Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

geçmiş olsun ameliyatın olmuşsun peki doktorun bu kesimi niye bu şekilde yapmış açıklaması ne sordunmu ?
Ben yanlara lipo yaptırmadim devlette oldum lipo makinesi için Extra ücret ödemek gerekliydi bende yanlarını gerin o zaman dedim o yüzden böyle kesmiş Dr.

geçmiş olsun ameliyatın olmuşsun peki doktorun bu kesimi niye bu şekilde yapmış açıklaması ne sordunmu ?
Ben yanlara lipo yaptırmadim devlette oldum lipo makinesi için Extra ücret ödemek gerekliydi bende yanlarını gerin o zaman dedim o yüzden böyle kesmiş Dr.

Bu benim canım hayal kırıklığım asimetrik sonucum.
Yani yanlar gerilsede böyle yukarıya doğru çıkan bir kesi ilk defa görüyorum. Ayrıca tek bir taraf yuları doğru çıkmış,hadi diyelim gerdi diye yukarda. Peki diğer tarafı germedimi peki o aşşagıda??
Yanları germe ile alakalı bir durum degil kesinlikle. Tam 360 germe olanların bile kesi izleri çamaşır içinde kalacak şekilde ve aşşagıda yapılmaya çalışılır,böyle bir kesi ilginç yani..

Bugün gorusucem kısmetse bakalım ağrılarım vardı hiç soramadım acımdan
Bu operasyonu yapan doktor kimdi canım ? Hastane adı ve doktor adıyla ifşa et bence seni üzmekte istemiyorum ama o iz çamaşır içinde olacak şekilde olur burda gördüm yanlara doğru dikiş ama en azından simetrikti iyileşene kadar seni rahatsız edecek çünkü o iz

Ben aynanin onune cok yakin durup aynadan cektim oyle cok iyi ve net cikiyo

Hem bu nasıl doktor burdan edindiğim bilgi ve kendi tecrübemle elimden gelse soksalar ameliyathaneye neredeyse karın germe yapabilirim yani ben çok üzüldüm ve iyileşme sürecinde lütfen bizi bilgilendir fotoğraflarla

arkadaslar yazamadim kac gün. Almanyaya döndük. Pazar sabahi yola ciktik Pazartesi Gece 12 de evdeydik. Zor bir yolculuktu. Robot gibi koltukta oturdum, ne saga ne sola dönebildim. Bellim koptu resmen.
Onun disinda cok daha iyi hisediyorum. Hersey yolunda gidiyor.
Nerdeyse dim dik yürüyebiliyorum. tam 2 hafta oldu. Basta hic eski halime dönemicem bir daha diye isyanlardaydim. Herkezin yazdigi gibi hepsi geciyor. Agrilar unutuluyor. Hem gögüs hem karin dikislerimden gayet memnunum.
Gögüslerim cok sert ve uyusuk, meme uclari cok hasas ufak birseyde sizliyor. Oda gecer insallah hayirlisyla.
Meme ve karin Korseyi kac hafta takmayi öneriyorsunuz? Doktorum 3 hafta dedi. Yeterlimi acaba ?

Canim zamanla bikac santim asagi iniyo ya dikis izi ozqman birazdaha orantili olur bence cok uzulmesin
Cnm keske bel destek yastigi alsaydin daha rahat giderdin

Valla ven hic keske olmasaydim hep boyle kalacam gibi bisey dusunmedim bile ciktigim ilk saniyeden itibaren iyiki de oldum kurtuldum dedim

Anaaaaam kizlar sabah karnimdaki dikisin tam orta yeri hafif kanadi sinir krizi geciriyodum resmen hemen antibiyotik krem surup gazli bezle kapattim. Hemen doktoruma mesaj attim durumu anlattim o da iyi yaomissin dedi. Cok kanamadi ama iltahaplanacak yada o kanayan yerden acilip gidecek diye cooook korktum evde resmen kiyamet kopardim yaygaradan. Herkes bi anda evi terketti esim cocuklari aldi ise goturdu 16yasindaki bana yardim eden kiz yiyegimde ben evde kükrerken ölü tatlidi yapti yazik

Canım Ozan bey bana da 3 hafta öneriyoruz genelde dedi fakat ben uzun süre takmadığım için pişmanım. Çünkü korse şekillendiriyor. Ne kadar çok takarsan (iki, üç ay) o kadar iyi

Rifosin ampul al eczaneden elinde bulunsun çok eğilip kalkma

Canım Ozan bey bana da 3 hafta öneriyoruz genelde dedi fakat ben uzun süre takmadığım için pişmanım. Çünkü korse şekillendiriyor. Ne kadar çok takarsan (iki, üç ay) o kadar iyi
Bana doktorum 1 aya tamamla sonrasinda elbise korse yada zibin gubi korselerden giy birden cikarma dedi

Tamam canim col sagol seninko nezaman iltahaplandi. Bende iltahap yok hafif kanadi o da kasiyinca oldu sivilceden cikan kan kadar anca idi
Benimki duşta bantlar çıkınca altından öyle çıktı canım yani en baştan beri öyleydi şimdi küçük bir nokta kaldı hala uğraşıyorum kapanmak üzere gibi ama az kaldı sende o kadar şey için boşuna yaygara koparmışsın ne gerek var baştan sona kesmişler o kadarcıktan bişey olmaz merak etme

Yaa gorunce panik oldum bi an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…