Estetik faciası

Cok gecmiş olsun çok üzüldüm:KK43: Ben de yarin özel bir hastanedeki bir doktora burun estetiği için görüşmeye gideceğim. Umarım benim gideceğim doktor değildir:/ Hangi doktordu söyler misiniz?Çok tedirgin oldum.
son halini attim burnumun umarim senin istedigin gibi olur cok gecmis olsun ben kendimi taniyamiyorum

son halini attim burnumun umarim senin istedigin gibi olur cok gecmis olsun ben kendimi taniyamiyorum

Çok geçmiş olsun duruben :( Umarım çok iyi bir doktorla karşılaşırsın ve başta nefes alma problemin olmak üzere herşey çözülür. Doktorun kimdi? Doktorlar hastaların bilgilerini paylaşamaz ama hasta doktorunu söyleyebilir.

Nasil olursa olsun eaki halinden daha iyi olacağından eminim.cok kötü bir burnum vardi.cocuklugumdan beri kompleks içindeydim

Nasil olursa olsun eaki halinden daha iyi olacağından eminim.cok kötü bir burnum vardi.cocuklugumdan beri kompleks içindeydim
Hersey cok güzel olacak :) neden ameliyat oldugunu sakin unutma, olmasaydin belki komplekslerin hala devam edecekti. En önemlisi sag saglim atlatmis olman, ve en zor sürec tamponlarin cikana kadar, tamponlarin ciktiktan sonra baya bir rahatlarsin :)

Hersey cok güzel olacak :) neden ameliyat oldugunu sakin unutma, olmasaydin belki komplekslerin hala devam edecekti. En önemlisi sag saglim atlatmis olman, ve en zor sürec tamponlarin cikana kadar, tamponlarin ciktiktan sonra baya bir rahatlarsin :)
Sali gününü iple cekiyorum

Biraz yorgun yada uykusuz olduğumda burnumun ucundaki kismin dibinde siyahimsi bir cizgi beliriyordu. Burnuna ne oldu dediklerinde iyice komplekse giriyordum.sırt kismi cok genisti.burun ucunda abartisiz bir fındık büyüklüğünde top gibi bişey vardi.Kikirdaklarda genisleme varmis o yuzden.burun delikleri de cok genisti.ve uzun bir burundu.Alci oldugu icin göremedim henüz. Ama burun delikleri ufalmis onu görebiliyorum.

Canım malesef dediğin gibi sorunluymuş burnun. Ama herşeyin bir çaresi vardır. Sakın kafana takma boşuna. Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun. Revizyon olacakmısın?

İkinciye karar veremiyorum daha kotu olursa diye psikolojim kotu sanki herkes bana bakiyo disarda

Hem manevi hem maddi hüsran 15 sy sonrasi
Bu kadar cabuk deforme olmasi şaşırtıcı
Benım son 2 yıldır kötü olmuştu
Başta yamukluk pek anlasılmıyordu.
Canını sıkma estetik ve burun risk senın kötü oldu diye de böyle bu mutsuzlukla gezecek değilsin
Maddi sıkıntı ise biriktir bi yandan da doktor bak
Kafaya cok takar üzülürsün hasta olursun
Allah baska dert vermesin hallolur elbet.

Merhaba. Gecmis olsun öncelikle. Ameliyattan kac ay sonra yamukluk sikayetiniz basladı acaba

Hem manevi hem maddi hüsran 15 sy sonrasi
Bu kadar cabuk deforme olmasi şaşırtıcı
Benım son 2 yıldır kötü olmuştu
Başta yamukluk pek anlasılmıyordu.
Canını sıkma estetik ve burun risk senın kötü oldu diye de böyle bu mutsuzlukla gezecek değilsin
Maddi sıkıntı ise biriktir bi yandan da doktor bak
Kafaya cok takar üzülürsün hasta olursun
Allah baska dert vermesin hallolur elbet.
Merhaba. Gecmis olsun öncelikle. Ameliyattan kac ay sonra yamukluk sikayetiniz basladı acaba

Zaman gectikce deforme mi oluyor birde?Ya yoksa bir defayla kalmiyor mu?Korktum simdi.Surekli yamulacak ve biz surekli ameliyata girmek zorunda mi kalacagiz yoksa

Back
X