- 10 Mart 2020
- 57
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi Christian_Louboutin
-
bir gün geçerse şayet sana direk yazıcam canım çok teşekkürler moral verdiğin içinEvet anliyorum ama sadece zaman
Her zaman yazabilirsin, benim odem surecim cok uzun ve zor gecti. Yuzum, gozlerim gulusum her sey cok zordu o yuzden anliyorum seni 2 ay 3 ay cok erken hatta soyleyeyim bence 6 ayda anca toparlıyor insanbir gün geçerse şayet sana direk yazıcam canım çok teşekkürler moral verdiğin için
Her zaman yazabilirsin, benim odem surecim cok uzun ve zor gecti. Yuzum, gozlerim gulusum her sey cok zordu o yuzden anliyorum seni 2 ay 3 ay cok erken hatta soyleyeyim bence 6 ayda anca toparlıyor insan
Evettt normallesicekpeki 6. aydan sonra yüzünüz gözünüz değişti mi? 3. aydayım yanaklarımda bile ödem var gibi hissediyorum hâlâ
Evettt normallesicek
Estağfurullah ya olur mu cok iyi anliyorum sizi. Benim de oyleydihahahah tamammm sorularla çıldırttık yeni estetiktililer olarak 🐿
Estağfurullah ya olur mu cok iyi anliyorum sizi. Benim de oyleydi
Canım gerçekten çok sağol Nergis arkadaşımla biz çok kötüyüz asla düzelme yok benim 3 ay dolmak üzere onunla o civar bu arada hani kahkaha atıyoruz komik bir şeye gülüyoruz ya benim kanatlar oynuyor yanağa doğru genişliyor zaten büyük şuan biliyorsunuz kanadımı dikmedi mi dicem ama kanata dokunmadı bile eminim kanatlarım gülünce oynamaya başladı ya mantığı var mı sizceEstağfurullah ya olur mu cok iyi anliyorum sizi. Benim de oyleydi
Merhabalar sorununuz düzeldi mi acaba ?Bende kapalı oldum ancak burun delikleri küçültmek için bir dikişim oldu . Ne biliyim makyaj bile yaparken bir farklı gözlerim 6 ayı 1 yılı bekliyorum sabırla değişir inşallah.
Eski fotolarımla yeni fotolarımı kıyaslarsam evet gözlerim değişmiş çünkü indirilen burun sırtı sebebiyle göz pınarlarından deride bir gerileme oluyor sanırım bu sebeple bize ayrılmış gibi geliyorMerhabalar sorununuz düzeldi mi acaba ?
2yıl olmuş siz olalı sanırım? Nasılsınız acaba mutlu musunuz yoksa devam eden sorunlar var mı?Eski fotolarımla yeni fotolarımı kıyaslarsam evet gözlerim değişmiş çünkü indirilen burun sırtı sebebiyle göz pınarlarından deride bir gerileme oluyor sanırım bu sebeple bize ayrılmış gibi geliyor
Burun sırtı çok fazla indirilince bu sorun oluşuyor . Zamanla da alışılıyor yeni görüntüye. Tek güzel yanı yaşın küçülmüş diyorlar sanırım ucu düşük burun biraz daha olgun gösteriyor. Ama o zaman bilmiyordum bilseydim burun ucu düşüklüğü içimin sadece botoks yaptırırdım .2yıl olmuş siz olalı sanırım? Nasılsınız acaba mutlu musunuz yoksa devam eden sorunlar var mı?
Canım merhaba ben de 17 gün oldu ameliyat olalı benim gözlerim çok güzel ve çekikti şuan yuvarlaklaştı arasındaki mesafe garip. Kendimi tanıyamıyorum bazı hayvanlara falan benzetmeye başladım. Bilmiyorum moralim çok bozuk düzelecek mi bilmiyorum senin nasıl pekiMerhaba,
Kaç gündür yazıyorum hiç kimse cevap vermiyor. Benim de gözlerim yuvarlaklaştı ve gülüşüm çok tuhaf. 3 hafta oldu. Biliyorum erken ama geçecek mi çok merak ediyorum. Gözlerim çökmüş ve arasındaki mesafe açılmış gibi.
Sizin problemleriniz düzeldi mi?
Cevap verebilirseniz çok mutlu olurum.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?