0ben salı dr gidicem göbekgimin hemen üstünde yumru gibi bişey var yandan bakınca cok belirgin.Midem dışarda gibi ilk ameliyat oldugumda dümdüzdüm yeminle kafayı yiycem. Altları anladımda bu mideniin üstü neyin nesi ödem mi yoksa kendi halimi anlamadım ya
ben salı dr gidicem göbekgimin hemen üstünde yumru gibi bişey var yandan bakınca cok belirgin.Midem dışarda gibi ilk ameliyat oldugumda dümdüzdüm yeminle kafayı yiycem. Altları anladımda bu mideniin üstü neyin nesi ödem mi yoksa kendi halimi anlamadım ya
bilmiyorum canım bende anlayamadım karnımın şeklini ama benam karburga kemiğimin üstündeki etlerimde ağırıyor komple bi değişik benşimki altlardada ödem var tabi korseyi gece gündüz takamıyorum bi tane düzgün korse alıcam buugün.Resim
0
Yok öyle mide kismi tarif etigin gibi cok sis degil bende. Sabahlari ve aksamlari deyisiyor göbegimin sekli. Dalga gibi, bazende düz, dedigim gibi genital bölge cok kaba.
Doktorum ödemin asagi indiginden asagisi en sis bölge demisti. Sen korseyi takiyonmu daha? Ben gece gündüz takiyorum. Cok sıkmıyorum fazla.
yavaş yavaş düzeliryorsun hergün daha az hafifliyor agrı.
Hergün bi önceki günden biraz daha iyi oluyorsun. Ben bir hafta sonra agri kesiciyi biraktim. Tabi agri kesici bel agrisina ve kas agrisina fayda etmiyordu zaten. Kolay degil gercekten ben ilk üc gün agliyip isyan ediyordum bir insan bunu kendine nasil yapar diye. Hepsi unutuluyor zamanla. Agrilar geciyor. Bak ben 5 haftayi devirdim yeni rahatliyorum. Düz yürüyorum yatiyorum. Karnim hep ödem daha sert ve uyusuk. Sabirli olman lazim.
Ilaclardandir cnm korkmaArkadaslar en son ameliyatan önce 22.07. de adet gördüm. ameliyatan önce bitmisti. 31.07. de ameliyat oldum. O gündür bu gündür gelmedi daha. Niye acaba? Ayni durumda olan varmi aranizda ameliyatan sonra geciken? Ameliyatan önce idrar kontrölü apiliyor hastanede. Gebe olsam orda gözükürmüydü öyle regl gecer gecmez?
Bende senin gibiyim en cok dikkatimi orasi cekiyorbenim karnim komple sis en sis olan genital bölge top varmis gibi icinde. Yukardan asagi düz sonra top gibi. Her gecen gün sekileniyor ama genital bölge hep ayni.
Canim bana foto atsana bi bakiyim cok merak ettim. Midemde ara ara bende de sislik oluyo hemen sinirim bozuluyo. Bu ne hal boyle ameliyat opmamisim gibi diyorum kendime kiziyorum suaralar yemegide kaciriyirum duzensiz besleniyorumben salı dr gidicem göbekgimin hemen üstünde yumru gibi bişey var yandan bakınca cok belirgin.Midem dışarda gibi ilk ameliyat oldugumda dümdüzdüm yeminle kafayı yiycem. Altları anladımda bu mideniin üstü neyin nesi ödem mi yoksa kendi halimi anlamadım ya
Yaa kizlar dr 3 ay dolunca bavagimda kasik bolgeme dogru bi ben var onu alacak. Hazir olmusken bacak germede yaptirsam mi ki diye dusunuyorum basenlerim super oldu kwrnimda duz simdi de orasi gozume batiyor ic bacaklarda iki tane top var gibi duruyo. Acaba sadec bacak germeye dr nekadar fiyat derki? Bi de bacak germe ile tam duzelme olurmu ki? Iyilesme sureci nasilki?
Ben i almak için ameliyatmı olacaksınki?Yaa kizlar dr 3 ay dolunca bavagimda kasik bolgeme dogru bi ben var onu alacak. Hazir olmusken bacak germede yaptirsam mi ki diye dusunuyorum basenlerim super oldu kwrnimda duz simdi de orasi gozume batiyor ic bacaklarda iki tane top var gibi duruyo. Acaba sadec bacak germeye dr nekadar fiyat derki? Bi de bacak germe ile tam duzelme olurmu ki? Iyilesme sureci nasilki?
Sadece lipo olacaksa toparlarsın sıkıntı YokKızlar yurtdışında yaşayıp ameliyatı Türkiye'de olup tekrar yurtdışına dönenler var mı? Ben kışın 2 haftalığına Türkiye'ye gelip ameliyat olup tekrar yurtdışına dönmeyi düşünüyorum. Karın ve iç bacaklar a liposuction yapılıcak. En az 2 hafta Türkiye de kalmamı önerdi doktor ama herhangi bi sorunla karşılaşır mıyım daha fazla kalmam daha mı iyi olur acaba ki mümkün değil okuldan dolayı üniversite son sınıf öğrencisiyim. Ayrıca 2 haftadan fazla da yatıp dinlenemem okula dönmem gerekicek günde 1 saat yol yürüycem sorduğum bi çok kişi artı doktorum sorun yaşamazsın okuluna gidip gelirsin diyor ama bilemiyorum ameliyattan en geç 2 hafta sonra toparlanmam lazım benim.
Çok geçmiş olsun diren çıkarken biraz huylandırıyor aslında acı olmuyor günden güne daha iyi hissedersinKizlar dren ler cikinca rahatlama oldumu? Ve cikinca agri yapiyormu ne gibi deyisiklik olur?
Ve agrilariniz ne zaman hafiledi?? Ben cok Kötü agri cekiyorum Bugun 3. günüm ne zaman düzelirim kizlar lüften yrdim edin cok kötüyüm
Sadece lipo olacaksa toparlarsın sıkıntı Yok
Kızlar yurtdışında yaşayıp ameliyatı Türkiye'de olup tekrar yurtdışına dönenler var mı? Ben kışın 2 haftalığına Türkiye'ye gelip ameliyat olup tekrar yurtdışına dönmeyi düşünüyorum. Karın ve iç bacaklar a liposuction yapılıcak. En az 2 hafta Türkiye de kalmamı önerdi doktor ama herhangi bi sorunla karşılaşır mıyım daha fazla kalmam daha mı iyi olur acaba ki mümkün değil okuldan dolayı üniversite son sınıf öğrencisiyim. Ayrıca 2 haftadan fazla da yatıp dinlenemem okula dönmem gerekicek günde 1 saat yol yürüycem sorduğum bi çok kişi artı doktorum sorun yaşamazsın okuluna gidip gelirsin diyor ama bilemiyorum ameliyattan en geç 2 hafta sonra toparlanmam lazım benim.
Çok geçmiş olsun diren çıkarken biraz huylandırıyor aslında acı olmuyor günden güne daha iyi hissedersin
Canim bana doktorum drenler cekildikten sonra yani tam 5. Gün alabilirsin dedi. Ben iki gün daha bekledim yani 7. Gün aldim düs. Saclarimi kuaförde yikatip taratim güzelce birde örgü yaptirdim. Sonra evde birtek vücüdumu yikadim. Acele hemen yikandim. Cok yorucuydu korsesiz. Esim yardimci oldu. Pansumani söktüm ve ilik su ve sampuanla yikandim. oturarak dus al. Sac kurutma makinasiyla kurut dikislerini. Onun disinda korkulacak birsey yok. Birdaha pansuman yapilmadi zaten. Direk korseyi takmak icin can attim. Korse cok güvende hisetiriyor.Kizlar Amalyat dan Kac gün sonra dus alabildiniz Benim 5 günüm, Siz kacinci gün dus aldiniz? Dikkat etmem bisey var mi dus alirken
Hem korkuyorum Hem de keske dus alabilsem rahatlasam diyorum
Sizin deneyimleriniz Nasil oldu ?
Ben yurtdisindan gelip meme büyütme karin germe yaptirdim. Iki hafta sonra araba ile 2 gün geri almanyaya yolculuk etik ve 3 gün sonra ise basladim.Kızlar yurtdışında yaşayıp ameliyatı Türkiye'de olup tekrar yurtdışına dönenler var mı? Ben kışın 2 haftalığına Türkiye'ye gelip ameliyat olup tekrar yurtdışına dönmeyi düşünüyorum. Karın ve iç bacaklar a liposuction yapılıcak. En az 2 hafta Türkiye de kalmamı önerdi doktor ama herhangi bi sorunla karşılaşır mıyım daha fazla kalmam daha mı iyi olur acaba ki mümkün değil okuldan dolayı üniversite son sınıf öğrencisiyim. Ayrıca 2 haftadan fazla da yatıp dinlenemem okula dönmem gerekicek günde 1 saat yol yürüycem sorduğum bi çok kişi artı doktorum sorun yaşamazsın okuluna gidip gelirsin diyor ama bilemiyorum ameliyattan en geç 2 hafta sonra toparlanmam lazım benim.
Canim bana doktorum drenler cekildikten sonra yani tam 5. Gün alabilirsin dedi. Ben iki gün daha bekledim yani 7. Gün aldim düs. Saclarimi kuaförde yikatip taratim güzelce birde örgü yaptirdim. Sonra evde birtek vücüdumu yikadim. Acele hemen yikandim. Cok yorucuydu korsesiz. Esim yardimci oldu. Pansumani söktüm ve ilik su ve sampuanla yikandim. oturarak dus al. Sac kurutma makinasiyla kurut dikislerini. Onun disinda korkulacak birsey yok. Birdaha pansuman yapilmadi zaten. Direk korseyi takmak icin can attim. Korse cok güvende hisetiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?