Eşten izin almak..

oldu pasam demedin mi sen buna... bu ne ya böyle. Demekki neymiş okumakla bir b.. olunmuyormus... benim koy yerinde dogup büyümüş dedem bile bundan daha modern dünya görüşüne sahip... sen bundan cok cekersin bacim. Benden demesi..

Bence ayrılmayın çok ciddi şeyler değil hemen aşılmaz ama zaman içinde esnetebilirsiniz.Bir yalanı oldu mu olmadı mı aldattı mı aldatmadı mı karakteri sağlam mı değil mi bu tarz sorular sorulmalı ve cevapları olumsuzsa bu şartlar altında ayrılık olmalı.Urfalılar genelde çok ataerkil olur ama öyle olmasa bile erkek yani neticede doğalarında yok.çok büyük bir sorun değil

İkiniz de ben derseniz o evlilik asla yürümez eğer ki senden izin almanı istiyorsa al ev işine yetişemediģinde oda sana yardım etsin çocuğun altını deiştirmek istemiyorsa sen deiştir oda uyutsun inan bana çocuğu uyumak susturmak daha zor yani karşılıklı fedakarlık yaparsanız ancak bir evlilik yürüyor plan yapma ben de 3 deiştirim sende 3 kere deiştir deilde sen birini yap o ötekini yapsın

Haklısınız ama hiç mi değişmez. İstanbulda okuyoruz hani şehir ortamı üniversite vs ?
Değişebilir fakat siz yine de gözlemleyin yarin birgün bide sacmasapan kıskançlıkları çıkar siz en iyisi biraz zamana bırakın baktınız olmuyor byes dersiniz.

Degilmi erkeklerin geneli zaten benzer birbirine.

Ha bu arada birini değiştirebilirim umuduyla evlenmeyin. Zira buralar hep bile bile lades demiş insanlarla dolu.. sonunda mutsuZ olan gene sen olursun.. simdi is yapiorum der evlenince toptan salar neyin garantisi var ki??

Canım senin kararın ama ev işi vs. o zaten yalan çocuğun altını değiştirmem diye tartışan adam ev işi mi yapacak sence?

Herşeyi boşver bu hangi kafa yapısı yaa? Böyle erkek mi kaldı bu devirde? Hadi ev işi yapmadı, alt açmadı neyse. Peki ya sana yaşatacağı baskı, stres? İnan sevgiliyken herşey basit. Ama bu kadar geri kafalı biriyle ömür geçmezzz. Lütfen bir hata yapma. Ne güzel mesleğin var, çok daha modern bir hayat kurabilirsin...

Üzgünüm ama henüz Avrupai bir yasam tarzımız yok her erkek hesap vermenizi ister.
Ah şu "her erkek" diye vardığınız kesin yargılarınıza bayılıyorum.

Çevremdeki hiçbir erkek, buna babam ve dayım dahil, hesap vermesini istemez. En fazla haber verilir, o kadar. Yengem dayımdan izin istese "şuraya gidebilir miyim" diye dayım güler.

Ah be güzelim...sevgiliyken yaparım ederim diyenler bile yapmıyorken ,sen buna nasıl inanabiliyorsun
Yapmayacak!
Sonra da "zamanında ben sana açık açık yapmam dedim" diye zeytinyağı gibi üste çıkacak...
Vallahi ağlayasım geliyor hırsımdan,üzüntümden bunları göremiyorsunuz ya

Böyle adam(!)larla evlenmeyin yalvarıyorum, nesilleri tükensin artık şunların. 2016 olmuş kafaya bak. Cidden nesini seviyorsun bunun? Biraz kendine saygın varsa çıkar bunu hayatından. Böylelerine yüz vermeye devam ederseniz bir gram ilerleyemeyiz biz ülke olarak.

Urfalı , Doğulu falan diye genelleme yapmak çok yanlış geliyor bana hepsi aynı değil ki. . Benim eşim Diyarbakırlıdır çokta Latif bir insandır . Bana her konuda yardımcı olur yeri gelir bulaşık makinesini yerleştirir, evi temizler, balkon yıkar vs . . Komşumun eşi ise tokatlı hiç birşeye elini atmaz ben yapmam bunlar kadın işi diyor der. . Her insan bir olmuyor anlayacağınız.

Sizinkine gelince normalde böylesi rengini pek belli etmez gerçek yüzü evlendikten sonra çıkar ama sizinki fazla dobraymış . Görünüşe bakılırsa pek anlaşacağa benzemiyorsunuz . Şimdiden böyleyse durum

Benim erkek arkadaşımda böyleydi başlarda.İzin almam gerektiğini söyler yapabilir ''miyim'' dememi ister öyle söylemediğim zamanda ''sen zaten kararını vermişsin bana niye soruyosun derDİ. 4. yılımızdayız şuan, aştık şahsen.Çünkü gerçekten erkek arkadaşımı seviyordum bu yüzden birlikte geçirdiğimiz çok keyifli eğlenceli zamanları elimin tersiyle itmek yerine zamanla değiştirebiliceğime inandım ve başardıııım. Nasılına geleyim hemen kilit nokta burası galiba. Atıyorum annemin arkadaşının butiği var oraya bazen alışveriş yapmak için yada sadece çok sevdiğim bi abla olduğu için kendisi kahve içmek için giderim. Ona bir süre x teyzenin butiğe gidebilir miyim gittiğimdede haber veririm derdim.O da zaten hayır demezdi yani de bu ''miyim'' lafına biraz takıntılıydı delimi nedir.Ego tatmini heralde.Neyse işte giderdim haber verirdim.Bu biir süre böyle devam etti. Sonra ben onu ''askım annem x teyzenin dükkandaymış beni bekliyo gidiyorum haberin olsun'' a çevirdim. Bir sürede gidiyorum haberin olsunla devam etti.O gidiyorum haberin olsunlarda ara sıra '' kararını vermişsin '' diye yine laf sokardı ama 3-4 kereden birince anca yani.O arada bi yine böyle lafını soktuğunda bende ''askım yani sürekli gittiğim yer istemediğin biyerde değil amma abartıyosun dert ettiğin biyer değil işte gidebilir miyim nedir hala artık'' diyodum iyi diyip susuyodu. Sonra ben bunu yavaş yavaş günlük hayatımdaki diğer aktivitelerimede yaymaya basladım.Ay askım söyle olmuş ben gidiyorum haberin olsun gidince haber veririm gibi. Sonra o ''gidebilir miyim'' diceksin barzolukları komple gitti.Benimkide Bitlisli bu arada:))))))) öyle yani bir iki huyuna gidip sonra çevirince anlamıyolarmıdır nedir bizde kalktı o izin istemeler.Zaten çok gerzekçe bişeydi gerçekten ama bunun içinde bunca yıllık ilişkimi harcicak halim yoktu yani yolunu bulup bu durumdan kurtulmayı seçtim. ''idare etmenin yolunu bulmak'' herşeydir. Candır ciğerdir.Tavsiye ederim :))))

İşte onun erkeklik egosunu tatmin edicem diye kendi gururunu hiç etmişsin. Başarı diye anlatıyorsun.

asıl idare eden değil idare edilen taraf olmak candır ciğerdir..

İşte onun erkeklik egosunu tatmin edicem diye kendi gururunu hiç etmişsin. Başarı diye anlatıyorsun.

Ay ne kadar gereksiz insanlarsınız siz yaa. Çok anormal bulduğunuza göre siz yapmıyorsunuz demektir, siz yapmıyorsunuz diye ben sizi yadırgıyor muyum? Aaa hemen ayrıl diyene burda alıntı yapıp saçma sapan konuşuyor muyum? Bu konular herkesin kendi fikrini söylemesi için açılıyor.Yol yöntem bilinmesi için. Doğru olan tekse, aklın yoluda birse benden ziyade sizin gibi düşünen insanların yorumları daha çok olur, konu sahibide beni es geçer çoğunluğa göre doğru bu demekki diye hareket eder. Siz kim oluyorsunuzda beni yadırgıyorsunuz şimdi burada? Siz benim ilişkimde nasıl yaşadığımı bana nasıl davranıldığını nereden biliyorsunuz yada? Allah askına bi bitmediniz be. Vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…