Estetigin cok yaygin olmasi moralimi bozuyor

Var yahu, bir kez JLoyu cekmişler konserde ışık vurunca kalçasına koydukları yastık gibin bir şey görünmüştü.

Ya hep bu kardişşyanlar ailesinin başından çıkıyor bunlar zenci olmadıkları halde zencileşme çabaları var biliyosunuz doğuştan kalçaları dolgun kalkık oluyor onların. Bunlar da onları taklit etmeye çalışırken iyice abarttılar kabarttılar.
Abartı büyük kalça saçma birşey bana göre şekilli olsun okey ama gidip arkanda ayrı gezegen taşımana gerek yok.

40 yaşındayım paramda var botox bile yok. Sezaryen ile 3 doğum yaptım. Kilo kalmadı ama göbeğim kırışık. Seviyorum çünkü çocuklarımdan hatıra. Yüzüm de kırışıklıklar var, yaşadıklarımı anlatıyor. Kısaca kendim gibi olmayı yaşlanmayı seviyorum. Hayat doluyum, enerjiğim. klasik bir kadınım ama kendimi güzel buluyorum. Ve o belli olmadığı sanılan dolgular bile aslında farkediliyor. Ama biz kadınlar asla anladığımızı farkettirmiyoruz. Çok güzel çok doğal olmuş diyoruz.

Evet kendisine Kim GtTashıyan da deniyor bu topraklarda

Onu da yakalamışlar sahtesiyle:Is Kim Kardashian wearing butt pads? The star appears to have added support

Bebek bezi bağlamış gibi durmuyor mu ya? Ben de birini gördüm taytin altına popo takmış ama yürürken bildiğin bezli gibiydi. Belki elbisede öyle durmuyordur.
Valla nasıl duruyor bilmiyorumşimdi bunların kalitelisi kalitesizi de vardır Bimden alınan ile özel sipariş üzerine alınan aynı değildir bence

Dolgu götlüler hshshdhd

Geçen gün bundan bahsettim güzellik salonuna gittiğimde.Herkes birbirine benziyor.En sonunda estetik yaptırmamış olanların modası gelecek.Estetik yaptıranlar o zaman ne olacak diye düşündüm.:))

Evet saçları dinlendirmek için kına yakıyorum gerçi ben sürekli saç boyayan biri de değilim hele saçı açma işlemine asla girmiyorum, saçı çok sık boyamanın aşırı yıprattığını düşünüyorum hayatımda bir kere saçımı açtırıp tarçın rengine boyattım renk akmaya başlayınca alttaki açıcının acayip bir sarımsı tuhaf rengi ortaya çıktı benim ten de buğday şebeğe döndüm, bir daha tövbeliyim

Estetiğe karşı değilim isteyen yaptırır ama bunun toplum baskısı haline dönmesine ya da nasıl desem belli bir vücut ölçüsünü, belli bir boyun üzerini, belli bir görüntüyü güzellik olarak sunup kadınları bakın olması gereken bu’dur böyle görünmüyorsanız kusurlu ve çirkinsiniz psikolojisine sokmayı doğru bulmuyorum.

Denk gelmişsinizdir bir ara sıfır beden dayatması yapıldı, bu uğurda kaburgalarını aldıran genç kızlar oldu, kadın zaten estetik bir canlıdır kendinizi daha iyi hissedecekseniz ufak dokunuşlar yapabilir operasyonlar geçirebilirsiniz ama bunu zorunluymuşsunuz gibi düşünmek yanlış bir düşünce, kadın doğal haliyle de sevebilmeli kendisini.

Son düzenleme:
Sen bensin Hizu, ne zamandan beri karar verip gidemiyorum bir türlü.Makyaj yapmayı bile beceremem, o kadar uzağım bu işlere.

Var olan bir kusuru ya da kişinin kendinde beğenmediği, absürt duran bir yerini düzeltmek için yapılan estetikle, sırf moda olan kalıplara girmek için yapılan estetik farklı.

Şimdi burnu kocaman, memeleri sarkmış birinin yaptırdığı estetikle sırf moda akımına uymak için yok dudaklarını şişiren, kaburgasını aldıran, ayak parmağını kestiren vs. insanların yaptırdığı estetikleri aynı kefede değerlendirmek doğru olmaz.

İnsanlar kendilerini nasıl mutlu hissedeceklerse öyle görünsünler. Ben estetiği kötü bir şey olarak görmüyorum ama sağlık problemim olmadıkça kendim yaptırmazdım. Güzel bir kız değilim, yüzüm baaaayağı asimetrik ve erkeksi. Daha gençken kafaya takıyordum bunu (bir de çocukluğumda çok güzeldim, ergenlikten sonra değiştim üzücü oldu) ama sonra uzaktan bir kuzenimle ne kadar çok benzediğimizi fark ettim. Yüzümüz neredeyse tamamen aynı. Anneme babama benzetmezler ama onunla ikiz zannederler.

Belki de ikimiz de ortak bir atamıza benziyoruzdur, onun yüzünü paylaşıyoruzdur diye düşündüm ve bu düşünce çok hoşuma gitti. Çok eskiden bana benzeyen biri, benim yüzümle yaşamış ve bana bu genetiği miras bırakmış. Zaten tek tek bakınca burnum rahmetli babannemden, gözlerim babamdan, ten rengim ve saçlarım annemden gelme diye düşüne düşüne kendimle barıştım. Eskiden beğenmediğim şeyler bile artık gerçekten hoşuma gidiyor. Baktıkça sevdiklerimi görüyorum

Kesinlikle katılıyorum.. Kendimiz istemeliyiz önce bu beni mutlu edecekse yapmalıyım. O yüzden tek istediğim yer burun bunun için bile çok uzun süre düşündüm.
Mesela şuan İran'da estetik yaptırmazsan dışlanıyormuşsun hatta zengin olduklarını göstermek için gereksiz yere estetik yapıyorlar ihtiyaçları dahi yok. Çevre baskısı budur işte.
Ben ufak dokunuşlu estetikleri severim olan güzelliği daha açığa çıkarıyor. Dogaldan çok uzaklaşılmamalı.

Sıfır bedeni o zaman çıktığın da bile sevmemiştim anoreksiyaya yakalandı coğu mumya gibi geziyorlar falan. Hiç sağlıklı değildi...

Saç konusun da açıcı çok rezil bir ürün aslında doğru yapılsa bile saçta hasar bırakıyor kim ne derse desin. Boya yapmayı seviyorum ama bende şuan tövbeliyim çünkü eski yumuşak saç kavramı neydi unutuyorsunuz.

Ben kişisel olarak kişisel bakımla ilgili hiçbir şeye karşı değilim. Kendim de çok düşkünüm ve kendimi bildim bileli hep zevk aldım. Saçımı değişik, ama doğal tonlarda boyamayı, rujları, takıları, kıyafetleri, güzel kokuları, ojeleri, dövmeleri, saç, yüz maskelerini, peelingleri çok severim ve bana terapi gibi gelir. Hayatım boyunca da aktif olarak spor yaptım, kendimi bakımlı hissetmeyi, vücudumu sağlıklı ve fit görmeyi çok seviyorum. Eğitim, kültür vb açılardan nasıl kendimi kendimin daha iyi versiyonu haline getirmeyi seviyorsam bu fiziki özellikler için de geçerli. Bence estetikte kötü hiçbir yan yok. Kişi kendi doğal formunda nasıl spor yaparak kendini şekillendirebiliyorsa, giydiği kıyafetler daha çok yakışıyorsa insan gidip burnunu da yaptırabilir. Bunu estetik yaptırmamış biri olarak söylüyorum. Burada kıstas insanın kendisi. Benim göğüslerim küçük mesela, ergenlikte sonrasında kız arkadaşlarımdan kuzenlerimden çok dalgasını geçen de oldu. Ben ince yapılı olduğumdan bana kendimde çok zarif geliyor mesela, benim zevkim böyle. Ama normalde ideal olan ölçü başka. Bugün ideal kabul edileni beğeniyor olsam anında yaptırırım. Benim bu konularda tek kriterim bir sitenin aynı apartmanları ve aynı daireleri gibi "aynı" olmamak. Bence olay özgünlükte. Ben kıyafet konusunda bile instagram'da gezerken bazen aynı kadından ve tipten 100 tane gördüğümü düşünüyorum. Bu az önceki değil miydi diyorum. Bence tek üzücü olan bu, çünkü özgün olmak, değişiklik daima güzeldir, güzelliğin tek tip tanımı yoktur. Yapan varsa da bence çok boş ve yüzeyseldir. Buradaki tek problem "tek bir standartın" tanımlanmış olması ve bize baskılanması. Bu sadece siyah saç güzeldir, ya da beyaz elbise dışında giymek kötüdür demek gibi. Bence kadınlar olarak, kendim de ergenlikte bu saçmalıklardan geçmiş biri olarak, tek tip standartları kabul etmemeyi içselleştirmemiz gerek. Estetik de suç yok, bana göre saç boyamak ya da pilatesle karın düzleştirmek kadar doğal.
Problem özgünlüğün kaybolması. Bu özgünlük içinde biraz kafa yapısı olarak gelişmek gerek, o zaman insan standart algıyla kendini değerlendirmekten de daha kolay kaçabilir.

Sen bensin Hizu, ne zamandan beri karar verip gidemiyorum bir türlü.Makyaj yapmayı bile beceremem, o kadar uzağım bu işlere.
Allah vergisi güzelliğimiz var şükür ben bakımlı makyajlı şıkır şıkır kadınlara bayılıyorum. Sabah Erkenden nasıl bir enerjiye geliyorlar mesela süslü özenli. Ben gözüme kalem çekip çıksam oh iyiyim diyorum. Dişil enerjim mi düşük, totom mu kocaman neden bilmiyorum ama hiç öyle biri olmadım. Üniversitede gerçi bir ara makyaj yapıp süslenerek gittiğim bir dönemim oldu. Sonra sürdürülebilir gelmedi demek ki

Ben de geçen gün ruj ve rimel aldım kendime,ufak dokunuşlar yapayım diyorum ama ne kadar sürer hevesim bilmiyorum.Saç boyama konusunda öyle değilim ama o konuya veriyorum bütün enerjimi.Gerçi beyazlar olmasa onla da o kadar uğraşmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…