- 3 Ekim 2007
- 3.622
- 973
- 688
Merhaba canım. İç bacak sarkık değilse iç bacak germeyi boşver. Onun yerine iç bacağa lazer lipoliz yaptırYaa kizlar dr 3 ay dolunca bavagimda kasik bolgeme dogru bi ben var onu alacak. Hazir olmusken bacak germede yaptirsam mi ki diye dusunuyorum basenlerim super oldu kwrnimda duz simdi de orasi gozume batiyor ic bacaklarda iki tane top var gibi duruyo. Acaba sadec bacak germeye dr nekadar fiyat derki? Bi de bacak germe ile tam duzelme olurmu ki? Iyilesme sureci nasilki?
Bükük durdugun icin zaten bellinde agriyor ayakta cok zor olur. Korsesiz zaten imkansiz. Insan hem korkuyor dikisler cok taze islaninca yumusar. Birde oturduktan sonra korseyi ac. Basin dönebilir tansiyonun düse bilir. Sakin yanliz girme ilk dus almada. Ne olur ne olmaz. Havluyu dikislerine deydirme. Infektion kapmasin. Ben 1 ayima kadar sadece kurutma makinasiyla kurutum. Normal sampuanla hafifce üstünden gec dikislerin. Acele ilik suyla yikan. Her dusta biraz daha kolaylasir ondan sonraTsk bilgilerin Icin Cnm , bende seni hep takip etmisdim :)))
Bugun diren ler cekildi Doktorum Senin dedigin gibi dedi, Bugun den itibaren yapabilirsin dedi bende iki gün sonra Almanya ya dönücem, burda Kiz arkadasla geldik,istiyorum esim yanimda olsun Bana yardim Etsin, insan ister istemez ürküyor ama Senin dedigin gibi yapicam Cnm, dus a sandalye koyup yikanicam eve gidince... Fikir Icin Tsk Cnm
Bükük durdugun icin zaten bellinde agriyor ayakta cok zor olur. Korsesiz zaten imkansiz. Insan hem korkuyor dikisler cok taze islaninca yumusar. Birde oturduktan sonra korseyi ac. Basin dönebilir tansiyonun düse bilir. Sakin yanliz girme ilk dus almada. Ne olur ne olmaz. Havluyu dikislerine deydirme. Infektion kapmasin. Ben 1 ayima kadar sadece kurutma makinasiyla kurutum. Normal sampuanla hafifce üstünden gec dikislerin. Acele ilik suyla yikan. Her dusta biraz daha kolaylasir ondan sonra
bol su ictim. korseyi gece gündüz takiyorum, 6 hafta oldu. 2 ay dolana kadar takmayi düsünüyorum. doktorum 3 hafta yeterli demisti. bence cok erken. bu sekilde rahat hareket ede biliyorum, daha güvende his ediyorum. göbegim her gün daha güzel sekileniyor korsenin faydasi cok diye düsünüyorum.TsklerPeki ödem azalmasi Icin ne yaptiniz? Bol Bol su iciyorum BAska ne önerebilirsiniz
Merhaba ben yurt disindan turkiyeye geldim bir kac sefer ameliyat olmak icin tek basima idare edebildim kolayca ilk ameliyatim meme buyutme ve karin basen lipo idi ucuncu gun alis verise ciktim gezdimKızlar yurtdışında yaşayıp ameliyatı Türkiye'de olup tekrar yurtdışına dönenler var mı? Ben kışın 2 haftalığına Türkiye'ye gelip ameliyat olup tekrar yurtdışına dönmeyi düşünüyorum. Karın ve iç bacaklar a liposuction yapılıcak. En az 2 hafta Türkiye de kalmamı önerdi doktor ama herhangi bi sorunla karşılaşır mıyım daha fazla kalmam daha mı iyi olur acaba ki mümkün değil okuldan dolayı üniversite son sınıf öğrencisiyim. Ayrıca 2 haftadan fazla da yatıp dinlenemem okula dönmem gerekicek günde 1 saat yol yürüycem sorduğum bi çok kişi artı doktorum sorun yaşamazsın okuluna gidip gelirsin diyor ama bilemiyorum ameliyattan en geç 2 hafta sonra toparlanmam lazım benim.
Hmm lipo okumustum ilk mesajinda bacak germe olursa farkli olabilir...Canım karın germe ve bacak içi germe de olacagım
Canim malesef yasafigim yerde lipoliz yok. Sarkma var ama cok berbat degil oranin eti civik ve yumruk gibi ic dogru dupduz durmasini istoyorumMerhaba canım. İç bacak sarkık değilse iç bacak germeyi boşver. Onun yerine iç bacağa lazer lipoliz yaptır
Evet canim avuc ici kadar ben var kisik bolgemde ic bacaga yakin sayilir yer olarak onu aldiracam. Kesilmisken kesi biraz daha uzun olsa nolur diyorum kendikendime. Ama tam istedigim gibi ic bacak dupduz olurmu sonuc olarakBen i almak için ameliyatmı olacaksınki?
Bacak germe izli ve sıkıntılı bir süreç tatlım. İyi düşün bence..
normal cok cok normal onlar ödem korkmaKizlar yardiminiza ihtiyacim var Bugun amalyatin 8 günü ve genital bölge le göbek arasinda top seklinde sisme var normal mi ??
bir kac sayfa geriye gidersen yazmistik bu konuyla, bende sikayetlenmistim. benim 7 hafta olacak ve genital bölge hala top gibi sis. normal herkezde oluyor aynisi.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var Bugun amalyatin 8 günü ve genital bölge le göbek arasinda top seklinde sisme var normal mi ??
benim 7 hafta oldu, ben hala takiyorum karin korseyi. doktorum 3 hafta yeterli demisti. 2 ay dolana kadar takmayi düsünüyorum. benim sadece birtane korse var.Selam kizlar. Sizler korseyi kac hafta takdiniz? Bide bende iki tane var, bi korse bitanede karin kemeri. Sizdede öylemiydi? Karin kemerini dünden beri cikartabilirmisin, 3 hafta oldu. Ama ben cikartim ve karnim cok sisdi, ondan geri takdim. Bide sizler hangi iz creme kulaniyorsunuz?
2015 ten beri üyeyim ilk defa yazıyorum kızlar benim cuma günü karın germe meme dikleştirme meme büyütme ve karın bel lipo var yaklaşık 7 saatlik bir operasyonmuş istanbul medicalpark ta olucam nasipse ama iyice gerildim toparlanma süreci ve diren olayına takmış durumdayım
benimde :))) lazer lipoliz düşünüyorum ileride malum liposuction yaptırmadımYaa kizlar benim midem cikiyo yaaaa sinir oluyorum tam 2 ay oldu ameliyat olali. Bunca aciyi 2 ay sefa surmek icin cekme dysuncesi veni benden aliyo. Dar sporcu tayti giyince oturunca midem katlaniyo resmen. Lutfen bi akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?