- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
Var yahu, bir kez JLoyu cekmişler konserde ışık vurunca kalçasına koydukları yastık gibin bir şey görünmüştü.
Ya hep bu kardişşyanlar ailesinin başından çıkıyor bunlarzenci olmadıkları halde zencileşme çabaları var biliyosunuz doğuştan kalçaları dolgun kalkık oluyor onların. Bunlar da onları taklit etmeye çalışırken iyice abarttılar kabarttılar.
Abartı büyük kalça saçma birşey bana göre şekilli olsun okey ama gidip arkanda ayrı gezegen taşımana gerek yok.
Evet kendisine Kim GtTashıyan da deniyor bu topraklarda
Onu da yakalamışlar sahtesiyle:Is Kim Kardashian wearing butt pads? The star appears to have added support
Bebek bezi bağlamış gibi durmuyor mu ya?Benim arkadaşım düğününde toto takmıştı alıcısı var demek ki
Valla nasıl duruyor bilmiyorumBebek bezi bağlamış gibi durmuyor mu ya?Ben de birini gördüm taytin altına popo takmış ama yürürken bildiğin bezli gibiydi. Belki elbisede öyle durmuyordur.
Valla nasıl duruyor bilmiyorumşimdi bunların kalitelisi kalitesizi de vardır Bimden alınan ile özel sipariş üzerine alınan aynı değildir bence
Gerçek gibi durmaz zaten Allah vergisi başka bir şeyPentide de vardı o popolardan bilmem gercek duracak gibi degil o modeller, cidden özel yaptirilirsa beeelki.
Gerçek gibi durmaz zaten Allah vergisi başka bir şey
Ben ilk kez gördüğümde şok oldum bu ne böyle ki diye sonra jeton düştüOrası kesin de bez gibi de durmasaydi bari.gören birbirine gösteriyordu o derece.
Dolgu götlüler hshshdhdBodrum apacaip oldu, ördek dudaklı kankilerin mekanı oldu iyicebir mekana gitmiştim, bir kadın müşteri yorum yapmış, ördek dudaklı müşterilere ayrı diğer kadınlara ayrı davranıyorla yazmış
BIr de dolgu gtlü kızlar var, acaip yani kızın bedeni normal, amma gtü en az 10kg abartısız ... bir de tanga ve kalça dovmesi derken acaip görüntüler ortaya çıkıyor. Dolgu gtlüler genelde ördek dudak da oluyor zaten apacaip görüntüler
Evet saçları dinlendirmek için kına yakıyorum gerçi ben sürekli saç boyayan biri de değilim hele saçı açma işlemine asla girmiyorum, saçı çok sık boyamanın aşırı yıprattığını düşünüyorum hayatımda bir kere saçımı açtırıp tarçın rengine boyattım renk akmaya başlayınca alttaki açıcının acayip bir sarımsı tuhaf rengi ortaya çıktı benim ten de buğday şebeğe döndüm, bir daha tövbeliyimKına mı yakıyorsunuz ne güzel. Özeniyorum sağlıklı olduğu söyleniyor ama işte uzun süre kalması , sürekli farklı renklere çevirmeyi sevdiğim için hiç cesaret edemedim.
Botoks vs ben ilerde yüzde tuhaf ifade verdiğini dusundugum için asla düşünmüyorum. Burun estetiği düşünmüyor değilim ama sadece o var. Ama size katılıyorum çevre baskısına kimse boyun eğmemeli.
Sen bensin Hizu, ne zamandan beri karar verip gidemiyorum bir türlü.Makyaj yapmayı bile beceremem, o kadar uzağım bu işlereGüzellik benim için o kadar da önemli bir şey değillazer epilasyona gidecegim sözde. İkinci çocuk doğsun giderim, sütten keseyim giderim. Şimdi yaz ayındayız kış olsun giderim diye diye 7 yıldır oyalanıyorum. Neden çünkü canım acır mı, nereden uygun merkez bulacağım, kim araştıracak of. Millet acımadan şak diye silikon yaptırıyor, genital estetik falan yaptırıyor. Yaşamıyorum bu hayatı diyorum bazen. Saçım beyazlıyor daha boyatmadim mesela neden kuaföre nasıl güveneceğim diye onu da erteliyorum. Bu da fazla galiba. Az cesaretlenmek lazım
Evet saçları dinlendirmek için kına yakıyorum gerçi ben sürekli saç boyayan biri de değilim hele saçı açma işlemine asla girmiyorum, saçı çık sık boyamanın aşırı yıprattığını düşünüyorum hayatımda bir kere saçımı açtırıp tarçın rengine boyattım renk akmaya başlayınca alttaki açıcının acayip bir sarımsı tuhaf rengi ortaya çıktı benim ten de buğday şebeğe döndüm, bir daha tövbeliyim
Estetiğe karşı değilim isteyen yaptırır ama bunun toplum baskısı haline dönmesine ya da nasıl desem belli bir vücut ölçüsünü, belli bir boyun üzerini, belli bir görüntüyü güzellik olarak sunup kadınları bakın olması gereken bu’dur böyle görünmüyorsanız kusurlu ve çirkinsiniz psikolojisine sokmayı doğru bulmuyorum.
Denk gelmişsinizdir bir ara sıfır beden dayatması yapıldı, bu uğurda kaburgalarını aldıran genç kızlar oldu, kadın zaten estetik bir canlıdır kendinizi daha iyi hissedecekseniz ufak dokunuşlar yapabilir operasyonlar geçirebilirsiniz ama bunu zorunluymuşsunuz gibi düşünmek yanlış bir düşünce, kadın doğal haliyle de sevebilmeli kendisini.
Allah vergisi güzelliğimiz var şükürSen bensin Hizu, ne zamandan beri karar verip gidemiyorum bir türlü.Makyaj yapmayı bile beceremem, o kadar uzağım bu işlere.
Ben de geçen gün ruj ve rimel aldım kendime,ufak dokunuşlar yapayım diyorum ama ne kadar sürer hevesim bilmiyorum.Saç boyama konusunda öyle değilim ama o konuya veriyorum bütün enerjimi.Gerçi beyazlar olmasa onla da o kadar uğraşmazdımAllah vergisi güzelliğimiz var şükürben bakımlı makyajlı şıkır şıkır kadınlara bayılıyorum. Sabah Erkenden nasıl bir enerjiye geliyorlar mesela süslü özenli. Ben gözüme kalem çekip çıksam oh iyiyim diyorum. Dişil enerjim mi düşük, totom mu kocaman neden bilmiyorum ama hiç öyle biri olmadım. Üniversitede gerçi bir ara makyaj yapıp süslenerek gittiğim bir dönemim oldu. Sonra sürdürülebilir gelmedi demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?