son halini attim burnumun umarim senin istedigin gibi olur cok gecmis olsun ben kendimi taniyamiyorumCok gecmiş olsun çok üzüldümBen de yarin özel bir hastanedeki bir doktora burun estetiği için görüşmeye gideceğim. Umarım benim gideceğim doktor değildir:/ Hangi doktordu söyler misiniz?Çok tedirgin oldum.
son halini attim burnumun umarim senin istedigin gibi olur cok gecmis olsun ben kendimi taniyamiyorum
Salı günü ameliyat mı olacaksın tekrar canimCok teşekkür ederim. Saliya kadar bana rahat yok anlasilan
Hersey cok güzel olacak :) neden ameliyat oldugunu sakin unutma, olmasaydin belki komplekslerin hala devam edecekti. En önemlisi sag saglim atlatmis olman, ve en zor sürec tamponlarin cikana kadar, tamponlarin ciktiktan sonra baya bir rahatlarsin :)Nasil olursa olsun eaki halinden daha iyi olacağından eminim.cok kötü bir burnum vardi.cocuklugumdan beri kompleks içindeydim
Sali gününü iple cekiyorumHersey cok güzel olacak :) neden ameliyat oldugunu sakin unutma, olmasaydin belki komplekslerin hala devam edecekti. En önemlisi sag saglim atlatmis olman, ve en zor sürec tamponlarin cikana kadar, tamponlarin ciktiktan sonra baya bir rahatlarsin :)
Hayir sali günü tamponları cikaracaklarSalı günü ameliyat mı olacaksın tekrar canim
Hayir sali günü tamponları cikaracaklarSalı günü ameliyat mı olacaksın tekrar canim
Bak benim dogustan olan burnum senin bu son halin gibi olsaydi emin ol hic dert etmezdim. O kadar da kötü değil burnun.son halini attim burnumun umarim senin istedigin gibi olur cok gecmis olsun ben kendimi taniyamiyorum
estetik oldugu cok belli herkes kim yapti bunu diyo resimden daha kotu goruntusuBak benim dogustan olan burnum senin bu son halin gibi olsaydi emin ol hic dert etmezdim. O kadar da kötü değil burnun.
Hem manevi hem maddi hüsran 15 sy sonrasi
Bu kadar cabuk deforme olmasi şaşırtıcı
Benım son 2 yıldır kötü olmuştu
Başta yamukluk pek anlasılmıyordu.
Canını sıkma estetik ve burun risk senın kötü oldu diye de böyle bu mutsuzlukla gezecek değilsin
Maddi sıkıntı ise biriktir bi yandan da doktor bak
Kafaya cok takar üzülürsün hasta olursun
Allah baska dert vermesin hallolur elbet.
Merhaba. Gecmis olsun öncelikle. Ameliyattan kac ay sonra yamukluk sikayetiniz basladı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?