Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Acemi bir Dr bilmiyorum ama egesay da ben böyle bir kesi gördüm ve kendimde ilginç.@egesay iylesmis ve düzelmiş bu arada.
Benim dikişlerimde yukarı doğru uzanıyordu yanlardan ama bi orantı vardı ve bu kadar değil canım ya.üzgünüm ama o nasıl bi doktormuş ben anlamadım .şuan kilo almama rağmen çamaşırımın altında kalabiliyor.bak bu resimde daha 10 günlüktü

Aramizdan Turkish Delight antalya declette oldu 3 hafta oldu ona sorabilirsin

Elbette canim sonucta diktikleri kumas degil kagit degil deri sonucta dupduz bir dikis beklenemez terzi bile onunde duzgun duran kumasi yamuk kesip yamuk dikebiloyor. Hic takma kafana ilerde bosuna stres oldum diye cok kizacaksin kendine gor bak.
İnşallah aşkım ben buyutmuyorum aynen başkası olsa kıyameti kopartırdi

Son düzenleme:
Evet gayet duzgunmuş aman canım asimetrik olsun umursamıyorum zaten gibi açık giymiyorum sorun yok zamanla solar gider birçok Dr asimetrik yapıyor.

Rica ederim ne demek. Senin icin hayirlisi olsun. Yas boy kilo kac hangi operasyonlari yaptiracan?
Yaşım 33 kilo 70 sadece göbekle ilgili problem var benim doğumla sarktı doktorun biri dış yağlanma var o yüzden operasyona çok uygunsun demişti şimdi bakalım antalya devletten iyi bir doç dr ile görüştüm ultrasyon istedi sonra tekrar konuşalım dedi bayramdan sonra tekrar gidicem

sizin nerde oldu ? Antalya mı

Benim Dr ilde görüş sana özelden yazayım ismini

Öncesinde kilo vermeni şiddetle tavsiye ederim.60 a in sonrA ameliyatını ol. Yaşın genç gergin bi karın şart sana. Ben çok pişmanım kilo vermeden olduğum için. Daha gergin olurdu

Öncesinde kilo vermeni şiddetle tavsiye ederim.60 a in sonrA ameliyatını ol. Yaşın genç gergin bi karın şart sana. Ben çok pişmanım kilo vermeden olduğum için. Daha gergin olurdu
Aslında ben kg verip almaktan çok sıkıldım 45 kg bile göbeğim vardı ordaki yap hücrelerinden kurtulamadıkça başarılı olamayacakmışım gibi geliyor, bide sanki hep göbekten alıyorum sanki 5 kg göbek varmış gibi geliyor

Benden 4 kiloya yakin karnimdan deri cikti. 63kilo ile gurdim ameliyata 2 kiloya yakinda yag cikti. Bence vernildigin kadar ver ondan sinra ol amelyattan sonra tam gergin bi karnin olsun bende suan dikkat etmete calisiyorum odemle birlikte kilo da veriyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…