Benim dikişlerimde yukarı doğru uzanıyordu yanlardan ama bi orantı vardı ve bu kadar değil canım ya.üzgünüm ama o nasıl bi doktormuş ben anlamadım .şuan kilo almama rağmen çamaşırımın altında kalabiliyor.bak bu resimde daha 10 günlüktüAcemi bir Dr bilmiyorum amaegesay da ben böyle bir kesi gördüm ve kendimde ilginç.@egesay iylesmis ve düzelmiş bu arada.
AramizdanMerhabalar konu çok uzun 3700 sayfa bazılarını okuyabildim ama antalya devlette Dilek şenen ile görüştüm bugün karın germe için yağlı ve sarkık bir göbeğim var Dilek hanıma ameliyat olan varmı sayfalarda aradım ama bulamadım bağzı yerlerde okudum memnun oldukları yazılmış ultrasyon istedi ondan sonra tekrar konuşacağız dedi pek bişey konuşamadık aslında kesin olmak istiyorum çok fazla kafaya takmış durumdayım
çok teşekkür ederim , bende birisi yazsın diye bekliyordumAramizdanTurkish Delight antalya declette oldu 3 hafta oldu ona sorabilirsin
merhaba , geçmiş olsun biraz okudum hakkında doktorun ismini verebilirmisin rica etsemCnm doktor TR nin en iyi okullarından birinden mezun ben devlette oldum lipo yapılmayacağı için hocam simitlerimi gerin demiştim o yüzden böyle yapmış.
Rica ederim ne demek. Senin icin hayirlisi olsun. Yas boy kilo kac hangi operasyonlari yaptiracan?çok teşekkür ederim , bende birisi yazsın diye bekliyordum
Mis sen.nasil oldunRica ederim ne demek. Senin icin hayirlisi olsun. Yas boy kilo kac hangi operasyonlari yaptiracan?
Iyiyim cnm cok sukur tam dik duramasamda iyiyim yani ara ara cok sislik oliyo ama agriyan sizlayan yerim yok sukur. Pazartesi 4 hafta olacak bana. Darisi da sana insallahMis sen.nasil oldun
Veririm tabi de sizde mi yaptırmayı düşünüyorsunuz.merhaba , geçmiş olsun biraz okudum hakkında doktorun ismini verebilirmisin rica etsem
İnşallah aşkım ben buyutmuyorum aynen başkası olsa kıyameti kopartırdiElbette canim sonucta diktikleri kumas degil kagit degil deri sonucta dupduz bir dikis beklenemez terzi bile onunde duzgun duran kumasi yamuk kesip yamuk dikebiloyor. Hic takma kafana ilerde bosuna stres oldum diye cok kizacaksin kendine gor bak.
Evet gayet duzgunmuş aman canım asimetrik olsun umursamıyorum zaten gibi açık giymiyorum sorun yok zamanla solar gider birçok Dr asimetrik yapıyor.Benim dikişlerimde yukarı doğru uzanıyordu yanlardan ama bi orantı vardı ve bu kadar değil canım ya.üzgünüm ama o nasıl bi doktormuş ben anlamadım .şuan kilo almama rağmen çamaşırımın altında kalabiliyor.bak bu resimde daha 10 günlüktü Eki Görüntüle 2035136
Canim biraz asimetrik yapmış ama ameliyatta güven verdi çok iyi benimle çok uğraştı şimdi ben hakkını inkar edemem varsın asimetrik olsun.merhaba , geçmiş olsun biraz okudum hakkında doktorun ismini verebilirmisin rica etsem
Zaten o izler kalmıyor kalsada göbek kadar çirkin duracağını sanmıyorum ben düz göbek herşeye bedel benceCanim biraz asimetrik yapmış ama ameliyatta güven verdi çok iyi benimle çok uğraştı şimdi ben hakkını inkar edemem varsın asimetrik olsun.
Yaşım 33 kilo 70 sadece göbekle ilgili problem var benim doğumla sarktı doktorun biri dış yağlanma var o yüzden operasyona çok uygunsun demişti şimdi bakalım antalya devletten iyi bir doç dr ile görüştüm ultrasyon istedi sonra tekrar konuşalım dedi bayramdan sonra tekrar gidicemRica ederim ne demek. Senin icin hayirlisi olsun. Yas boy kilo kac hangi operasyonlari yaptiracan?
Canım merak etme benim dikişlerim de asimetrik düz değil yani. İlk günler çok fazla yukarıdaydı. Henüz 1,5 ay bile olmadı ama aşağı doğru inmeye başladı. Birde göbek deliğim de hafif sağa kayma var ama önemli değil. Göbeğimiz açıkta gezecek değiliz ya. Eskiden pantolonun içine bluz sokamazdım. Yıllardır kemer takmıyordum. Ama şimdi karnıma bakıyorum da dümdüz. Hatta hafta sonu düğün var ve ben yıllardır hayalını kurduğum balık elbiseyi aldım ve onu giyeceğim. Bu haz paha biçilemez. O nedenle ufak tefek şeylere takılmamak lazım. Bizler çok zor bir ameliyatın üstesinden geliyoruz. Bu durumlar da minik nazarlarımız olsun. Moral bozmak yok. Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun. Olmayı planlayanlarda hiç ertelemesinler bence. Herkese hayırlı günler,
sizin nerde oldu ? Antalya mıCanım merak etme benim dikişlerim de asimetrik düz değil yani. İlk günler çok fazla yukarıdaydı. Henüz 1,5 ay bile olmadı ama aşağı doğru inmeye başladı. Birde göbek deliğim de hafif sağa kayma var ama önemli değil. Göbeğimiz açıkta gezecek değiliz ya. Eskiden pantolonun içine bluz sokamazdım. Yıllardır kemer takmıyordum. Ama şimdi karnıma bakıyorum da dümdüz. Hatta hafta sonu düğün var ve ben yıllardır hayalını kurduğum balık elbiseyi aldım ve onu giyeceğim. Bu haz paha biçilemez. O nedenle ufak tefek şeylere takılmamak lazım. Bizler çok zor bir ameliyatın üstesinden geliyoruz. Bu durumlar da minik nazarlarımız olsun. Moral bozmak yok. Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun. Olmayı planlayanlarda hiç ertelemesinler bence. Herkese hayırlı günler, hayırlı cumalar
Benim Dr ilde görüş sana özelden yazayım isminiYaşım 33 kilo 70 sadece göbekle ilgili problem var benim doğumla sarktı doktorun biri dış yağlanma var o yüzden operasyona çok uygunsun demişti şimdi bakalım antalya devletten iyi bir doç dr ile görüştüm ultrasyon istedi sonra tekrar konuşalım dedi bayramdan sonra tekrar gidicem
Doktoru baya araltırdım çok güzel yorumlar var ona olmak istiyorum ama tabi kafamda deli sorular tabi :)) aslında biraz zayıfla daha çok deri çıkarabilelim dedi heyecanlanıyorumBenim Dr ilde görüş sana özelden yazayım ismini
Hangisi işine gelirse ona yaptır benim Dr hacettepe mezunu onada görün derim.Doktoru baya araltırdım çok güzel yorumlar var ona olmak istiyorum ama tabi kafamda deli sorular tabi :)) aslında biraz zayıfla daha çok deri çıkarabilelim dedi heyecanlanıyorum
Öncesinde kilo vermeni şiddetle tavsiye ederim.60 a in sonrA ameliyatını ol. Yaşın genç gergin bi karın şart sana. Ben çok pişmanım kilo vermeden olduğum için. Daha gergin olurduYaşım 33 kilo 70 sadece göbekle ilgili problem var benim doğumla sarktı doktorun biri dış yağlanma var o yüzden operasyona çok uygunsun demişti şimdi bakalım antalya devletten iyi bir doç dr ile görüştüm ultrasyon istedi sonra tekrar konuşalım dedi bayramdan sonra tekrar gidicem
Aslında ben kg verip almaktan çok sıkıldım 45 kg bile göbeğim vardı ordaki yap hücrelerinden kurtulamadıkça başarılı olamayacakmışım gibi geliyor, bide sanki hep göbekten alıyorum sanki 5 kg göbek varmış gibi geliyorÖncesinde kilo vermeni şiddetle tavsiye ederim.60 a in sonrA ameliyatını ol. Yaşın genç gergin bi karın şart sana. Ben çok pişmanım kilo vermeden olduğum için. Daha gergin olurdu
Benden 4 kiloya yakin karnimdan deri cikti. 63kilo ile gurdim ameliyata 2 kiloya yakinda yag cikti. Bence vernildigin kadar ver ondan sinra ol amelyattan sonra tam gergin bi karnin olsun bende suan dikkat etmete calisiyorum odemle birlikte kilo da veriyim diyeAslında ben kg verip almaktan çok sıkıldım 45 kg bile göbeğim vardı ordaki yap hücrelerinden kurtulamadıkça başarılı olamayacakmışım gibi geliyor, bide sanki hep göbekten alıyorum sanki 5 kg göbek varmış gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?