- Konu Sahibi Christian_Louboutin
-
Ya çok üzüldüm böyle düşünmenize.Merhaba hanımlar uzun zaman olmuş benim bir buçuk yıl oldu son şeklini aldı burnum . Gülüşüm düzeldi çünkü burun altı kesisi tüm ödemler indi tabi eskisi gibi durmuyor fotolarda çünkü eskiden gülünce dudak burun arası mesafeye düşen bir burnum yok . O yüzden ister istemez o mesafeyi görüyorum . Liplift çözüm ama olanların yüzde 80 i başarısız ve tekrar yüzümün kesilip biçilip şekil değiştirmesi ve düzelmesi süresiyle uğraşmak istemiyorum. Gözlerim daha normal. Ama farkettim ki burun kökü çok indirilen burunlarda gözlerde istemsiz bir ayrılma oluyor kaş arası düzlendiği için . Burun ucu topluğu hiç düzelmiyor ve sırf bunun içinde tekrar ameliyat olup ameliyat sonrası başka bir problemle uğraşma ve tekrar kesilen yerin ödemiyle uğraşma sıkıntılarını göze alamıyorum. Psikolojik durumumsa eski burnumu özlüyorum keşke hiç olmasaymışım .
Merhaba gülüşünüz normale döndü mü acaba? Ben de ameliyat oldum şu an 9. Günüm ve dişlerim hiç görünmüyor.çom rahatsız ediyor bu durum beniHanımlar merhaba , 1,5 ay önce oldum burun ameliyatımı günden güne şişliklerin azaldığını hissediyorum ancak gülüşümde bir değişiklik oldu gözlerimin arası bir açıldı gibi bir yuvarlaklaştı sanki ifadem değişti . Burnum güzel oldu da ifadem değişti bu durum çok rahatsız ediyor fotoğraflarda gülemiyorum. Çok acayip görünüyorum sanki ben değilim. Bu durum ödem mi geçer mi yoksa estetik işlem sonrası yüzümün de değişmesi mi ? Zaten dudağımda tam anlamıyla kalkamıyor henüz burun altında dikişlerimin olmasından. Tecrübelilerden yardım istiyorum başına gelen var mı?
Benim gülüşüm düzeldi. 2.ayMerhaba gülüşünüz normale döndü mü acaba? Ben de ameliyat oldum şu an 9. Günüm ve dişlerim hiç görünmüyor.çom rahatsız ediyor bu durum beni
Umarım benim de düzelir. Gülerken kendimden tiksiniyorum resmenBenim gülüşüm düzeldi. 2.ay
Düzelir merak etmeyinUmarım benim de düzelir. Gülerken kendimden tiksiniyorum resmen
Ankarada mi yaptirdin?Adını suan soylemym cnm 10 binlira verdm ozelden foto attm bak bilinen doktorlardan ama benm sanki yüz oranım bozuldu kalkk olan dudaklarm gitti gozlerm bile boş bakıyo senib o mesafe kac ayda düzeldi
Merhaba gülüşünüz normale döndü mü acaba? Ben de ameliyat oldum şu an 9. Günüm ve dişlerim hiç görünmüyor.çom rahatsız ediyor bu durum beni
Benim de ayni ,nedeni dudak burun mesafem.dardi dr acti, ucu dusuktu onu da kaldirdi gozukmeyen ust dislerim disarda artik ben ben degilim resmen mutluyum boyle :)Benim de tam tersi. Sanki burnumu değil de dişlerimi yaptırmışım gibi. Güldüğüm zaman üst dudağım çok açılıyor ve komple üst dişler meydana çıkıyor. Ameliyattan önce böyle değildi.
Benim de ayni ,nedeni dudak burun mesafem.dardi dr acti, ucu dusuktu onu da kaldirdi gozukmeyen ust dislerim disarda artik ben ben degilim resmen mutluyum boyle :)
Benim boyle kalacak asildi icten mesafeyi acmak icin ama sizin dr a sorun :)Acaba hep böyle mi kalacak? Ben pek memnun değilim de
Hiccc merak etmeyin geçici bi durumMerhaba kizlar 6 gun once burun estetigi oldum, acik ameliyatti. Kanatlardan da kesildi. Ilk iki gun yuzum daha sisti, ozellikle yanaklarim. Simdi sisler azaldi, yani disaridan bakanlar farkedemez ama ben yanaklarimda sislik hissediyorum uyaninca. Kalin derili burnum var ve burun ucum tas gibi su an. Sorun su, ameliyattan sonra gulusum bozuldu. Gulunce hafifce disetleri gozuken bir insandim ve simdi ust dislerimin yarisi gozukmuyor ve gulerken dudagim yukari kalkar bayagi kalin dururdu, simdi ipincecik oldu, gulerken yukari kalkmiyor. Zaten tam olarak gulemiyorum, agzim aciyor. Bu durum gecici midir kizlar? Geciciyse ne kadar surede gecer? Yasayanlar cevap yazarsa cok memnun olurum.
Sizin düzeldi mi peki? Bir de kac ayliksiniz acaba?Bu sorunu bende takiyordum ve bayaa bir araştırdım, normal bir durummuş zaman ilerledikçe bu sorun ortadan kalıyormuş
52.gün oldu yavaş yavaş düzeliyor ama tam anlamıyla HayırSizin düzeldi mi peki? Bir de kac ayliksiniz acaba?
Peki çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için52.gün oldu yavaş yavaş düzeliyor ama tam anlamıyla Hayır
Cnm benim 2 sene olacak Ekim ayında. Burun dudak arası mesafe biraz uzun olan kişilerin burnu yapılınca çok az daha uzuyor. Ağzını serbest bırakarak araladıpında üst dudak dişlerini tamamen kapatıyorsa düzelmez. Ben de ilerde üst dişlerimi yaptıracağım. Biraz da göz alışması ile alakalı. Mesela Burun dudak arası mesafesi zaten kısa biri Burun yaptırsa onda öyle bir sorun olmuyor. Estetik açıdan sadece diş etlerini kapattıysa bu iyi bir şey güldüğün zaman diş etlerin görünmesi güzel bir oran değil. Benim gülüşüm çalınmış gibi hissediyorum. Çünkü güldüğümde dişlerim çok iyi görünürdü ama estetik sonrası üst dudak sarktığı için şimdi zor görünüyor. Yani çok gülünce görünüyor tabi ama şuan rahatsız olduğun gibi ben de rahatsız oluyorum gülüşümü saklıyorum.Peki çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?