Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Resim
0

Yok öyle mide kismi tarif etigin gibi cok sis degil bende. Sabahlari ve aksamlari deyisiyor göbegimin sekli. Dalga gibi, bazende düz, dedigim gibi genital bölge cok kaba.
Doktorum ödemin asagi indiginden asagisi en sis bölge demisti. Sen korseyi takiyonmu daha? Ben gece gündüz takiyorum. Cok sıkmıyorum fazla.

bilmiyorum canım bende anlayamadım karnımın şeklini ama benam karburga kemiğimin üstündeki etlerimde ağırıyor komple bi değişik benşimki altlardada ödem var tabi korseyi gece gündüz takamıyorum bi tane düzgün korse alıcam buugün.

Cok haklisin cnm , Ben de kendime ne gerek vardi degermiydi bu kadar aciya diyip duruyorum (halen ) ilk gün öyle pisman oldumki anlatamam, Bide Benim doktorum göbegimden yag almamis ama belimden almis, yukari Meme tarafi belden ve asagi bel popo üstünden yag almis belim kopacak sandim dedigin gibi agri ilaci da fyda göstermiyor

Ilaclardandir cnm korkma

Canim bana foto atsana bi bakiyim cok merak ettim. Midemde ara ara bende de sislik oluyo hemen sinirim bozuluyo. Bu ne hal boyle ameliyat opmamisim gibi diyorum kendime kiziyorum suaralar yemegide kaciriyirum duzensiz besleniyorum

Yaa kizlar dr 3 ay dolunca bavagimda kasik bolgeme dogru bi ben var onu alacak. Hazir olmusken bacak germede yaptirsam mi ki diye dusunuyorum basenlerim super oldu kwrnimda duz simdi de orasi gozume batiyor ic bacaklarda iki tane top var gibi duruyo. Acaba sadec bacak germeye dr nekadar fiyat derki? Bi de bacak germe ile tam duzelme olurmu ki? Iyilesme sureci nasilki?

Cnm Benim tanidigim Biri yaptirdi, cok agir gecti dedi ve kocaaaaaman iz var bence deymez iz de Kötü kocaman

Ben i almak için ameliyatmı olacaksınki?
Bacak germe izli ve sıkıntılı bir süreç tatlım. İyi düşün bence..

Kızlar yurtdışında yaşayıp ameliyatı Türkiye'de olup tekrar yurtdışına dönenler var mı? Ben kışın 2 haftalığına Türkiye'ye gelip ameliyat olup tekrar yurtdışına dönmeyi düşünüyorum. Karın ve iç bacaklar a liposuction yapılıcak. En az 2 hafta Türkiye de kalmamı önerdi doktor ama herhangi bi sorunla karşılaşır mıyım daha fazla kalmam daha mı iyi olur acaba ki mümkün değil okuldan dolayı üniversite son sınıf öğrencisiyim. Ayrıca 2 haftadan fazla da yatıp dinlenemem okula dönmem gerekicek günde 1 saat yol yürüycem sorduğum bi çok kişi artı doktorum sorun yaşamazsın okuluna gidip gelirsin diyor ama bilemiyorum ameliyattan en geç 2 hafta sonra toparlanmam lazım benim.

Sadece lipo olacaksa toparlarsın sıkıntı Yok

Çok geçmiş olsun diren çıkarken biraz huylandırıyor aslında acı olmuyor günden güne daha iyi hissedersin

Ben yurtdisindan gelip Karin germe, Meme diklesdirme ve Meme germe ve sirt bölgesine lipo yapildi bi Kac kücük islem daha :) 5 günüm ilk 4 gün yardim gerekdi Bana, arkadasim yanimdaydi sagolsun bakdi Bana ama Ben toplam bi hafta kalacam, bence yeterli... bebegim oldugu Icin olmassa 2 hafta bende kalirdim ama Bence bi hafta bile yeterli...

Kizlar Amalyat dan Kac gün sonra dus alabildiniz Benim 5 günüm, Siz kacinci gün dus aldiniz? Dikkat etmem bisey var mi dus alirken
Hem korkuyorum Hem de keske dus alabilsem rahatlasam diyorum
Sizin deneyimleriniz Nasil oldu ?

Kizlar Amalyat dan Kac gün sonra dus alabildiniz Benim 5 günüm, Siz kacinci gün dus aldiniz? Dikkat etmem bisey var mi dus alirken
Hem korkuyorum Hem de keske dus alabilsem rahatlasam diyorum
Sizin deneyimleriniz Nasil oldu ?
Canim bana doktorum drenler cekildikten sonra yani tam 5. Gün alabilirsin dedi. Ben iki gün daha bekledim yani 7. Gün aldim düs. Saclarimi kuaförde yikatip taratim güzelce birde örgü yaptirdim. Sonra evde birtek vücüdumu yikadim. Acele hemen yikandim. Cok yorucuydu korsesiz. Esim yardimci oldu. Pansumani söktüm ve ilik su ve sampuanla yikandim. oturarak dus al. Sac kurutma makinasiyla kurut dikislerini. Onun disinda korkulacak birsey yok. Birdaha pansuman yapilmadi zaten. Direk korseyi takmak icin can attim. Korse cok güvende hisetiriyor.

Ben yurtdisindan gelip meme büyütme karin germe yaptirdim. Iki hafta sonra araba ile 2 gün geri almanyaya yolculuk etik ve 3 gün sonra ise basladim.

Tsk bilgilerin Icin Cnm , bende seni hep takip etmisdim :)))
Bugun diren ler cekildi Doktorum Senin dedigin gibi dedi, Bugun den itibaren yapabilirsin dedi bende iki gün sonra Almanya ya dönücem, burda Kiz arkadasla geldik,istiyorum esim yanimda olsun Bana yardim Etsin, insan ister istemez ürküyor ama Senin dedigin gibi yapicam Cnm, dus a sandalye koyup yikanicam eve gidince... Fikir Icin Tsk Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…