Estetik ameliyat sonrası gülüş ve gözlerin şeklinin değişmesi

Cok tesekkur ederim canim, peki acik ameliyat mi olmustun? Nasil islemler yapilmisti burnuna?

Bende suan araştırma yapıyorum çene ameliyatı sonrası kabusa dönen durum hem dişlerime guvenecek yer bulamadım hemde burna benımde burun kanatlarım genısledıgı ıcın zenci gibi napcagımı bilemiuorum

Canım benim 20. günden sonra falan dudaklarim, tamamen düzeldi. Yan kanatlar dikişler geriyordu, o da 2. Ay gibi düzeldi. Benim 10 gün sonra 3 ay dolacak.

Ben de ilk yaptırdığımda gözlerimin arasında çok boşluk vardı ve yuvarlaklaşmıltı gözlerim çok çirkin hissediyordum gülüşüm de yamuklaşmıştı her gün fotoğraf çekip kontrol ediyordum pişmanlık noktasına gelmiştim. 3 ay sonra kendiliğinden değişip güzelleşti kimse meal etmesin muhakkak düzeliyor

canım cevap için teşekkürler ancak suan tam 3 ay olmasına tam 15 gün kaldı ama hala geniş ve büyük gözle görülür iniyor evet ama tam inmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…