- 3 Nisan 2014
- 36.291
- 148.137
- 798
- Konu Sahibi RickandMorty
-
Sorun şu ki, anası tam da istediği gibi yetiştirmiş canım
Bence ayrılmayın çok ciddi şeyler değil hemen aşılmaz ama zaman içinde esnetebilirsiniz.Bir yalanı oldu mu olmadı mı aldattı mı aldatmadı mı karakteri sağlam mı değil mi bu tarz sorular sorulmalı ve cevapları olumsuzsa bu şartlar altında ayrılık olmalı.Urfalılar genelde çok ataerkil olur ama öyle olmasa bile erkek yani neticede doğalarında yok.çok büyük bir sorun değilMerhabalar kızlar,
Benim uzun süreli ciddi bir ilişkim var, evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak kültür farkından mı nedendir (ben ankaralıyım beyimiz urfalı) bazı konularda o kadar çatışıyoruz ki.. En son dün geceki 3 saatlik tartışmamızın sebebine gelecek olursam
Neymiş efendim ben bir yere giderken "gidebilir miyim" diyecekmişim o sadece haber verecekmiş. Ben o evde yokken de izin alacakmışım. Belki basit bi konu ama Bu gibi ataerkil düşüncelerinden bazen çok rahatsız oluyorum. Tamam bi "miyim" demek benim için o kadar zor değil ama mesele düşünce yapısı. İçinde böyle bastırdığı ama ara ara günyüzüne çıkan bi barzo var resmen. İkimiz de tıp okuyoruz ikimiz de doktor olacağız bu neyin kafası anlamıyorum ki.
İlişkinin başından beri o kadar zorlandım ki, hakkını yememek lazım yine de çok değişti ( ev işlerine elimi sürmem diyordu beraber yapmaya ikna ettim vs vs) anlayacağınız bu yine iyi hali ama bilmiyorum , çok seviyorum ama bazen çok korkutuyor bunlar beni.
Mesela bir başka gün de ölüm kalımlık bi durum olmadıkça çocuğumuzun altını değiştirmeyeceğinden bahsetti yine tartıştık.
Kızlar bi fikir verin ben ne yapayım bu adamla ya?
Değişebilir fakat siz yine de gözlemleyin yarin birgün bide sacmasapan kıskançlıkları çıkar siz en iyisi biraz zamana bırakın baktınız olmuyor byes dersiniz.Haklısınız ama hiç mi değişmez. İstanbulda okuyoruz hani şehir ortamı üniversite vs ?
Degilmi erkeklerin geneli zaten benzer birbirine.Bence ayrılmayın çok ciddi şeyler değil hemen aşılmaz ama zaman içinde esnetebilirsiniz.Bir yalanı oldu mu olmadı mı aldattı mı aldatmadı mı karakteri sağlam mı değil mi bu tarz sorular sorulmalı ve cevapları olumsuzsa bu şartlar altında ayrılık olmalı.Urfalılar genelde çok ataerkil olur ama öyle olmasa bile erkek yani neticede doğalarında yok.çok büyük bir sorun değil
Aynen tek sorun bu olsun yaaaDegilmi erkeklerin geneli zaten benzer birbirine.
Ah şu "her erkek" diye vardığınız kesin yargılarınıza bayılıyorum.Üzgünüm ama henüz Avrupai bir yasam tarzımız yok her erkek hesap vermenizi ister.
Üzgünüm ama henüz Avrupai bir yasam tarzımız yok her erkek hesap vermenizi ister.
Üzgünüm ama henüz Avrupai bir yasam tarzımız yok her erkek hesap vermenizi ister.
Benim erkek arkadaşımda böyleydi başlarda.İzin almam gerektiğini söyler yapabilir ''miyim'' dememi ister öyle söylemediğim zamanda ''sen zaten kararını vermişsin bana niye soruyosun derDİ. 4. yılımızdayız şuan, aştık şahsen.Çünkü gerçekten erkek arkadaşımı seviyordum bu yüzden birlikte geçirdiğimiz çok keyifli eğlenceli zamanları elimin tersiyle itmek yerine zamanla değiştirebiliceğime inandım ve başardıııım. Nasılına geleyim hemen kilit nokta burası galiba. Atıyorum annemin arkadaşının butiği var oraya bazen alışveriş yapmak için yada sadece çok sevdiğim bi abla olduğu için kendisi kahve içmek için giderim. Ona bir süre x teyzenin butiğe gidebilir miyim gittiğimdede haber veririm derdim.O da zaten hayır demezdi yani de bu ''miyim'' lafına biraz takıntılıydı delimi nedir.Ego tatmini heralde.Neyse işte giderdim haber verirdim.Bu biir süre böyle devam etti. Sonra ben onu ''askım annem x teyzenin dükkandaymış beni bekliyo gidiyorum haberin olsun'' a çevirdim. Bir sürede gidiyorum haberin olsunla devam etti.O gidiyorum haberin olsunlarda ara sıra '' kararını vermişsin '' diye yine laf sokardı ama 3-4 kereden birince anca yani.O arada bi yine böyle lafını soktuğunda bende ''askım yani sürekli gittiğim yer istemediğin biyerde değil amma abartıyosun dert ettiğin biyer değil işte gidebilir miyim nedir hala artık'' diyodum iyi diyip susuyodu. Sonra ben bunu yavaş yavaş günlük hayatımdaki diğer aktivitelerimede yaymaya basladım.Ay askım söyle olmuş ben gidiyorum haberin olsun gidince haber veririm gibi. Sonra o ''gidebilir miyim'' diceksin barzolukları komple gitti.Benimkide Bitlisli bu arada:))))))) öyle yani bir iki huyuna gidip sonra çevirince anlamıyolarmıdır nedir bizde kalktı o izin istemeler.Zaten çok gerzekçe bişeydi gerçekten ama bunun içinde bunca yıllık ilişkimi harcicak halim yoktu yani yolunu bulup bu durumdan kurtulmayı seçtim. ''idare etmenin yolunu bulmak'' herşeydir. Candır ciğerdir.Tavsiye ederim :))))
Benim erkek arkadaşımda böyleydi başlarda.İzin almam gerektiğini söyler yapabilir ''miyim'' dememi ister öyle söylemediğim zamanda ''sen zaten kararını vermişsin bana niye soruyosun derDİ. 4. yılımızdayız şuan, aştık şahsen.Çünkü gerçekten erkek arkadaşımı seviyordum bu yüzden birlikte geçirdiğimiz çok keyifli eğlenceli zamanları elimin tersiyle itmek yerine zamanla değiştirebiliceğime inandım ve başardıııım. Nasılına geleyim hemen kilit nokta burası galiba. Atıyorum annemin arkadaşının butiği var oraya bazen alışveriş yapmak için yada sadece çok sevdiğim bi abla olduğu için kendisi kahve içmek için giderim. Ona bir süre x teyzenin butiğe gidebilir miyim gittiğimdede haber veririm derdim.O da zaten hayır demezdi yani de bu ''miyim'' lafına biraz takıntılıydı delimi nedir.Ego tatmini heralde.Neyse işte giderdim haber verirdim.Bu biir süre böyle devam etti. Sonra ben onu ''askım annem x teyzenin dükkandaymış beni bekliyo gidiyorum haberin olsun'' a çevirdim. Bir sürede gidiyorum haberin olsunla devam etti.O gidiyorum haberin olsunlarda ara sıra '' kararını vermişsin '' diye yine laf sokardı ama 3-4 kereden birince anca yani.O arada bi yine böyle lafını soktuğunda bende ''askım yani sürekli gittiğim yer istemediğin biyerde değil amma abartıyosun dert ettiğin biyer değil işte gidebilir miyim nedir hala artık'' diyodum iyi diyip susuyodu. Sonra ben bunu yavaş yavaş günlük hayatımdaki diğer aktivitelerimede yaymaya basladım.Ay askım söyle olmuş ben gidiyorum haberin olsun gidince haber veririm gibi. Sonra o ''gidebilir miyim'' diceksin barzolukları komple gitti.Benimkide Bitlisli bu arada:))))))) öyle yani bir iki huyuna gidip sonra çevirince anlamıyolarmıdır nedir bizde kalktı o izin istemeler.Zaten çok gerzekçe bişeydi gerçekten ama bunun içinde bunca yıllık ilişkimi harcicak halim yoktu yani yolunu bulup bu durumdan kurtulmayı seçtim. ''idare etmenin yolunu bulmak'' herşeydir. Candır ciğerdir.Tavsiye ederim :))))
İşte onun erkeklik egosunu tatmin edicem diye kendi gururunu hiç etmişsin. Başarı diye anlatıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?