- 31 Ocak 2018
- 224
- 79
- 98
- Konu Sahibi Christian_Louboutin
-
Cok tesekkur ederim canim, peki acik ameliyat mi olmustun? Nasil islemler yapilmisti burnuna?Cnm benim 2 sene olacak Ekim ayında. Burun dudak arası mesafe biraz uzun olan kişilerin burnu yapılınca çok az daha uzuyor. Ağzını serbest bırakarak araladıpında üst dudak dişlerini tamamen kapatıyorsa düzelmez. Ben de ilerde üst dişlerimi yaptıracağım. Biraz da göz alışması ile alakalı. Mesela Burun dudak arası mesafesi zaten kısa biri Burun yaptırsa onda öyle bir sorun olmuyor. Estetik açıdan sadece diş etlerini kapattıysa bu iyi bir şey güldüğün zaman diş etlerin görünmesi güzel bir oran değil. Benim gülüşüm çalınmış gibi hissediyorum. Çünkü güldüğümde dişlerim çok iyi görünürdü ama estetik sonrası üst dudak sarktığı için şimdi zor görünüyor. Yani çok gülünce görünüyor tabi ama şuan rahatsız olduğun gibi ben de rahatsız oluyorum gülüşümü saklıyorum.
Kapalı ameliyat oldum kemerliydi düzeltti hafif Burun ucu kaldırdı ama düştü biraz Burun ucu iyi ki de düştü yoksa Burun dudak arası iyice havaalanı gibi görünürdüCok tesekkur ederim canim, peki acik ameliyat mi olmustun? Nasil islemler yapilmisti burnuna?
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canim :)Kapalı ameliyat oldum kemerliydi düzeltti hafif Burun ucu kaldırdı ama düştü biraz Burun ucu iyi ki de düştü yoksa Burun dudak arası iyice havaalanı gibi görünürdü
rica ederim. Yeni gülüşünüze ve görüntünüze hemencecik alışmanız dileklerimle. Alışınca takılmıyorsunuz hiç bir şeye.Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canim :)
Bende suan araştırma yapıyorum çene ameliyatı sonrası kabusa dönen durum hem dişlerime guvenecek yer bulamadım hemde burna benımde burun kanatlarım genısledıgı ıcın zenci gibi napcagımı bilemiuorumMerhaba kizlar 6 gun once burun estetigi oldum, acik ameliyatti. Kanatlardan da kesildi. Ilk iki gun yuzum daha sisti, ozellikle yanaklarim. Simdi sisler azaldi, yani disaridan bakanlar farkedemez ama ben yanaklarimda sislik hissediyorum uyaninca. Kalin derili burnum var ve burun ucum tas gibi su an. Sorun su, ameliyattan sonra gulusum bozuldu. Gulunce hafifce disetleri gozuken bir insandim ve simdi ust dislerimin yarisi gozukmuyor ve gulerken dudagim yukari kalkar bayagi kalin dururdu, simdi ipincecik oldu, gulerken yukari kalkmiyor. Zaten tam olarak gulemiyorum, agzim aciyor. Bu durum gecici midir kizlar? Geciciyse ne kadar surede gecer? Yasayanlar cevap yazarsa cok memnun olurum.
Kime oldunuzBende kapalı oldum ancak burun delikleri küçültmek için bir dikişim oldu . Ne biliyim makyaj bile yaparken bir farklı gözlerim 6 ayı 1 yılı bekliyorum sabırla değişir inşallah.
Benimde gözlerim değişti 3 yıl oldu ameliyat olalı malesef değişmediBende kapalı oldum ancak burun delikleri küçültmek için bir dikişim oldu . Ne biliyim makyaj bile yaparken bir farklı gözlerim 6 ayı 1 yılı bekliyorum sabırla değişir inşallah.
Düzelecek hiç merak etmeyin, maksimum 2.aydan sonra duzelecek.Duzeldı mı lutfen cevap verebilirmisnz bnmde aynı durumda lutfen cevappp
Mrb duzeldı mı sorununuz aynı durumdayım lutfen cevapBilemedim özellikle gülünce değişiyorum inşallah değişir yoksa ameliyat sonucundan memnunum ama fotoğraflarda gülemiyorum . Gülünce çok kötü görünüyorum. Zorlanmış gibi
İnş cok korkuyorum gulemıyorum yanaklarım tas gbi adeta kasılıyorum dıslerın yarısı gorunmuyorDüzelecek hiç merak etmeyin, maksimum 2.aydan sonra duzelecek.
Bunlar düzeliyorİnş cok korkuyorum gulemıyorum yanaklarım tas gbi adeta kasılıyorum dıslerın yarısı gorunmuyor
Canım 2.ay bitti hala gülüşüm farklı eski yüzümü çok özledim sürekli ağlıyorum yardımcı olur musunBunlar düzeliyor
Biliyorum cok zor. inanır mısınız 6 ay cok zorlandim. Gecicek ve alisacaksiniz. Zor. Oldugunu biliyorum.Canım 2.ay bitti hala gülüşüm farklı eski yüzümü çok özledim sürekli ağlıyorum yardımcı olur musun
canım cevap için teşekkürler ancak suan tam 3 ay olmasına tam 15 gün kaldı ama hala geniş ve büyük gözle görülür iniyor evet ama tam inmiyorBen de ilk yaptırdığımda gözlerimin arasında çok boşluk vardı ve yuvarlaklaşmıltı gözlerim çok çirkin hissediyordum gülüşüm de yamuklaşmıştı her gün fotoğraf çekip kontrol ediyordum pişmanlık noktasına gelmiştim. 3 ay sonra kendiliğinden değişip güzelleşti kimse meal etmesin muhakkak düzeliyor
vallahi canım 3 4 ay da sonuc değil bence değişmiyor yüzümde ki şiş görüntü yani şiş derken sanki kilo almısım gibi anladın mıBiliyorum cok zor. inanır mısınız 6 ay cok zorlandim. Gecicek ve alisacaksiniz. Zor. Oldugunu biliyorum.
Evet anliyorum ama sadece zamanvallahi canım 3 4 ay da sonuc değil bence değişmiyor yüzümde ki şiş görüntü yani şiş derken sanki kilo almısım gibi anladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?