- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 27
- Konu Sahibi Christian_Louboutin
-
Merhaba aynı sorun bendede var 1 yıl geçmiş eski simanız yerine geldi mi??.Hanımlar merhaba , 1,5 ay önce oldum burun ameliyatımı günden güne şişliklerin azaldığını hissediyorum ancak gülüşümde bir değişiklik oldu gözlerimin arası bir açıldı gibi bir yuvarlaklaştı sanki ifadem değişti . Burnum güzel oldu da ifadem değişti bu durum çok rahatsız ediyor fotoğraflarda gülemiyorum. Çok acayip görünüyorum sanki ben değilim. Bu durum ödem mi geçer mi yoksa estetik işlem sonrası yüzümün de değişmesi mi ? Zaten dudağımda tam anlamıyla kalkamıyor henüz burun altında dikişlerimin olmasından. Tecrübelilerden yardım istiyorum başına gelen var mı?
Merhaba aynı sorun bendede var ameliyat olalı 40 günü geçti sizin düzeldi mi?Ben de gülüşüm çalınmış gibi hissediyorum burun dudak arası mesafem uzadı benim dişlerim zor görünüyor belki sizin de öyledir
Düzelmedi ama yeni gülüşüme alışmaya çalışıyorum. Burun dudak arası mesafem uzadı o yüzden gülüşüm değişti yani simam değişti ben olalı 1 buçuk sene olacalMerhaba aynı sorun bendede var ameliyat olalı 40 günü geçti sizin düzeldi mi?
Benimde dudak arası mesafem açıldı burnum kaldırıldı şu an çok kalkık sizinde öyle miydi indi mi??Düzelmedi ama yeni gülüşüme alışmaya çalışıyorum. Burun dudak arası mesafem uzadı o yüzden gülüşüm değişti yani simam değişti ben olalı 1 buçuk sene olacal
Ben kalkık istemedim aslında Burun ucuna hiç dokunsun istemedim ama mecburen biraz kaldıracam dedi çok az kaldırdı sonra 3 hafta içinde düştü kalkıklık kalmadı o yüzden Burun dudak arası mesafe çok göÜme batmıyor ama yinede eskisi gibi değil gülüşüm.Benimde dudak arası mesafem açıldı burnum kaldırıldı şu an çok kalkık sizinde öyle miydi indi mi??
Gülüşü hiç kafanıza takmayın o garanti değişiyor. İçiniz rahat olsun. Burunda sorun olmasınn yeterSonun çözüldü mü acaba , ameliyat olalı 21 gün oldu ve halen berbat gülüyorum moralimi çok bozuyor eski gülüşe dönemiyeceğim gibi geliyor, son durumun nedir
Sizin ne kadar sürede eski haline döndüGülüşü hiç kafanıza takmayın o garanti değişiyor. İçiniz rahat olsun. Burunda sorun olmasınn yeter
Kalkıklık 20 günde geçti geçmesinede benim kanatlar halen havada burun deliğim gözüküyor sinirlerim bozuluyorSizin ne kadar sürede eski haline döndü
Kaç ay oldu?Kalkıklık 20 günde geçti geçmesinede benim kanatlar halen havada burun deliğim gözüküyor sinirlerim bozuluyor
25. Gün çok olmadı benim, halen kalkık ama o ilk hafta gibi tavana bakmıuorKaç ay oldu?
Bilemedim özellikle gülünce değişiyorum inşallah değişir yoksa ameliyat sonucundan memnunum ama fotoğraflarda gülemiyorum . Gülünce çok kötü görünüyorum. Zorlanmış gibi
Canım nolur bana bi cevap yazarmısın bir ay oldu ameliyat olalı ne oldu dğzeldimi gülüşün senin ben gülünce sanki burnu ağzım bir gergide duruyor bi acayip oluyorum ne olur bş cevap ver yaHanımlar merhaba , 1,5 ay önce oldum burun ameliyatımı günden güne şişliklerin azaldığını hissediyorum ancak gülüşümde bir değişiklik oldu gözlerimin arası bir açıldı gibi bir yuvarlaklaştı sanki ifadem değişti . Burnum güzel oldu da ifadem değişti bu durum çok rahatsız ediyor fotoğraflarda gülemiyorum. Çok acayip görünüyorum sanki ben değilim. Bu durum ödem mi geçer mi yoksa estetik işlem sonrası yüzümün de değişmesi mi ? Zaten dudağımda tam anlamıyla kalkamıyor henüz burun altında dikişlerimin olmasından. Tecrübelilerden yardım istiyorum başına gelen var mı?
Ay inşallah benim de düzelirEvet gülüşüm tamamen düzeldi . 7 ay oldu burun sırtı ödemler indi gözlerim düzeldi gülüş sıkıntısı kayboldu. Sadece burnumun ucunda ufak bir sertlik ve şişlik kaldı inşallah oda zamanla geçer . Ama eski burnumu özlüyorum yalan değil . Çünkü sima biraz değişiyor ve insanın buna alışması zaman alıyor.
O mesafe kısalmadımı doktor bana 6aya dğzelirr dedi ben bu pskoljyle nasl yssıcam okdr pişmanmki yüzüm gozum agzım hepsi bi anormal geliyo agız burun mesafesi uzams en cok buna taktmDüzelmedi ama yeni gülüşüme alışmaya çalışıyorum. Burun dudak arası mesafem uzadı o yüzden gülüşüm değişti yani simam değişti ben olalı 1 buçuk sene olacal
Benim Burun ucu düştü biraz o mesafe aynı ama Burun ucu biraz kamufle ediyor.artık değişmez genişledi yanı mesafe uzadı. Sadece dudak değil yüz de biraz aşağıya salıyor gibi geldi bana . Kendini kötü etkileme. Bir karar verdik kemerli burundan kurtulduk öyle düşün. Biz demesek kimse anlamıyor o mesafeyiO mesafe kısalmadımı doktor bana 6aya dğzelirr dedi ben bu pskoljyle nasl yssıcam okdr pişmanmki yüzüm gozum agzım hepsi bi anormal geliyo agız burun mesafesi uzams en cok buna taktm
Ben pek kendime dikkat etmedim 15 gün sonra Burun ucu düştü başımı düz tutarak yattım ondan bence . Ama önceki hali de düşüktü diye takmamaya çalışıyorum . Ameliyat öncesi buru dudak Arası mesafesi daracık olanlar şanslı . Biraz uzaması onların işine gelir çünkü. Doktorun kimdi kaç para verdin ?Evet sanki yanaklarmda aşagı saldı yaşlı ifadesi var gibi okadar kafaya taktmki nekdr süredendüştü cnm
İlk hafta ben de aynı böyle düşündüydüm.Kızlar aynı sorun bende de var Allah askına biri soylesin agız mesafem cok acıldı dudagm aşagı dustu burnumu kaldırma dedigm halde kaldrdlr düşme olacagı icin ama ztn burnumda hafif kemer vardı okadar pişmanımki aynada gordum kendimi tanıyamadm bugun 6 gün agız kısmı düzeliyormu ? Liplift ya da dolgu arastırıyorm aslında dudagm kalın ama aşagı sarktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?