Estetik ameliyat sonrası gülüş ve gözlerin şeklinin değişmesi

Merhaba aynı sorun bendede var 1 yıl geçmiş eski simanız yerine geldi mi??.

Benimde dudak arası mesafem açıldı burnum kaldırıldı şu an çok kalkık sizinde öyle miydi indi mi??
Ben kalkık istemedim aslında Burun ucuna hiç dokunsun istemedim ama mecburen biraz kaldıracam dedi çok az kaldırdı sonra 3 hafta içinde düştü kalkıklık kalmadı o yüzden Burun dudak arası mesafe çok göÜme batmıyor ama yinede eskisi gibi değil gülüşüm.

Sonun çözüldü mü acaba , ameliyat olalı 21 gün oldu ve halen berbat gülüyorum moralimi çok bozuyor eski gülüşe dönemiyeceğim gibi geliyor, son durumun nedir
Gülüşü hiç kafanıza takmayın o garanti değişiyor. İçiniz rahat olsun. Burunda sorun olmasınn yeter

Bilemedim özellikle gülünce değişiyorum inşallah değişir yoksa ameliyat sonucundan memnunum ama fotoğraflarda gülemiyorum . Gülünce çok kötü görünüyorum. Zorlanmış gibi
Canım nolur bana bi cevap yazarmısın bir ay oldu ameliyat olalı ne oldu dğzeldimi gülüşün senin ben gülünce sanki burnu ağzım bir gergide duruyor bi acayip oluyorum ne olur bş cevap ver ya

Ay inşallah benim de düzelir

Kızlar aynı sorun bende de var Allah askına biri soylesin agız mesafem cok acıldı dudagm aşagı dustu burnumu kaldırma dedigm halde kaldrdlr düşme olacagı icin ama ztn burnumda hafif kemer vardı okadar pişmanımki aynada gordum kendimi tanıyamadm bugun 6 gün agız kısmı düzeliyormu ? Liplift ya da dolgu arastırıyorm aslında dudagm kalın ama aşagı sarktı

Düzelmedi ama yeni gülüşüme alışmaya çalışıyorum. Burun dudak arası mesafem uzadı o yüzden gülüşüm değişti yani simam değişti ben olalı 1 buçuk sene olacal
O mesafe kısalmadımı doktor bana 6aya dğzelirr dedi ben bu pskoljyle nasl yssıcam okdr pişmanmki yüzüm gozum agzım hepsi bi anormal geliyo agız burun mesafesi uzams en cok buna taktm

Canım istersen özelden resim at bakayım.
O mesafe kısalmadımı doktor bana 6aya dğzelirr dedi ben bu pskoljyle nasl yssıcam okdr pişmanmki yüzüm gozum agzım hepsi bi anormal geliyo agız burun mesafesi uzams en cok buna taktm
Benim Burun ucu düştü biraz o mesafe aynı ama Burun ucu biraz kamufle ediyor.artık değişmez genişledi yanı mesafe uzadı. Sadece dudak değil yüz de biraz aşağıya salıyor gibi geldi bana . Kendini kötü etkileme. Bir karar verdik kemerli burundan kurtulduk öyle düşün. Biz demesek kimse anlamıyor o mesafeyi

Evet sanki yanaklarmda aşagı saldı yaşlı ifadesi var gibi okadar kafaya taktmki nekdr süredendüştü cnm
Ben pek kendime dikkat etmedim 15 gün sonra Burun ucu düştü başımı düz tutarak yattım ondan bence . Ama önceki hali de düşüktü diye takmamaya çalışıyorum . Ameliyat öncesi buru dudak Arası mesafesi daracık olanlar şanslı . Biraz uzaması onların işine gelir çünkü. Doktorun kimdi kaç para verdin ?

Adını suan soylemym cnm 10 binlira verdm ozelden foto attm bak bilinen doktorlardan ama benm sanki yüz oranım bozuldu kalkk olan dudaklarm gitti gozlerm bile boş bakıyo senib o mesafe kac ayda düzeldi

İlk hafta ben de aynı böyle düşündüydüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…