- 20 Mart 2017
- 54
- 12
- 18
Canim yqg orani bitek kiloya bagli drgil kisden kisiye degisir mesela ben 63kilo ile girdim komple vucut lipo oldum 2 kiloya yakin yag cikmis. Ben 5 6 kilo falan yag alin s dedim ama Doktorum sende yag yok kemiklerin iri burnuna goguslerine varana kadar tum sıyırsam 3 kilo yag cikmaz dedi . Haklida cikti popo sirt bel ic dis basen karin diz cevresi tum vucuttan 2 kilo bile cikmadi
Pek bi agri hissetmedim hafif bi yanma vardi benim midem bulaniyordu bumun sebebi de benim midem asiri hassastir bulantiya kusmaya meyillidir oyuzden. Valla aman allahim keske olmasaydim diyebilecegim bir agri olmadi. Bi de benim agri esigim dusuktur. Lipolu yerlerde ilk gun yanma hissi vardi o da cok degilsohuktan sicaga girinceki yanma hissi gibi. Ilk gun devamli serum yogun agri kesici yapiliyo oyuzden agri pek olmuyo ben bulantidan muzdariptim serumuma bulanti ilaci katiyolardi azaliyordu etki gecince basliyodu sabah kadar boyle oldu sabah gecti sondayi cikardilar yurudum zorluk yasamadim. Kirkulacak hicbisey yok. 10.gun evime gectim annemhilden. Ben yag enjeksiyoni yaptirdim doltirum sana yag da guzel olur gogus yapin guzel dedi. Gogsumde sarkma yoktu ama ici bostu dr de doldurdu. Aslinda planda daha cok yag koymak vardi ama vucuttan kaliteli yag cok ciimamis cikani koymus digerleri kanli ve kaliyesiz gemen koyar koymaz eriyecegi icin koymamis. Ben gayet memnunum. Istedigim buyuklukte oldular hic aci falan yoktu altta 1tane dikis vardi.Selam miss. Ameliyatdan sonra kendini nasil his ettin? Cok agrin varmiydi? 10 gün sonra nasil his ediyordun kendini? Ben memeler yag düsünüyordum ama ben ben kilo verdikce ilk olarak gögüslerimden veriyorum. Doktorda dedi zaten silikon yapsak daha iyi ve güzel olur.
Geçmiş olsun canım okuduğumuz kadarıyla olabiliyormuş bende paniklerdim kesinYaa gorunce panik oldum bi an.
Turkısh Delight azıcık asimetri var ama ödemler geçince birazda zayıflayınca asimetrik kısım daha da aşağıya inecektir dahada önemlisi dikiş mesela benim sezeryan dikişim neredeyse yok belli olmuyor 8 yıl önce olmuştum dikiş izlerin süper iyileşir inşallahhhCanim sayfamda paylaşamıyorum ise başlayınca ancak hayır gerçekten asimetrik bir kesim ve henüz çok ödemli biraz toparlanayimda inşallah düzgün resim atarım.
Elbette gecer tabi de insan illaki beklenti yuksek oldugu icin hayal kiriklihina ugrarim diye korkuyo en ufak biseyde efham yapiyoruz. Sezeryandan fark yok aslinda hatta bu dikisleri uzmani atiyor ama sezeryanda dikis aklimiza bile gelmiyor bebekten bunda elimiz kolumuz bos olumca dikise sarıyoruz ona odaklaniyoruz. Sezeryan bile bikac yila siliklesiyo kaldiki bu...Turkısh Delight azıcık asimetri var ama ödemler geçince birazda zayıflayınca asimetrik kısım daha da aşağıya inecektir dahada önemlisi dikiş mesela benim sezeryan dikişim neredeyse yok belli olmuyor 8 yıl önce olmuştum dikiş izlerin süper iyileşir inşallahhhböylece o gördüğün izler kaybolduğunda sorun ortadan kalkacaktır en kötü ihtimalle zayıfladıktan dövme yaptırırsın şu an çok yenii ameliyatlı ayrıca çok ödemlisin asla böyle kalmayacak tadını çıkart yeni göbeğinin
Aynen öyle bebisim iylesicek nasılsa çok dert etmiyorum o yuzdenTurkısh Delight azıcık asimetri var ama ödemler geçince birazda zayıflayınca asimetrik kısım daha da aşağıya inecektir dahada önemlisi dikiş mesela benim sezeryan dikişim neredeyse yok belli olmuyor 8 yıl önce olmuştum dikiş izlerin süper iyileşir inşallahhhböylece o gördüğün izler kaybolduğunda sorun ortadan kalkacaktır en kötü ihtimalle zayıfladıktan dövme yaptırırsın şu an çok yenii ameliyatlı ayrıca çok ödemlisin asla böyle kalmayacak tadını çıkart yeni göbeğinin
Cnm doktor TR nin en iyi okullarından birinden mezun ben devlette oldum lipo yapılmayacağı için hocam simitlerimi gerin demiştim o yüzden böyle yapmış.Bu operasyonu yapan doktor kimdi canım ? Hastane adı ve doktor adıyla ifşa et bence seni üzmekte istemiyorum ama o iz çamaşır içinde olacak şekilde olur burda gördüm yanlara doğru dikiş ama en azından simetrikti iyileşene kadar seni rahatsız edecek çünkü o iz
Elbette gecer tabi de insan illaki beklenti yuksek oldugu icin hayal kiriklihina ugrarim diye korkuyo en ufak biseyde efham yapiyoruz. Sezeryandan fark yok aslinda hatta bu dikisleri uzmani atiyor ama sezeryanda dikis aklimiza bile gelmiyor bebekten bunda elimiz kolumuz bos olumca dikise sarıyoruz ona odaklaniyoruz. Sezeryan bile bikac yila siliklesiyo kaldiki bu...
Acemi bir Dr bilmiyorum amaYani yanlar gerilsede böyle yukarıya doğru çıkan bir kesi ilk defa görüyorum. Ayrıca tek bir taraf yuları doğru çıkmış,hadi diyelim gerdi diye yukarda. Peki diğer tarafı germedimi peki o aşşagıda??
Yanları germe ile alakalı bir durum degil kesinlikle. Tam 360 germe olanların bile kesi izleri çamaşır içinde kalacak şekilde ve aşşagıda yapılmaya çalışılır,böyle bir kesi ilginç yani..
Koekma benim kadar korkup giren yoktur öldüm;diye girdim resmen yarın morkra olucam bu saatlerde diyordum düşün.Şunu bil sezeryan=abdomoniplastiO kadar cok motive veriyorsunki, daima positiv yazilarin Insana güc ve motive veriyor... kaldi 3 haftam ve gercekten sayende korkusuz giricem amalyata...
Böyle insanlarin olmasi cok Güzel Tsk ler bilgilerin Icin
Dr elimden çekeceği var bilmiyorsan beni deneme tahtası mi yaptınHem bu nasıl doktor burdan edindiğim bilgi ve kendi tecrübemle elimden gelse soksalar ameliyathaneye neredeyse karın germe yapabilirim yani ben çok üzüldüm ve iyileşme sürecinde lütfen bizi bilgilendir fotoğraflarla
Koekma benim kadar korkup giren yoktur öldüm;diye girdim resmen yarın morkra olucam bu saatlerde diyordum düşün.Şunu bil sezeryan=abdomoniplasti
Canım üzülmeni hiç istemem karar sürecine şahidim daha ben olmamıştım konuşuyorduk kocaman karnımı ne hale getirdiler dümdüz dikişim var doktoruna kızdım biraz bak dövme iyi fikirmiş olmadı dövme yaptırırsınDr elimden çekeceği var bilmiyorsan beni deneme tahtası mi yaptın
Aynen sonuca göre inş. İyi olurda gerek kalmaz.Canım üzülmeni hiç istemem karar sürecine şahidim daha ben olmamıştım konuşuyorduk kocaman karnımı ne hale getirdiler dümdüz dikişim var doktoruna kızdım biraz bak dövme iyi fikirmiş olmadı dövme yaptırırsın
Rica ederim canim bu surecten aynen bende gectim rahat ol hic kasma kendini mutluluga hayallerine ramak kala kendine zulmetme tadini cikar göbüşle vedalas sonsuza kadar goremeyeceksin artikO kadar cok motive veriyorsunki, daima positiv yazilarin Insana güc ve motive veriyor... kaldi 3 haftam ve gercekten sayende korkusuz giricem amalyata...
Böyle insanlarin olmasi cok Güzel Tsk ler bilgilerin Icin
Canım merak etme benim dikişlerim de asimetrik düz değil yani. İlk günler çok fazla yukarıdaydı. Henüz 1,5 ay bile olmadı ama aşağı doğru inmeye başladı. Birde göbek deliğim de hafif sağa kayma var ama önemli değil. Göbeğimiz açıkta gezecek değiliz ya. Eskiden pantolonun içine bluz sokamazdım. Yıllardır kemer takmıyordum. Ama şimdi karnıma bakıyorum da dümdüz. Hatta hafta sonu düğün var ve ben yıllardır hayalını kurduğum balık elbiseyi aldım ve onu giyeceğim. Bu haz paha biçilemez. O nedenle ufak tefek şeylere takılmamak lazım. Bizler çok zor bir ameliyatın üstesinden geliyoruz. Bu durumlar da minik nazarlarımız olsun. Moral bozmak yok. Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun. Olmayı planlayanlarda hiç ertelemesinler bence. Herkese hayırlı günler, hayırlı cumalarAcemi bir Dr bilmiyorum amaegesay da ben böyle bir kesi gördüm ve kendimde ilginç.@egesay iylesmis ve düzelmiş bu arada.
Çok teşekkür ederim evet Dr asimetrik kesimler yapıyor artık bende göbek açık giymiyorum o yüzden çok önemsemiyorum bir çok kadında bizim gibi düşünüyor yinee de ellerine sağlık Dr ların buda büyük haz.Canım merak etme benim dikişlerim de asimetrik düz değil yani. İlk günler çok fazla yukarıdaydı. Henüz 1,5 ay bile olmadı ama aşağı doğru inmeye başladı. Birde göbek deliğim de hafif sağa kayma var ama önemli değil. Göbeğimiz açıkta gezecek değiliz ya. Eskiden pantolonun içine bluz sokamazdım. Yıllardır kemer takmıyordum. Ama şimdi karnıma bakıyorum da dümdüz. Hatta hafta sonu düğün var ve ben yıllardır hayalını kurduğum balık elbiseyi aldım ve onu giyeceğim. Bu haz paha biçilemez. O nedenle ufak tefek şeylere takılmamak lazım. Bizler çok zor bir ameliyatın üstesinden geliyoruz. Bu durumlar da minik nazarlarımız olsun. Moral bozmak yok. Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun. Olmayı planlayanlarda hiç ertelemesinler bence. Herkese hayırlı günler, hayırlı cumalar
Elbette canim sonucta diktikleri kumas degil kagit degil deri sonucta dupduz bir dikis beklenemez terzi bile onunde duzgun duran kumasi yamuk kesip yamuk dikebiloyor. Hic takma kafana ilerde bosuna stres oldum diye cok kizacaksin kendine gor bak.Çok teşekkür ederim evet Dr asimetrik kesimler yapıyor artık bende göbek açık giymiyorum o yüzden çok önemsemiyorum bir çok kadında bizim gibi düşünüyor yinee de ellerine sağlık Dr ların buda büyük haz.
Elbette canim sonucta diktikleri kumas degil kagit degil deri sonucta dupduz bir dikis beklenemez terzi bile onunde duzgun duran kumasi yamuk kesip yamuk dikebiloyor. Hic takma kafana ilerde bosuna stres oldum diye cok kizacaksin kendine gor bak.Çok teşekkür ederim evet Dr asimetrik kesimler yapıyor artık bende göbek açık giymiyorum o yüzden çok önemsemiyorum bir çok kadında bizim gibi düşünüyor yinee de ellerine sağlık Dr ların buda büyük haz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?