- 2 Şubat 2017
- 3.402
- 3.520
- 133
ayaktayken var mı cnmYaa kizlar benim midem cikiyo yaaaa sinir oluyorum tam 2 ay oldu ameliyat olali. Bunca aciyi 2 ay sefa surmek icin cekme dysuncesi veni benden aliyo. Dar sporcu tayti giyince oturunca midem katlaniyo resmen. Lutfen bi akil verin
korkma sezeryandan daha basit bence.Kızlar benim ameliyatım Perşembe gününe çekildi iyice korku bastı ya böyle çok ta dayanılmayacak gibi olsa kimse yaptıramazdı dimi ama birde 3 sezeryan var bende onun etkisi daha mı kötü bilemedim
seninki çoklu operasyon ben karın germeden bahsettim hepsi bir arada ne kadar ağır olur bilemem ama doktorların elinde emin ellerdesin korkma.Kızlar benim ameliyatım Perşembe gününe çekildi iyice korku bastı ya böyle çok ta dayanılmayacak gibi olsa kimse yaptıramazdı dimi ama birde 3 sezeryan var bende onun etkisi daha mı kötü bilemedim
Gögüs ve karın birlikte olması seni biraz daha zorlar. Gögüs yukarıdan çekecek karın aşşagıdan. Çok gerginlik hissedeceksin. Eve çıktığındada sana bakacak,ilgilenecek birileri olursa,kendini zorlamazsan süreci kolay atlatırsın. Bol istirahat,evde yürüyüş o kadar. Ev işleri yemek yapmak falan düşünme. İkinci üçüncü haftadan sonra rahatlarsın2015 ten beri üyeyim ilk defa yazıyorum kızlar benim cuma günü karın germe meme dikleştirme meme büyütme ve karın bel lipo var yaklaşık 7 saatlik bir operasyonmuş istanbul medicalpark ta olucam nasipse ama iyice gerildim toparlanma süreci ve diren olayına takmış durumdayım
Arzum profilinde üzgün yazıyor?Gögüs ve karın birlikte olması seni biraz daha zorlar. Gögüs yukarıdan çekecek karın aşşagıdan. Çok gerginlik hissedeceksin. Eve çıktığındada sana bakacak,ilgilenecek birileri olursa,kendini zorlamazsan süreci kolay atlatırsın. Bol istirahat,evde yürüyüş o kadar. Ev işleri yemek yapmak falan düşünme. İkinci üçüncü haftadan sonra rahatlarsındren den korkma :) ilk başta dikişler gözüne kötü gelir,şakın kafaya takma. Dümdüz yatma hiçbir zaman,diz altlarına yastık koy,sırtını biraz Yüksek tutacaksın. Yatıp kalkarkende biri sırtından destek verip hep yardım etsin. Çok dikkatli ol,dikiş yerlerinde gerginlik olup açılma olmasın .
Ben ayrı ayrı cesaret edemem diye toplu yaptırıyorum 3 çocuk var ikisi bebek yani bir an önce olup bitsin istiyorum bebeklere bakacak insan var allahtan ondan yana sorun yok şuan sadece ben fazla stres oldum çünkü 3. Sezeryanım çok aşır geçmiştiseninki çoklu operasyon ben karın germeden bahsettim hepsi bir arada ne kadar ağır olur bilemem ama doktorların elinde emin ellerdesin korkma.
Cevap için yardımlarınız için teşekkürler süreci hep birlikte görürüz öncesi sonrası nasip olursa paylaşırım artık gün yaklaştı zaten 3 ay felan çok takmam görüntüye dikişe ama sonrası isterim yani birşeyler belirlensin mac fitile anlaştım bir hoca 3 ay düzenli çalıştıracak ameliyattan 1 ay sonra başlıyoruz ben kendim 40 kilo verdim tek başıma ne spor ne diyetisyen ameliyattan sonra da daha dikkat ederim diye düşünüyorumGögüs ve karın birlikte olması seni biraz daha zorlar. Gögüs yukarıdan çekecek karın aşşagıdan. Çok gerginlik hissedeceksin. Eve çıktığındada sana bakacak,ilgilenecek birileri olursa,kendini zorlamazsan süreci kolay atlatırsın. Bol istirahat,evde yürüyüş o kadar. Ev işleri yemek yapmak falan düşünme. İkinci üçüncü haftadan sonra rahatlarsındren den korkma :) ilk başta dikişler gözüne kötü gelir,şakın kafaya takma. Dümdüz yatma hiçbir zaman,diz altlarına yastık koy,sırtını biraz Yüksek tutacaksın. Yatıp kalkarkende biri sırtından destek verip hep yardım etsin. Çok dikkatli ol,dikiş yerlerinde gerginlik olup açılma olmasın .
ben ekleyemeiyorum canım çok denedim
Kesinlikle kilo alınca karın anında gevşiyor. Bende kilo aldım. Diyetisyene gittim ama verdiği listeyi yapamıyorum :))) Daha kolay birşeyler olmalıBenim 12 Ekim'de 5 ay bitecek ağıstos başı gibi diyetisyenimle yolları ayırdık geldi bir rahatlama sonrası pat diye tartıda 6 kilo fazlayım şu an bugün detox başladım çoğu gaz tuz biliyorum ama ameliyata girdiğim kiloda olmama rağmen karnım bombelendi, ameliyattan çıktığımda da bu kilodaydım neredeyse ama daha bir sıkıydı iyiydi yani sanırım bunda uzun zamandır korse takmıyor olmamın etkiside var bu iş kilo almaya gelmiyor biraz daha verip 85 c olan göğüsleri 80 b yapmak için eşime baskıya devam ediyorum
Ameliyattan bir ay sonra spora başlayamazsınız. Ben üçüncü aydan sonra yavaş yavaş başladım. Hocanızın ameliyattan haberi olması lazım ve sizi ona göre çalıştırması lazım. Allah korusun kendinizi zorlarsınız dikişlerinize bir zarar gelir,şişersiniz falan Allah korusun.Cevap için yardımlarınız için teşekkürler süreci hep birlikte görürüz öncesi sonrası nasip olursa paylaşırım artık gün yaklaştı zaten 3 ay felan çok takmam görüntüye dikişe ama sonrası isterim yani birşeyler belirlensin mac fitile anlaştım bir hoca 3 ay düzenli çalıştıracak ameliyattan 1 ay sonra başlıyoruz ben kendim 40 kilo verdim tek başıma ne spor ne diyetisyen ameliyattan sonra da daha dikkat ederim diye düşünüyorum
Ayaktayken yok canimayaktayken var mı cnm
Ne mutlu sana ben dün ameliyathaneye indirildim narkoz yemedeniptal oldu doktor hastalanmış ertelendi bütün stres tekrar başa sardı şimdi diğer hftaya kaldı her an vazgeçecek gibi oluyorum en çok direnlerden korkuyorum bilmiyorum sanki dayanamayacak gibi geliyor bütün cesaretimi toplamışken bu hiç iyi olmadıBenim 8,5 haftam doldu.
Gögüslerim baya kücüldü ve yumusadi. Hala sizliyor uclari cok hasas. Meme ucundan silikon koyuldugu icin hic bir sekilde dikis izi gözükmüyor. Hic birsekilde ameliyat oldugum belli degil okadarki temiz ve dogal gözüküyor. Tabi biraz daha büyük olsaydi daha mutlu olurdum, gerecekten cektigim eziyete deyerdi ozaman. Eski südyenlerimi 80b takabiliyorum. 80 c olacakti güya.
Neyse diyorum ameliyati sorunsuz bir sekilde atlatattim onada sükür. Insan oglu hep doyumsuz zaten önce söyle olsa yeter diyorsun oldumu daha büyügünü istiyon iste.
Göbegime gelirsek hala cok sert ve uyusuk.
Korseyi hala takiyorum. Gecen yarim gün cikardim göbegim sisti ve göbek deligim agrimaya basladi. Geceleri cikartiyorum artik. Ne ameliyatmis bu karin germe böyle diyorum. Baya bi uzun müdetli cekiyorsun böyle. Sabirsizlikla bekliyorum yumusamasini artik. Sanki tahta parcasi yerlestirilmis.
Onun haricinde hala inanamiyorum nasil girdim bu yola. Pisman degilim tabiki iyiki yaptirmisim. Bu bütün ameliyatla olan süreci atlatip geride biraktigim icin mutluyum. Allah yaptiran herkezin yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?