Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba canım. İç bacak sarkık değilse iç bacak germeyi boşver. Onun yerine iç bacağa lazer lipoliz yaptır

Bükük durdugun icin zaten bellinde agriyor ayakta cok zor olur. Korsesiz zaten imkansiz. Insan hem korkuyor dikisler cok taze islaninca yumusar. Birde oturduktan sonra korseyi ac. Basin dönebilir tansiyonun düse bilir. Sakin yanliz girme ilk dus almada. Ne olur ne olmaz. Havluyu dikislerine deydirme. Infektion kapmasin. Ben 1 ayima kadar sadece kurutma makinasiyla kurutum. Normal sampuanla hafifce üstünden gec dikislerin. Acele ilik suyla yikan. Her dusta biraz daha kolaylasir ondan sonra

Tskler Peki ödem azalmasi Icin ne yaptiniz? Bol Bol su iciyorum BAska ne önerebilirsiniz

Tskler Peki ödem azalmasi Icin ne yaptiniz? Bol Bol su iciyorum BAska ne önerebilirsiniz
bol su ictim. korseyi gece gündüz takiyorum, 6 hafta oldu. 2 ay dolana kadar takmayi düsünüyorum. doktorum 3 hafta yeterli demisti. bence cok erken. bu sekilde rahat hareket ede biliyorum, daha güvende his ediyorum. göbegim her gün daha güzel sekileniyor korsenin faydasi cok diye düsünüyorum.
2,5 hafta sonra ise basladim. pastane isletiyorum, genelde ayakta ve hareketli bir is. dikat etim ama, esim cok yardimci oldu. agir hic birsey kaldirma. hareketlerine dikkat et. yesil cay iyi geliyor yaziyorlar. bir türlü alip icmeye firsat bulamadim. vücuduna kendini toparlamasi icin zaman taniman lazim, ödem konusnda cok sabirli olmak lazim.

Merhaba ben yurt disindan turkiyeye geldim bir kac sefer ameliyat olmak icin tek basima idare edebildim kolayca ilk ameliyatim meme buyutme ve karin basen lipo idi ucuncu gun alis verise ciktim gezdim hic korkma Ikinci ameliyatim karin germe goz kapagindada sorun yasamzdim cok cabuk toparlandim

Bu arada tatilden sonra calismaya basladim buralara ugramaya pek vaktim olmuyor

Ben i almak için ameliyatmı olacaksınki?
Bacak germe izli ve sıkıntılı bir süreç tatlım. İyi düşün bence..
Evet canim avuc ici kadar ben var kisik bolgemde ic bacaga yakin sayilir yer olarak onu aldiracam. Kesilmisken kesi biraz daha uzun olsa nolur diyorum kendikendime. Ama tam istedigim gibi ic bacak dupduz olurmu sonuc olarak

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var Bugun amalyatin 8 günü ve genital bölge le göbek arasinda top seklinde sisme var normal mi ??

Selam kizlar. Sizler korseyi kac hafta takdiniz? Bide bende iki tane var, bi korse bitanede karin kemeri. Sizdede öylemiydi? Karin kemerini dünden beri cikartabilirmisin, 3 hafta oldu. Ama ben cikartim ve karnim cok sisdi, ondan geri takdim. Bide sizler hangi iz creme kulaniyorsunuz?

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var Bugun amalyatin 8 günü ve genital bölge le göbek arasinda top seklinde sisme var normal mi ??
bir kac sayfa geriye gidersen yazmistik bu konuyla, bende sikayetlenmistim. benim 7 hafta olacak ve genital bölge hala top gibi sis. normal herkezde oluyor aynisi.

benim 7 hafta oldu, ben hala takiyorum karin korseyi. doktorum 3 hafta yeterli demisti. 2 ay dolana kadar takmayi düsünüyorum. benim sadece birtane korse var.

Kizlar iz cremini kullandiniz mi ? Kullandiysaniz kacinci gün den itibaren kullandiniz? Cok kararsiz kaldim kullansam mi diye...
Ve ne zaman yan yatmaya basladiniz kombine operasyon dan sonra ? Belim kopacak Artik düz yatmakdan

2015 ten beri üyeyim ilk defa yazıyorum kızlar benim cuma günü karın germe meme dikleştirme meme büyütme ve karın bel lipo var yaklaşık 7 saatlik bir operasyonmuş istanbul medicalpark ta olucam nasipse ama iyice gerildim toparlanma süreci ve diren olayına takmış durumdayım

Bende ayni amalyati oldum Benim amalyatim toplam 4,5 Saat sürdü, neredeyse 3 hafta oldu ilesme süreci Iyi ama halen toparlanamadim, halen Hic bi is yapmiyorum, Bence herkez de farkli benimki zor geciyor ama iki hafta da toparlanan da var ilk 3 gün en zor dönem

Yaa kizlar benim midem cikiyo yaaaa sinir oluyorum tam 2 ay oldu ameliyat olali. Bunca aciyi 2 ay sefa surmek icin cekme dysuncesi veni benden aliyo. Dar sporcu tayti giyince oturunca midem katlaniyo resmen. Lutfen bi akil verin

Yaa kizlar benim midem cikiyo yaaaa sinir oluyorum tam 2 ay oldu ameliyat olali. Bunca aciyi 2 ay sefa surmek icin cekme dysuncesi veni benden aliyo. Dar sporcu tayti giyince oturunca midem katlaniyo resmen. Lutfen bi akil verin
benimde :))) lazer lipoliz düşünüyorum ileride malum liposuction yaptırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…