Sen değişebilir misin? Her adımında eşinden izin alan bir kadın olabilir misin mesela? Öyleyse sen değiş madem.
Evet höt höt diyen adam erkek oluyo sen nasıl istersen diyen godoş :)
Merhabalar kızlar,
Benim uzun süreli ciddi bir ilişkim var, evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak kültür farkından mı nedendir (ben ankaralıyım beyimiz urfalı) bazı konularda o kadar çatışıyoruz ki.. En son dün geceki 3 saatlik tartışmamızın sebebine gelecek olursam
Neymiş efendim ben bir yere giderken "gidebilir miyim" diyecekmişim o sadece haber verecekmiş. Ben o evde yokken de izin alacakmışım. Belki basit bi konu ama Bu gibi ataerkil düşüncelerinden bazen çok rahatsız oluyorum. Tamam bi "miyim" demek benim için o kadar zor değil ama mesele düşünce yapısı. İçinde böyle bastırdığı ama ara ara günyüzüne çıkan bi barzo var resmen. İkimiz de tıp okuyoruz ikimiz de doktor olacağız bu neyin kafası anlamıyorum ki.
İlişkinin başından beri o kadar zorlandım ki, hakkını yememek lazım yine de çok değişti ( ev işlerine elimi sürmem diyordu beraber yapmaya ikna ettim vs vs) anlayacağınız bu yine iyi hali ama bilmiyorum , çok seviyorum ama bazen çok korkutuyor bunlar beni.
Mesela bir başka gün de ölüm kalımlık bi durum olmadıkça çocuğumuzun altını değiştirmeyeceğinden bahsetti yine tartıştık.
Kızlar bi fikir verin ben ne yapayım bu adamla ya?
Süpürüp silip camları da silmişti. Düğünden sonra adama bi haller oldu. Nolcak attı taklayı aldı köfteyiValla iyi göz boyamış enişte az çakal değilmişYerleri silse anlarım ama cam silmek bayağı hardcore kim olsa gözü boyanır
Merhabalar kızlar,
Benim uzun süreli ciddi bir ilişkim var, evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak kültür farkından mı nedendir (ben ankaralıyım beyimiz urfalı) bazı konularda o kadar çatışıyoruz ki.. En son dün geceki 3 saatlik tartışmamızın sebebine gelecek olursam
Neymiş efendim ben bir yere giderken "gidebilir miyim" diyecekmişim o sadece haber verecekmiş. Ben o evde yokken de izin alacakmışım. Belki basit bi konu ama Bu gibi ataerkil düşüncelerinden bazen çok rahatsız oluyorum. Tamam bi "miyim" demek benim için o kadar zor değil ama mesele düşünce yapısı. İçinde böyle bastırdığı ama ara ara günyüzüne çıkan bi barzo var resmen. İkimiz de tıp okuyoruz ikimiz de doktor olacağız bu neyin kafası anlamıyorum ki.
İlişkinin başından beri o kadar zorlandım ki, hakkını yememek lazım yine de çok değişti ( ev işlerine elimi sürmem diyordu beraber yapmaya ikna ettim vs vs) anlayacağınız bu yine iyi hali ama bilmiyorum , çok seviyorum ama bazen çok korkutuyor bunlar beni.
Mesela bir başka gün de ölüm kalımlık bi durum olmadıkça çocuğumuzun altını değiştirmeyeceğinden bahsetti yine tartıştık.
Kendi ailemden bile izin almayan sadece gideceği yeri haber veren biri olarak asla böyle bir adamla evlenmem. Izin istenmez, haber verilir. Yerinizde olsam ayrılırdım.Merhabalar kızlar,
Sorun şu ki, anası tam da istediği gibi yetiştirmiş canımhazır olmuşunu bulsan olmuyor mu?
anasının eğitemediğini sen mi eğitmeye çalışacaksın birde evlendikten sonra?
aynısını diyecektimBeraber yapmaya ikna ettim demissin de aynı evde yaşıyor musunuz şu an? Gözünle gördün mü yaptığını? Değilse lafta o inanma.
Ben yol yakinken ayrilmandan yanayim ama cok seviyoruz vs diyosan cok sıknti cekecegini bilerek bu yola cik. Cunku ben oyleyim mesela. Artik hersey icin mucadele etmek o kadar bunaltiyo ki.. Bide sakin acele etme. Suan ogrencisin sanirim. Kendi ayaklarinin ustunde durmadan resmi hicbir ise kalkisma. O zaman karsisinda daha dik durabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?